sonyxp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε πολύ αγχωμένοι είστε. Ακου εκει βιβλία. Τα βιβλία περιμενέ τα κανα μήνα πριν δώσεις το μάθημα που λεει ο λόγος. Όσο για τσάντα εγω για λαπτοπ εχω μια sentio που ειχα πάρει απο το plaisio (δεν την βρίσκω τωρα για να στην δείξω). Πάντως είμαι 3ο έτος και το λαπτοπ στην σχολή το εχω πάρει 1-2 φορές και ειμαι σε σχολή καθαρα θέμα Η/Υ. Οπότε μην νομίζεις οτι θα πέρνεις το λαπτοπ συνέχεια μαζί σου.. Όσο για την σχολή εχω μια ταχυδρόμου που δεν ειναι μόνο για σχολή αλλα για καφε κτλπ. Κατι σαν αυτή σκέψου αλλα οχι τέτοια. http://i2.wearecdn.net/images/article/adidas/TA4931208/adidas-adicolor-airline-ta4931208-2-2.jpg Βάζω μεσα 1-2 στυλό, 1 μπλοκ με κόλλες Α4, πορτοφόλι και οτι αλλο για να εχω τις τσέπες μου άδειες εκτός απο κινητό. Αυτά.. Πόσο σωστή είσαι... ΥΓ: Ακόμα γελάω με το Τα βιβλία περιμενέ τα κανα μήνα πριν δώσεις το μάθημα που λεει ο λόγος. ... Είναι μια πραγματικότητα! Πάλι καλά να λες που δεν τα παίρνουμε αφού έχουμε δώσει το μάθημα, από την άλλη όμως στα περισσότερα μαθήματα διαβάζουμε από σημειώσεις που έχουμε κρατήσει και διαφάνειες του μαθήμτος, πολύ σπάνια βιβλίο.
Adon1s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εμείς τα βιβλία τα παίρναμε σαν τρελοί το στο πρώτο διβδόμαδο που άνοιγε ο Εύδοξος γιατί ΠΑΝΤΑ είχαν λίγα αντίτυπα .
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μετρημένα είναι τα βιβλία για όλους, απλά δεν έρχονται όλα μαζί και οι πρώτες παρτίδες τελειώνουν αμέσως
cris41 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι το γεγονος οτι αφηνουν ολοι οι φοιτητες τα βιβλια να τα παρουν πριν αρχισει η εξεταστικη ειναι και αυτο θεμα παιδειας της νοοτροπιας του Ελληνα.. Πηγαινε για καφε μια ωρα αργοτερα και πηγαινε παρε τα βιβλια δηλαδη.. Ημαρτον.. 3
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα μεχρι να βγει το πασο σε ορισμενα κτελ δεχονται και την βεβαιωση σπουδων.. Με χει τυχει στα κτελ Ιωαννινων πολλα παιδια εδειχνα την βεβαιωση σπουδων και ολα κομπλε...
sonyxp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι το γεγονος οτι αφηνουν ολοι οι φοιτητες τα βιβλια να τα παρουν πριν αρχισει η εξεταστικη ειναι και αυτο θεμα παιδειας της νοοτροπιας του Ελληνα.. Πηγαινε για καφε μια ωρα αργοτερα και πηγαινε παρε τα βιβλια δηλαδη.. Ημαρτον.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς, η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια διορθώθηκαν κάπως τα πράγματα με το εύδοξος, δηλαδής παίρνεις τα βιβλία κάνα 2μηνο+ πριν. ΥΓ: Έχουμε μια σκύλα εμείς εδώ που είναι χειρότερη από CIA/FBI ρε, πας, σου ζητάει το πάσο και το κοιτάει για κάνα 2λεπτο. Άσε που δεν χαμογελάει και λίγο το χειλάκι της.
Antwni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και κάτι ψιλοάσχετο, κάρτα για όλα τα μέσα με έκπτωση μπορείς να βγάλεις με την βεβαίωση; Αυτο δε το ξερω, λογικα ομως θα μπορεις, αφου στη βεβαιωση θα φαινετια οτι εισαι πρωτοετης και οτι μολις γραφτηκες στη σχολη. οχι , ΟΛΟΙ ζητάνε πάσο Μια χαρά μπορείς με την βεβαίωση φίλε μου.
cris41 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και επισης καντε μου μια χαρη οι 1ετεις.. ΔΕΝ ειναι μαγκια να κανεις μπαφους με τα λεφτα των δικων σου(που κανουν αρκετες θυσιες για να σε σπουδασουν). Μαλακια στον εγκεφαλο ειναι. Ουτε πιο εξυπνο σε κανει ουτε τιποτα. Χαζο σε κανει. Αυτο.
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 αν είσαι δευτεροετής και μετά είναι κομπλέ; 5
kostask91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και επισης καντε μου μια χαρη οι 1ετεις.. ΔΕΝ ειναι μαγκια να κανεις μπαφους με τα λεφτα των δικων σου(που κανουν αρκετες θυσιες για να σε σπουδασουν). Μαλακια στον εγκεφαλο ειναι. Ουτε πιο εξυπνο σε κανει ουτε τιποτα. Χαζο σε κανει. Αυτο. Με την ιδια λογικη ΔΕΝ θα πας για καφε , ΔΕΝ θα πιεις αλκοολ , ΔΕΝ θα ζεις , θα κλειστεις σπιτι και θα διαβαζεις ... Kαι για να σε προλαβω εννοειται πως δεν σχολιασα μονο και μονο για τους μπαφους 1
cris41 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με την ιδια λογικη ΔΕΝ θα πας για καφε , ΔΕΝ θα πιεις αλκοολ , ΔΕΝ θα ζεις , θα κλειστεις σπιτι και θα διαβαζεις ... Kαι για να σε προλαβω εννοειται πως δεν σχολιασα μονο και μονο για τους μπαφους ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ! Γιαυτο οτι πεις εδω περα παιρνεις ΜΙΑ ΛΕΞΗ καιτην κανεις οτι γουσταρεις. Αυτο ειπα;
Amakatzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά , δεν μετανομάζουμε το όνομα του thread σε Official Φοιτητές Thread? 2
Amakatzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει μετανομάστηκε. Ωραία για δούμε. Πως τα πάτε στις σχολές σας; Τα νέα σας. Εδώ μπορείτε να ρωτάτε απορίες σχετικά με την φοιτητική ζωή , τα μαθήματα , τις σχολές....
Adon1s Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτσικα Φέτος τελευταία χρονιά αλλά άλλη μια την θέλω είναι η αλήθεια για να τειώσω Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα