revolver1990 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο κομματι αλλα τι θα βαζεις μεσα ειναι το θεμα. Χωράει 2-3 βιβλία τετράδια οπότε για απλή καθημερινή χρήση είναι cool. Τυχαίνει να έχω 17αρι laptop οπότε αν τύχει να το κουβαλήσω σχολή τότε ναι παίρνω μια σαν του longtom. Viper.Εδώ είναι θέμα γούστου.Επίσης,ήθελα κάτι που να μην είναι μακρόστενο γιατί η προηγούμενη μου δημιουργούσε θέματα.
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ναι υπαρχαν και καλυτερες στο monochrome γουστο σου... επισης παιρνει 17αρι λαπτοπ αυτη;
revolver1990 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ναι υπαρχαν και καλυτερες στο monochrome γουστο σου... επισης παιρνει 17αρι λαπτοπ αυτη; Έχω μια τέτοια (σε καλύτερο design) που την είχα πάρει κυρίως για το laptop 190 ευρώ από τοπικό κατάστημα.....κλαίω τα λεφτά μου,Δεν με βόλευε καθόλου στον δρόμο.Τώρα πια την χρησιμοποιώ σπάνια λόγω του όγκου.Για το laptop πιστεύω ότι οι τσάντες πλάτης αποτελούν την καλύτερη επιλογή.
LongTom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 .Για το laptop πιστεύω ότι οι τσάντες πλάτης αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Αυτό πιστεύω και εγώ.Ιδίως σε βαριά-μεγάλα είναι μονόδρομος. Είχα μια σάπια ταχυδρόμου(~10€) αλλά επειδή το παλιό dell ήταν τούβλο με έκοβε στον ώμο και δεν μπορούσα να την κουβαλήσω στο χέρι.Από τότε που πήρα την τσάντα πλάτης ξέγνοιασα. 2
acomaedo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.legitreviews.com/swiss-gear-pegasus-laptop-backpack-by-wenger_523 Δύο χρόνια τώρα με 15,6 λαπτοπ, συν ντοσιέ - βιβλία βόλεψε υπέραρκετα
Amakatzis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα για λάπτοπ καλύτερα είναι οι τσάντες πλάτης. Καλά δεν νομίζω να χρειάζεται κάθε μέρα στην σχολή το λάπτοπ. Ετσι δεν είναι;
Antwni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πωπω ψάριιι. Χαλάρωσε ρέϊ! Όλα θα τα μάθεις στην πορεία!!!!
The_Colonel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε το galaxy note II μια μολυβοθήκη έναν διαβήτη, κανόνα και έναν σωλήνα για 3Α και είσαι κομπλέ
Amakatzis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 πάρε και ζάρια.. θα καταλάβεις. πάντως είσαι σε καλό δρόμο ξεκινάς με όρεξη Όλοι έτσι ξεκινάμε... Μετά όμως καταλήγουμε να κρατάμε ένα χαρτί από τετράδιο διπλωμένο στα 4 στην κωλοτσεπη και να ψάχνουμε στυλό από άλλους για να σημειώσουμε κάτι...
insomniaK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 να βάλεις καπότες στην τσάντα, την πρώτη μέρα θα ρίξεις καναδυο πούτσςςς.
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ου ναι τι να σου πω Θυμάμαι είχα πάει δεύτερο έτος για να δούμε λόγο μνι Sent from my iPhone using Insomnia 1
Antwni Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ου ναι τι να σου πω Θυμάμαι είχα πάει δεύτερο έτος για να δούμε λόγο μνι Sent from my iPhone using Insomnia Πριν πόσα χρόνια?
iniohos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ου ναι τι να σου πω Θυμάμαι είχα πάει δεύτερο έτος για να δούμε λόγο μνι Sent from my iPhone using Insomnia πρωτοετης σε μοναστηρι? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα