Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, άρα θα πρέπει να πάω και την πρώτη μέρα να δω τί θέλουν δηλαδή.

Θα πρεπει να πας μια απο τις μερες που γινονται οι εγγραφες. Δε γινονται μονο μια μερα. Δες ποτε αρχιζουν οι εγγραφες και ποτε τελειωνουν.. Μπες στο σαιτ της σχολης και δες τι πρεπει να εχεις για την εγγραφη σου..

Δημοσ.

Πλεον οχι.. Κωδικους σου δινουν και το κανεις μεσω ιντερνετ και το παιρνεις σε καταστημα που επιλεγεις.. Προπερσυ γερμανος, περυσι βοταφον φετος δε ξερω. Μην εισαι τοσο ψαρωμενος. Χαλαρωσε λιγο.. Απλα δες τι χαρτια θες για την εγγραφη και ολα θα στα πουνε και εκει.

Δημοσ.

Ρε πολύ αγχωμένοι είστε.

Ακου εκει βιβλία. Τα βιβλία περιμενέ τα κανα μήνα πριν δώσεις το μάθημα που λεει ο λόγος.

Όσο για τσάντα εγω για λαπτοπ εχω μια sentio που ειχα πάρει απο το plaisio (δεν την βρίσκω τωρα για να στην δείξω).

Πάντως είμαι 3ο έτος και το λαπτοπ στην σχολή το εχω πάρει 1-2 φορές και ειμαι σε σχολή καθαρα θέμα Η/Υ. Οπότε μην νομίζεις οτι θα πέρνεις το λαπτοπ συνέχεια μαζί σου..

Όσο για την σχολή εχω μια ταχυδρόμου που δεν ειναι μόνο για σχολή αλλα για καφε κτλπ.

Κατι σαν αυτή σκέψου αλλα οχι τέτοια. http://i2.wearecdn.net/images/article/adidas/TA4931208/adidas-adicolor-airline-ta4931208-2-2.jpg

Βάζω μεσα 1-2 στυλό, 1 μπλοκ με κόλλες Α4, πορτοφόλι και οτι αλλο για να εχω τις τσέπες μου άδειες εκτός απο κινητό.

Αυτά..

• Like 1
Δημοσ.

Ψαρωμένος δεν είμαι απλά δεν θα μπορώ να πηγαίνω π.χ. 10 μέρες συνεχόμενα, θέλω να τα φτιάξω όλα σε 1-2 μέρες.Πιο πολύ θέλω το πάσο και τις βεβαιώσεις για διάφορους λόγους.

Δημοσ.

Ψαρωμένος δεν είμαι απλά δεν θα μπορώ να πηγαίνω π.χ. 10 μέρες συνεχόμενα, θέλω να τα φτιάξω όλα σε 1-2 μέρες.Πιο πολύ θέλω το πάσο και τις βεβαιώσεις για διάφορους λόγους.

Επειδη αποτι καταλαβα εισαι μπερδεμενος , να σου διευκρινησω οτι αυτα ειναι θεματα της γραμματειας , τα οποια τα λυνεις και με ενα τηλεφωνο. Στην αιθουσα διδασκαλιας ουτε βιβλια θα παρεις ουτε πασο. Μονο κανας καθηγητης μπορει να μοιραζει δικες του σημειωσεις (σπανια) η θα σας πει ποιο συγγραμμα να διαλεξετε αν εχει περισσοτερα απο ενα.

Πασο οπως ειπαν και οι αλλοι ειναι νωρις ακομα, οσο για βιβλια απο τον ευδοξο , νοεμβριο υπολογισε , αν και στο προηγουμενο εξαμηνο πηραμε σχετικα γρηγορα.

Πλεον ολα γινονται ηλεκτρονικα , οποτε απλα με ενα τηλεφωνο στη γραμματεια μαθαινεις ποτε ξεκινανε οι αιτησεις για οτιδηποτε κτλ.

Αν και ουτε καν χρειαζεται το τηλεφωνο , συνηθως βαζουν ανακοινωσεις στα site της καθε σχολης.

Δημοσ.

Αυτο δε το ξερω, λογικα ομως θα μπορεις, αφου στη βεβαιωση θα φαινετια οτι εισαι πρωτοετης και οτι μολις γραφτηκες στη σχολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...