kostask91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και επισης καντε μου μια χαρη οι 1ετεις.. ΔΕΝ ειναι μαγκια να κανεις μπαφους με τα λεφτα των δικων σου(που κανουν αρκετες θυσιες για να σε σπουδασουν). Μαλακια στον εγκεφαλο ειναι. Ουτε πιο εξυπνο σε κανει ουτε τιποτα. Χαζο σε κανει. Αυτο. ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ! Γιαυτο οτι πεις εδω περα παιρνεις ΜΙΑ ΛΕΞΗ καιτην κανεις οτι γουσταρεις. Αυτο ειπα; Απο το υφακι σου και τα επιχειρηματα σου ποσο πιο σοβαρα ηθελες να σου απαντησω? Και για να σου απαντησω σοβαρα, οσο βλακας ειναι αυτος που καθεται και μονο την πινει σπιτι ( δε πιστευω να εννοεις μαλακια στον εγκεφαλο και το ενα τσιγαρακι με την παρεα ) αλλο τοσο βλακας ειναι και αυτος που ειναι τερμα προκατειλημενος επειδη του εχουν πει οτι ειναι ναρκωτικα και μαλακια στον εγκεφαλο , χωρις λογο και αιτια. 1
cris41 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Απο το υφακι σου και τα επιχειρηματα σου ποσο πιο σοβαρα ηθελες να σου απαντησω? Και για να σου απαντησω σοβαρα, οσο βλακας ειναι αυτος που καθεται και μονο την πινει σπιτι ( δε πιστευω να εννοεις μαλακια στον εγκεφαλο και το ενα τσιγαρακι με την παρεα ) αλλο τοσο βλακας ειναι και αυτος που ειναι τερμα προκατειλημενος επειδη του εχουν πει οτι ειναι ναρκωτικα και μαλακια στον εγκεφαλο , χωρις λογο και αιτια. Τελος παντων ας το ληξουμε εδω περα αυτο το θεμα. Δεν εχω προβλημα με οσους κανουν δικαιωμα τους αρκει να σεβονται και τους αλλους γυρω τους.
Antwni Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Και επισης καντε μου μια χαρη οι 1ετεις.. ΔΕΝ ειναι μαγκια να κανεις μπαφους με τα λεφτα των δικων σου(που κανουν αρκετες θυσιες για να σε σπουδασουν). Μαλακια στον εγκεφαλο ειναι. Ουτε πιο εξυπνο σε κανει ουτε τιποτα. Χαζο σε κανει. Αυτο. Φίλε έχεις ψυχολογικά. Αυτοί που κάνουν μπάφος στο Λύκειο με τα λεφτά του μπαμπά τους πάλι, είναι καλά? Ή δεν ξέρεις ότι το κάνουν και στο Λύκειο? Αυτοί που το κάνουν στο δεύτερο έτος? (όπως είπε και ο φίλος) Επίσης, τι σε νοιάζει τι κάνουν?Τραβάς κανα ζόρι? Είσαι πολύ κλειστόμυαλος και κομπλεξικός. Πήγαινε να κλειστείς σε κανα μοναστήρι καλύτερα να ησυχάσεις.
Amakatzis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ας τελειώσουμε με αυτό το θέμα ρε παιδιά. Δεν αξίζει. Για πείτε τίποτα άλλο..
bilakos10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ας μετονομάσουμε το thread σε "The Official Μπάφος Thread".
