Adon1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση . Αυτή η εικόνα επικρατούσε πέρυσι με τις απολύσεις/απεργίες των καθαριστών/τριών του Α.Π.Θ . Τότε που κυκλοφορούσαν ποντίκια και στρεπτόκοκκοι στους διαδρόμους Τότε που εθελοντικά καθάριζαν φοιτητές τις αίθουσες , και οι αριστερές παρατάξεις μάζευαν διαφημιστικά και μπουκάλια απο τους κάδους ανακύκλωσης εξω απο το ίδρυμα και τα σκορπούσαν ξανά στις αίθουσες .
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νόμιζω μα είναι έτσι και το ΕΜΠ .. Κάνω λάθος? Δεν νόμιζω μα είναι έτσι και το ΕΜΠ .. Κάνω λάθος? Στο ΕΜΠ που; Για το κτήριο στην Πατησίων μιλάς; για τει αθηνας που μιλησε αρχικα το παιδι!
vk13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση . Αυτή η εικόνα επικρατούσε πέρυσι με τις απολύσεις/απεργίες των καθαριστών/τριών του Α.Π.Θ . Τότε που κυκλοφορούσαν ποντίκια και στρεπτόκοκκοι στους διαδρόμους Τότε που εθελοντικά καθάριζαν φοιτητές τις αίθουσες , και οι αριστερές παρατάξεις μάζευαν διαφημιστικά και μπουκάλια απο τους κάδους ανακύκλωσης εξω απο το ίδρυμα και τα σκορπούσαν ξανά στις αίθουσες . Bασικά έχει αρχίσει να με τσαντίζει κάπως αυτό το "το ΑΠΘ είναι μπουρδέλο, το Upatras κωλοχανείο, το ΕΚΠΑ για βίζιτες, το ΕΜΠ gtp, το ΠαΠει έχει κατσαρίδες και ποντίκια" το άλλο έτσι το άλλο αλλιώς. Πραγματικά αυτά με τις αντιαισθητικές εικόνες (σκουπίδια, πανό, κομματικές αφίσες και συγκεντρώσεις, βαμμένοι τείχοι) στα πανεπιστήμια είναι γεγονός αλλά πλέον εκτός του ότι κανείς ΜΑΣ δεν ΕΚΑΝΕ τπτ για να αλλάξουν όλα αυτά (και μονίμως τόσα χρόνια είμαστε μες στην γκρίνια) πλέον έχω να πω ότι ο ρόλος του φοιτητή είναι να ενδιαφέρεται γι αυτό που κάνει και να το αγαπά και να διαβάζει. Επομένως αφήστε λίγο στην άκρη αυτό με τις εικόνες που σας χαλάνε το "ιματζ" και επικεντρωθείτε στους στόχους σας.
Adon1s Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό ακριβώς . Εκτώς αυτού ( τουλάχιστον σε αρκετές σχολές στο ΑΠΘ ) έχω την αίσθηση οτι οι παρατάξεις υπάρχουν μόνο για εθιμοτυπικούς λόγους . Κανείς δεν ασχολείται σχεδόν . Στη δικιά μου ειδικά τώρα στις εγγραφές νέκρα . 1 τραπεζάκι με 5 άτομα όλο κ όλο . Έχει γίνει η αρχή . 1
sonyxp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 για ποιο λογο θελουν να συμπληρωσουν τα χαρτια της εγγραφης δε μπορω να καταλαβω... για πρωτοετη σε μια ανωτερη/ανωτατη σχολη προκειται οχι για πρωτοετη στο Γυμνάσιο.. ή στις εκλογες που πανε και παιρνουν ατομα με αυτοκινητο για να πανε να ψηφισουν lol ahha σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό ακριβώς . Εκτώς αυτού ( τουλάχιστον σε αρκετές σχολές στο ΑΠΘ ) έχω την αίσθηση οτι οι παρατάξεις υπάρχουν μόνο για εθιμοτυπικούς λόγους . Κανείς δεν ασχολείται σχεδόν . Στη δικιά μου ειδικά τώρα στις εγγραφές νέκρα . 1 τραπεζάκι με 5 άτομα όλο κ όλο . Έχει γίνει η αρχή . Αφού έχουν κοπεί οι χορηγίες ρε φίλε! Να και ένα καλό με την κρίση. Καλά! έλεος! καθόμουν έξω στην σχολή και ήρθε ένα ταξι, μάλλον κάποιος για εγγραφή ήταν. Το ταξί ήρθε λίγο μπροστά, τα κοματόσκυλα ήταν πιο πίσω, να βλέπουν να βγαίνει ένα μικρό από το ταξί και να τρέχουν για να τον προλάβουν. Δεν υπερβάλω καθόλου, όταν λέω τρέχανε ΤΡΕΧΑΝΕ όχι περπάτημα, κανονικό τρέξιμο... τα γκομενάκια. Πόσο εξευτελιστικό;;;; ΥΓ: Σε μας τουλάχιστον μόνο ΔΑΠιτες κάνουν έτσι σαν λυσσασμένα, οι πράσινοι δεν υπάρχουν, οι κόκκινοι την αράζουν στα τραπεζάκια και δεν ασχολούνται.
panosno1com Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στη πάτρα εισαι; [αφορμη να ρωτησω ειναι το ΥΓ σου :Ρ ]
Amakatzis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Άκουσα ότι την Δευτέρα ίσως ξεκινήσουν οι εγγραφές. Ισχύει;
Razor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Άκουσα ότι την Δευτέρα ίσως ξεκινήσουν οι εγγραφές. Ισχύει; Την άλλη Δευτέρα ίσως...
Amakatzis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Απόφαση Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για 5μερη απεργία, από 23 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου. http://e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=10&t=6151&p=126013#p126013
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 WTF?Σε όλα ή μόνο στο ΕΜΠ;Δεν πιστεύω να γίνει καμιά μαλακία και να λήξει η προθεσμία.
Amakatzis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ΕΜΠ αναφέρετε η ανακοίνωση. Μένει κλειστό από 23/9-27/9 δηλαδη μέχρι την λήξη των εγγραφών. Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω. Πάμε για παράταση εγγραφών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα