Prof_Chaos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πάρε και ζάρια.. θα καταλάβεις. πάντως είσαι σε καλό δρόμο ξεκινάς με όρεξη 8
Gtr34 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Για την πρωτη μερα ενα μπλοκ σημειωσεων Α4 , χαρακα , επιστημονικο κομπιουτερακι , στυλο , και τσαντα γιατι μπορει να δωσουν σημειωσεις . Καλες σπουδες να εχεις !
pique88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαινε με τα απολυτως απαραιτητα την πρωτη μερα , επισης δεν ξερω αν μετακινεισαι με ΜΜΜ ή με δικο σου μεσο.Εγω ας πουμε δεν κουβαλουσα κατι γιατι ειχα το αυτοκινητο σαν αποθηκη.Δες ομως πως θα εξελιχθει και κατ'εμε επενδυσε σε μια καλη τσαντα πλατης γτ ειναι πιο βολικο να εχεις τα χερια σου ελευθερα συν σε σχεση με μια ταχυδρομου γεματη δε θα σε εμποδιζει στο περπατημα.
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε καμιά 10ριά στυλό και τετράδιο σπιράλ για να κόβονται εύκολα τα χαρτιά να μοιράσεις σε όλους τους υπόλοιπους που δεν θα έχουν τίποτε απολύτως 14
Amakatzis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαινε με τα απολυτως απαραιτητα την πρωτη μερα , επισης δεν ξερω αν μετακινεισαι με ΜΜΜ ή με δικο σου μεσο.Εγω ας πουμε δεν κουβαλουσα κατι γιατι ειχα το αυτοκινητο σαν αποθηκη.Δες ομως πως θα εξελιχθει και κατ'εμε επενδυσε σε μια καλη τσαντα πλατης γτ ειναι πιο βολικο να εχεις τα χερια σου ελευθερα συν σε σχεση με μια ταχυδρομου γεματη δε θα σε εμποδιζει στο περπατημα. Πάντα με ΜΜΜ!
kostask91 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω φιλο που εδω και 4 χρονια κουβαλαει τσαντα μονο και μονο για το κωλοχαρτο Και γω ψηφιζω τσαντα πλατης και βολικη και μπορεις να τη χρησιμοποιησεις μεχρι και σε διακοπες. Αλλα οχι καμια που να δηλωνει οτι εισαι πρωτοετης γιατι θα σε συνοδευει και τις υπολοιπες χρονιες. Η τσαντα του ταχυδρομου και αβολη ειναι στο περπατημα και σε περιπτωση που δε γυρισεις καθολου σπιτι και θες να πας καμια βολτα εξω θα εισαι σαν τον ταχυδρομο , ενω με την τσαντα πλατης , αν δεν πας σε καποιο μαγαζι ποζερικο και τσι και εννοειται αν δεν την φορας μεχρι τον αυχενα δεν εχεις θεμα Ειχαμε περσι συμφοιτητη 3ο ετος εσκαγε μυτη με τσαντα batman ...... 1
Antwni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχαμε περσι συμφοιτητη 3ο ετος εσκαγε μυτη με τσαντα batman ...... χαχαχαχα Και στην εξεταστική κάθεστε δίπλα δίπλα ε? Τώρα εξηγείται πώς περνάς μαθήματα
Amakatzis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα τσάντα πλάτης. Έχω δει κάτι τσάντες πλάτης που παίρνουν και λάπτοπ. Τι γνώμη έχετε για αυτές; 1
kostask91 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα Και στην εξεταστική κάθεστε δίπλα δίπλα ε? Τώρα εξηγείται πώς περνάς μαθήματα Ποιος ειπε οτι περναω? ? Αρα τσάντα πλάτης. Έχω δει κάτι τσάντες πλάτης που παίρνουν και λάπτοπ. Τι γνώμη έχετε για αυτές; Το λαπτοπ ειναι λιγο επικινδυνο στην τσαντα , ενα καλο χτυπημα να φαει καταλαθος....
LongTom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα τσάντα πλάτης. Έχω δει κάτι τσάντες πλάτης που παίρνουν και λάπτοπ. Τι γνώμη έχετε για αυτές; Εγώ έχω μια case logic που χρυσοπλήρωσα(70€),αλλά άξιζε κάθε ευρό. Εξαιρετική εφαρμογή,ελαφριά αλλά πολύ δυνατή και παρέχει μεγάλη προστασία στο λάπτοπ με άφθονους χώρους για το μέγεθος της. Καθημερινή χρήση σε ΜΜΜ και εκδρομές(ακόμη και δίχως λάπτοπ ως generic τσάντα) και μέχρι τώρα δεν με έβγαλε κανένα πρόβλημα. Βέβαια εάν την έχεις/θέλεις μόνο για μια στο τόσο να κουβαλάς το λάπτοπ δεν αξίζει λόγω μεγάλου κόστους. http://www.caselogic.com/en-us/us/products/laptop-cases/laptop-backpacks/173-laptop-backpack-_-rbp_-_117_-_black 1
cris41 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εχω παρει αυτην εδω http://www.impericon.com/eu/fred-perry-flight-bag.html (οχι απο το σαιτ απλα εκει την βρηκα απο το γκουγκλ) και ειναι μια χαρα. Ψαρωμενος φουλ θα εισαι ε; Eγω 1η μερα πηγα με ενα τετραδιακι και χωρις στυλο για να γνωρισω ατομα
revolver1990 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.amazon.co.uk/Esprit-Messenger-Bag-Brown-053EA2O001/dp/B00BPJOXRG/ref=sr_1_4?s=luggage&ie=UTF8&qid=1378982986&sr=1-4&keywords=Esprit Την τσίμπησα χθες λίγο μικρούλα βέβαια. 1
SilkyN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή πρώτη μέρα δε νομίζω να κάνετε μαθήματα, πάρε απλώς ένα τετράδιο κι ένα στυλό. Οι καθηγητές θα σας πουν τι ακριβώς χρειάζεστε για το μάθημα τους κι από κει θα κρίνεις τι θα σε βολέψει περισσότερο. Θα 'ναι κρίμα να τα σκάσεις σε άχρηστα πράγματα.
evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε τσάντα να κάνεις μπαμ οτι είσαι πρωτάκι. Άκου τσάντα γιατι ως γνωστον οσο πιο ανοργανωτος και χυμα ειναι καποιος τοσο καλυτερα τα καταφερνει στις σπουδες του. καλα δεν ειπαμε να παει με την τσάντα του αξιον μαν. παρε μια τσάντα ταχυδρόμου να σε βολεψει. αμα κουβαλας χαρτια σημειωσεις μπλοκ στυλο κινητο πορτοφολι κανα κομπιουτερακι που θα τα βαλεις στην τσέπη? επισης αρχιτεκτονική, στο σχεδιο, βαλε κανα 3αρι μολυβια, γομα, διαβητη, χαρακες, το Τ. ίσως σας δώσουνε αυτες τις πλαστικές τις σκληρές. ή τα κοψανε αυτά? αν εχεις 1 τετραδιο και 1 στυλο ισως να βολευει. οταν αρχιζεις να κουβαλας βιβλια, σημειωσεις, φωτοτυπιες, κολατσιο και οτιδηποτε αλλο μπορεις να φανταστεις, σε πιανει ενα γλυκος πονος στην πλατη και κανεις την τσαντα ταχυδρομου μπαλα ποδοσφαιρου. Και καπως ετσι κατεληξα και παλι στην κλασσικη σχολικη polo. αθανατες σαν τα νοκια 3310. http://www.amazon.co.uk/Esprit-Messenger-Bag-Brown-053EA2O001/dp/B00BPJOXRG/ref=sr_1_4?s=luggage&ie=UTF8&qid=1378982986&sr=1-4&keywords=Esprit Την τσίμπησα χθες λίγο μικρούλα βέβαια. ωραιο κομματι αλλα τι θα βαζεις μεσα ειναι το θεμα. Εγώ έχω μια case logic που χρυσοπλήρωσα(70€),αλλά άξιζε κάθε ευρό. Εξαιρετική εφαρμογή,ελαφριά αλλά πολύ δυνατή και παρέχει μεγάλη προστασία στο λάπτοπ με άφθονους χώρους για το μέγεθος της. Καθημερινή χρήση σε ΜΜΜ και εκδρομές(ακόμη και δίχως λάπτοπ ως generic τσάντα) και μέχρι τώρα δεν με έβγαλε κανένα πρόβλημα. Βέβαια εάν την έχεις/θέλεις μόνο για μια στο τόσο να κουβαλάς το λάπτοπ δεν αξίζει λόγω μεγάλου κόστους. http://www.caselogic.com/en-us/us/products/laptop-cases/laptop-backpacks/173-laptop-backpack-_-rbp_-_117_-_black και γαμω τις τσαντες 1
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.amazon.co.uk/Esprit-Messenger-Bag-Brown-053EA2O001/dp/B00BPJOXRG/ref=sr_1_4?s=luggage&ie=UTF8&qid=1378982986&sr=1-4&keywords=Esprit Την τσίμπησα χθες λίγο μικρούλα βέβαια. υπηρχαν και καλυτερες επιλογες απο κατω... just a thought
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα