Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω διάβασα τσόντα για πρωτοετή και μπήκα να σου προτείνω δυο τρεις πολύ καλές για το πρώτο έτος.

Για τσάντα δεν ξέρω. Κρίμα.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω μια τέτοια PosteBrownLg_copy.gif(σε καλύτερο design)

που την είχα πάρει κυρίως για το laptop 190 ευρώ από τοπικό κατάστημα.....κλαίω τα λεφτά μου,Δεν με βόλευε καθόλου στον δρόμο.Τώρα πια την χρησιμοποιώ σπάνια λόγω του όγκου.Για το laptop πιστεύω ότι οι τσάντες πλάτης αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Κανε μου μια χάρη και άλλαξε το revolver1990 σε revolver1909...

• Like 5
Δημοσ.

Eγω διάβασα τσόντα για πρωτοετή και μπήκα να σου προτείνω δυο τρεις πολύ καλές για το πρώτο έτος.

Για τσάντα δεν ξέρω. Κρίμα.

Για το δεύτερο προτείνεις άλλες?

Πιο προχωρημένες καταστάσεις?

:P

• Like 1
Δημοσ.

πσσσ σε ζηλεύω ρε φιλαράκι. Πρώτη μερα στη σχολή.. τα κομματόσκυλα να σε κοζάρουν και να προσπαθούν να σε γράψουν στο κόμμα τους και εσύ να νομίζεις οτι σε συμπαθούν. Η να στέλνουν τις διαβολικές παλλακίδες τους για να σε πείσουν. grin.png Εσύ να νομίζεις οτι σε γουστάρουν χαχαχα... Έρωτες, ατελείωτα καφεδάκια, πιόμα, sex! Good Times!  B)

Α! Για τσάντα δεν έχω ιδεα! :)

Δημοσ.

Πάρε μια τέτοια (Έχει και 30 χρόνια εγγύση :P )

Για τίς πρώτες μέρες , μέχρι να μάθεις τι να περνεις μάζι σου, βάλε 2 στύλο 1 μολύβι με γομα  και ενα τετραδιο και θα είσαι OK!

Δημοσ.

Πάρε μια τέτοια (Έχει και 30 χρόνια εγγύση :P )

Για τίς πρώτες μέρες , μέχρι να μάθεις τι να περνεις μάζι σου, βάλε 2 στύλο 1 μολύβι με γομα  και ενα τετραδιο και θα είσαι OK!

Πλακα πλακα την εχω αυτην 8 χρονια και εχει παει σε ποσα μερη παντου μαζι. Παραλια, ταξιδια, γεματη απο βιβλια, υπερβαρη οσο δε παει βρεγμενη, δεν εχει παθει ΤΙΠΟΤΑ! Την ειχα πληρωσει 40€ αλλα δε το μετανιωσα ποτε!

Δημοσ.

Ρε παίδες την πρώτη μέρα δίνουν τίποτα βιβλία και τέτοια, ξέρετε;

Γιατί μάλλον θα τους τιμάω σε κάθε εξεταστική οπότε να μεζέψω ό,τι είναι να μαζέψω να μην χρειάζεται 

να πηγαίνω  συνέχεια.

Δημοσ.

Ρε παίδες την πρώτη μέρα δίνουν τίποτα βιβλία και τέτοια, ξέρετε;

Γιατί μάλλον θα τους τιμάω σε κάθε εξεταστική οπότε να μεζέψω ό,τι είναι να μαζέψω να μην χρειάζεται 

να πηγαίνω  συνέχεια.

Που να δινουν βιβλια; Στη σχολη;

Δημοσ.

Δεν εχω παρακολουθησει τι λενε αλλα τα βιβλια τα δηλωνεις στον ευδοξο και σου δινουν σημεια παραλαβης να πας να τα παραλαβεις και να περιμενεις σε ουρα. Σε κανενα εργαστηριο να σας δωσουν τιποτα σημειωσεις. 

Δημοσ.

Α και σου δίνουν τίποτα χαρτιά απο εκεί για να τα πάρεις ή πας, τα ζητάς και στα δίνουν;

Κωδικους θα παρεις απο την γραμματεια οταν θα γραφτεις στη σχολη και θα μπεις και θα επιλεξεις τα συγγραματα που θ σου πουνε οι καθηγητες σου κατα προτιμηση.. Οταν θα κανεις την επιλογη θα σου ερθει ενα μηνυμα στο κινητο και θα πηγαινεις στα μερη που τα δινουν δινοντας κωδικο και δειχνοντας πασο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...