viper2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες κάντε όσα ναρκωτικά θέλετε. Απλά, μην μας ζητάτε λεφτα κάθε λίγο και λιγάκι. Simple stuff
bilakos10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Viper2005 από πότε ανέλαβες χρέη τράπεζας; 1
Adon1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχει δικιο ο φίλος. Το θέμα δεν είναι αν είναι υπερ ή κατά του μπάφου . Δεν είναι αυτό το επιχείρημα στο οποίο θέλει να το πεί. Όποιος θέλει ας κάνει οσους μπάφπυς θέλει . Το θέμα που θίγεται εδω είναι η αξιοπρέπεια και η ηθικότητα που εμπλέκεται , απο την στιγμή που τα λεφτά για κάτι τέτοιο έρχονται απο τους γονείς . Εγω πχ ήθελα να δοκιμάσω . Για λόγους ευθηξίας και σεβασμου στους γονείς μου , δεν ξόδεψα ουτε ενα cent απο αυτα που μου δίνουν.Πήγα 3 μέρες και γαμήθηκα στο περπάτημα μοιράζοντας σε πολυκατοικίες και αμάξια , φυλλάδια απο πιτσαρίες και λιντλ , και με τα λεφτά που έβγαλα ΕΓΩ απο την ΔΟΥΛΕΙΑ μου το αγόρασα και το ήπια με την παρέα μου. Αυτό με βοήθησε να εκτιμήσω το πόσο δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα απο τους γονείς μας και να σέβομαι το αν αξίζω εγω να τα ξοδεύω έτσι σε γουστα και μαλακίες . Και όποιος αυτομάτως χρησιμοποιήσει σαν επιχείρημα διάφορα , επιπέδου δημοτικού σχολείου , πχ " τοτε να μην παιρνεις ουτε μπυρες κλπ " τι να πω . Το οτι είναι το λιγότερο βλάκας μάλλον . Μάγκας και άρχοντας με τα λεφτά ΑΛΛΟΥΝΟΥ το θεωρώ γελοίο . Κατσε δούλεψε και κανε oτι θες . Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από Adon1s
kostask91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει δικιο ο φίλος.<br><br> Το θέμα δεν είναι αν είναι υπερ ή κατά του μπάφου . Δεν είναι αυτό το επιχείρημα στο οποίο θέλει να το πεί.<br><br> Όποιος θέλει ας κάνει οσους μπάφπυς θέλει . Το θέμα που θίγεται εδω είναι η αξιοπρέπεια και η ηθικότητα που εμπλέκεται , απο την στιγμή που τα λεφτά για κάτι τέτοιο έρχονται απο τους γονείς .<br><br> Εγω πχ ήθελα να δοκιμάσω . Για λόγους ευθηξίας και σεβασμου στους γονείς μου , δεν ξόδεψα ουτε ενα cent απο αυτα που μου δίνουν.<br> Πήγα 3 μέρες και γαμήθηκα στο περπάτημα μοιράζοντας σε πολυκατοικίες και αμάξια , φυλλάδια απο πιτσαρίες και λιντλ , και με τα λεφτά που έβγαλα ΕΓΩ απο την ΔΟΥΛΕΙΑ μου το αγόρασα και το ήπια με την παρέα μου.<br> Αυτό με βοήθησε να εκτιμήσω το πόσο δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα απο τους γονείς μας και να σέβομαι το αν αξίζω εγω να τα ξοδεύω έτσι σε γουστα και μαλακίες .<br><br> Και όποιος αυτομάτως χρησιμοποιήσει σαν επιχείρημα διάφορα , επιπέδου δημοτικού σχολείου , πχ " τοτε να μην παιρνεις ουτε μπυρες κλπ " τι να πω . Το οτι είναι το λιγότερο βλάκας μάλλον .<br><br> Μάγκας και άρχοντας με τα λεφτά ΑΛΛΟΥΝΟΥ το θεωρώ γελοίο . Κατσε δούλεψε και κανε πτι θες .<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επειδη δε μου εδωσες να καταλαβω , τις μπυρες τις πληρωνες απο τη δουλεια σου η απο αυτα που επαιρνες απο τους γονεις σου? Αν τις επαιρνες απο τα λεφτα σου μονο , δε μου πεφτει λογος, αυτο σου λεει η αξιοπρεπεια σου αυτο εκανες. Αν και δε ξερω κανεναν γονιο που στελνει να σπουδασει το παιδι του , να του πει μη διασκεδασεις με τα λεφτα μου , με αυτα να παιρνεις μονο φαγητο και βιβλια η τελος παντων οχι να του το πει αλλα να τον εχει αναθρεψει ετσι. Αν ισχυει η ιστορια που μας ειπες περι διαφημιστικων, μπραβω σου που εισαι τοσο εγωιστης για την αξιοπρεπεια σου , αν και το βρισκω ακραιο το συγκεκριμενο .
Antwni Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μάγκας και άρχοντας με τα λεφτά ΑΛΛΟΥΝΟΥ το θεωρώ γελοίο . Κατσε δούλεψε και κανε oτι θες . Οι γονείς σου σου λένε να μην διασκεδάζεις?Δεν θα σου δώσουν λεφτά να πας να πιεις μια μπύρα? Μόνο το ενοίκιο σου δίνουν ή όχι και αυτό?
