Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και άλλο "Official" post? γέμισε ο τόπος από τέτοια.

πσσσ σε ζηλεύω ρε φιλαράκι. Πρώτη μερα στη σχολή.. τα κομματόσκυλα να σε κοζάρουν και να προσπαθούν να σε γράψουν στο κόμμα τους και εσύ να νομίζεις οτι σε συμπαθούν. Η να στέλνουν τις διαβολικές παλλακίδες τους για να σε πείσουν. grin.png Εσύ να νομίζεις οτι σε γουστάρουν χαχαχα... Έρωτες, ατελείωτα καφεδάκια, πιόμα, sex! Good Times!  B)

Α! Για τσάντα δεν έχω ιδεα! :)

πω ρε φιλε! τι ειναι αυτο το πραγμα που γινεται στις εγγραφες?

πας μια βολτα απο την σχολη και βλεπεις τα κομματοσκυλα να καθονται εξω να περιμενουν πρωτακια, με το που ερχεται καποιος ορμανε καμια 10αρια ατομα πανω του.

με το που δουν καποιον ρε παιδι μου, καλα καλα να μην εχει βγει απο το αυτοκινητο πανε ορμανε στο αυτοκινητο.

ποσο συχαινομαι αυτην την εικονα.

επισης μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα, μπαινω 4ο ετος τωρα και τους ξερω καλα, τους βλεπω εκει νοηματα-ματακι ο ενας στον αλλον, σαν να λενε "ορμα, καινουργιος".

ποσο γελιοι ειναι ρε!

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο μπαφος απο που προεκυψε?

Αποστολή από το GT-I5800 με τη χρήση Insomnia App

Παντού κολλάει ο μπάφος. :P

• Like 3
Δημοσ.

για ποιο λογο θελουν να συμπληρωσουν τα χαρτια της εγγραφης δε μπορω να καταλαβω... για πρωτοετη σε μια ανωτερη/ανωτατη σχολη προκειται οχι  για πρωτοετη στο Γυμνάσιο..
ή στις εκλογες που πανε και παιρνουν ατομα με αυτοκινητο για να πανε να ψηφισουν lol

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε λίγο ρε παίδες, το ΤΕΙ Αθήνας είναι αξιοπρεπές σαν κτήριο ή μοιάζει με εγκαταλελειμένο μπουρδέλο της ΕΣΣΔ που μένουν γύφτοι μέσα;

Δημοσ.

Για πείτε λίγο ρε παίδες, το ΤΕΙ Αθήνας είναι αξιοπρεπές σαν κτήριο ή μοιάζει με εγκαταλελειμένο μπουρδέλο της ΕΣΣΔ που μένουν γύφτοι μέσα;

Νομίζω υπερβάλλεις ?

Δημοσ.

Τον κεντρικο διαδρομο τον λενε αλλιως και πασαρελα , θα καταλαβεις το γιατι οταν πας ;)Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο σαν κτηριο
Δημοσ.

Για ΕΜΠ Πατησίων ,κανείς γνώμη για το κτίριο;

(Θα πάω αύριο για την εκδήλωση πρωτοετών)

Χαχα, έπαθες σοκ με το που έβαλα την φώτο ε; :P

Δημοσ.

Χαχα, έπαθες σοκ με το που έβαλα την φώτο ε; :P

ο οποτε φτασεις ελα να με βρεις ειμαι ηλεκτρονικη.

Εγω οταν πατησα πρωτη φορα εκει περα δεν ηθελα να φυγω για καποιες ωρες :P

Δημοσ.

Δεν νόμιζω μα είναι έτσι και το ΕΜΠ ..

Κάνω λάθος?

Δεν νόμιζω μα είναι έτσι και το ΕΜΠ ..

Κάνω λάθος?

ο οποτε φτασεις ελα να με βρεις ειμαι ηλεκτρονικη.

Εγω οταν πατησα πρωτη φορα εκει περα δεν ηθελα να φυγω για καποιες ωρες :P

Στο ΕΜΠ που;

Για το κτήριο στην Πατησίων μιλάς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...