Adon1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Και να πω οτι ΔΕΝ περίμενα να με ρωτήσουν για το αν παίρνω μπύρες με τα λεφτά των γονιών μου ..... Το έγραψα κιόλας .... The point is .... Και θα βγω να διασκεδάσω Και όταν πήγαινα σε club ξερωγω ( πρωτο ετος δηλαδη ) πήγαινα Και σε παρτυ πήγαινα Και μπυράκλες πίνω Και πιτόγυρα τρώω Και κάνω πολλά πράγματα για την διασκέδαση Με τα λεφτά που μου δίνουν . ΔΕΝ υφίσταται αμφιβολία . κατ'εμε αυτό είναι αποδεκτό διότι είναι η φυσιολογική και αναμενόμενη δραστηριότητα και ζωή του φοιτητή που τον ΤΑΪΖΟΥΝ οι γονείς του Αλλά για λόγους αξιοπρέπειας στους γονείς μου και σεβασμού στο οτι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για να μου τα δώσουν με τα χρήματα που στέλνουν Δεν θα παώ σε πουτάνες Δεν θα πάω να το παίξω ΛΑΡΤΖ σε γκόμενα πηγαίνοντάς την για μπουκάλι κρασί με θέα την πόλη Δεν θα αγοράσω ακριβά ρούχα Το καλοκαίρι ΔΕΝ θα παώ στην Μύκονο Σε ψαροταβέρνα με την παρέα αμα μου την δώσει μπορεί να θέλουμε να τσοντάρουμε για αστακό ( πχ ) ( δεκτό οτι αμα θες κανεις οικονομίες και λες " οκ , θα βγάλω γούστα " ) ΑΛΛΑ δεν θα πάρω Δεν θα αγοράσω τσιγαριλίκια Αυτά αμα θέλω θα τα κάνω με δικά μου λεφτά . Θα δουλέψω εστω περιστασιακά και θα τα κάνω . Αυτή είναι η διαφορά . Antwni , ο μπάφος δεν είναι διασκέδαση . Όπως και χιλιάδες άλλα πράγματα που ο καθένας αμα θέλει τα κάνει . Είναι μια μαλακία που δεν δέχομαι να την κάνω με χρήματα των γονιών μου . 1
kostask91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Και να πω οτι ΔΕΝ περίμενα να με ρωτήσουν για το αν παίρνω μπύρες με τα λεφτά των γονιών μου ..... Το έγραψα κιόλας .... Η απαντηση μου δε νομιζω να θυμιζει απαντηση δημοτικου.. Γιαυτο ρωτησα για τη μπυρα. Γιατι αν νιωθεις ενοχες και τυψεις που κανεις "ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ" λογικο (για τη δικη σου λογικη) να μην αγορασεις με τα λεφτα των γονιων σου. Με τη δικη μου λογικη , απο τη στιγμη που μου δινουν ενα Χ ποσο χρηματων αν θελω να τα φαω σε αστακους οπως ειπες , θα κανω οικονομια και θα φαω , αλλα δε θα επιβαρρυνω επιπλεον τους γονεις μου. Τα λεφτα μου τα δινουν για να σπουδασω , αν μου δινουν 100 ευρω πχ και τα 90 τα τρωω στους μπαφους και τις πουτανες , αλλα συγχρονως πηγαινω στη σχολη διαβαζω κτλ , δε το θεωρω κακο ,διοτι μου δινοουν λεφτα για να σπουδασω, το πως θα φαω τα χρηματα που μου δινουν ειναι δικο μου θεμα. Απο την αλλη το να τρωω τα χρηματα μονο σε φαγητο , υποχρεωσεις κτλ , και να μην εχω καμια σχεση με τη σχολη μου , εκει ειναι που θα νιωθω τυψεις.
Antwni Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα παώ σε πουτάνες Δεν θα πάω να το παίξω ΛΑΡΤΖ σε γκόμενα πηγαίνοντάς την για μπουκάλι κρασί με θέα την πόλη Δεν θα αγοράσω ακριβά ρούχα Το καλοκαίρι ΔΕΝ θα παώ στην Μύκονο Σε ψαροταβέρνα με την παρέα αμα μου την δώσει μπορεί να θέλουμε να τσοντάρουμε για αστακό ( πχ ) ( δεκτό οτι αμα θες κανεις οικονομίες και λες " οκ , θα βγάλω γούστα " ) ΑΛΛΑ δεν θα πάρω Δεν θα αγοράσω τσιγαριλίκια Αυτή θα ήταν η απάντησή μου.Άμα θες κόβεις από αλλού για να κάνεις ότι θες. πχ δεν θα πιω μπύρα για 2 μέρες για να βγάλω την κοπέλα μου έξω (λέμε τώρα, παράδειγμα) Εγώ μαζί σου είμαι.Σου δίνουν ένα ποσό οι γονείς σου κάθε μήνα, αν θες παραπάνω βρες δουλειά ή ''έλα να με βοηθήσεις να πάρεις μεροκάματο'' (λόγια πατέρα) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα