Amakatzis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Μπορείτε να μου προτείνετε τσάντες; Είμαι πρωτοετής φοιτητής Αρχιτεκτονικής και έχω βαρεθεί τις τσάντες του Λυκείου. Επίσης αυτές οι τσάντες που παίρνουν και λάπτοπ είναι καλές; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από Amakatzis
arsenal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι να εχεις τσαντα?λολ!εγω αυτο εχω για το πανεπιστημιο μου \\ edit: ακυρο δεν προσεξα οτι εισαι αρχιτεκτονικη εγω ειμαι θεωρητικη σχολη δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο τωρα για εσας δεν ξερω τι παιζει 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τσαντα πλατης που βαζεις κ το λαπτοπ. Ισως σου χρειαστει σε καποια μαθηματα, στα σπουδαστηρια-βιβλιοθηκες της σχολης σου, να περνας προγραμματα σχεδιασμου κτλ. Αλλα προφανως για αρχη, τετραδιο ή λευκες κολλες κ στυλο για σημειωσεις
kakofonixx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 θες μια τσαντα που να χωραει πολυ φαντασια, δημιουργικοτητα και τουτο εδω http://www.hartorama.gr/displayITM2.asp?ITMID=37980 λαπτοπ οχι (ακομη) - μολυβακι ναι, αρχιτεκτονας θα γινεις!
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Βρες μια Fred perry. Ας ειναι και κινέζικη...
Pintsie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 λογικά θα χρειαστείς τσάντα για πινακίδα σχεδίου. οπότε μην βιαστείς να πάρεις άλλη τσάντα ακόμα. περίμενε να ξεκινήσετε και να δεις τι θα σας πούνε και από τη σχολή καλή αρχή!
g_alkis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε τσάντα να κάνεις μπαμ οτι είσαι πρωτάκι. Άκου τσάντα 19
Liverpool89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι να εχεις τσαντα?λολ!εγω αυτο εχω για το πανεπιστημιο μου \\ edit: ακυρο δεν προσεξα οτι εισαι αρχιτεκτονικη εγω ειμαι θεωρητικη σχολη δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο τωρα για εσας δεν ξερω τι παιζει Και γω τετοια ειχα.. Μαζι με τσαντα σχεδιου μια πλαστικη.. Αλλα στην αρχιτεκτονικη παιρνουν ενα αλλο πραγμα που μοιαζει σαν σωληνας... Πολυ πρακτικο... Απο αυτο που χα εγω..
REDODIN7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε τσάντα να κάνεις μπαμ οτι είσαι πρωτάκι. Άκου τσάντα Και εγω ειχα παρει τσαντα την πρωτη μερα στο ΤΕΙ
Δημοφιλής ανάρτηση gamanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γατάκια, εγώ πήγα με τελείως άδεια χέρια, όλα μου τα πράγματα τα είχα βάλει στην τσάντα της μαμάς μου που με συνόδευε. 38
LongTom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά είχα πάρει μια τσάντα ταχυδρόμου από το παζάρι.Κινεζιά,αλλά έκανε και κάνει την δουλειά της μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω τι εμπεριέχει το θέμα φοιτιλίκι αρχιτεκτονικής.Ίσως πρέπει να δεις τίποτα ποιο μεγάλο.
andreapaog328 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε τσάντα να κάνεις μπαμ οτι είσαι πρωτάκι. Άκου τσάντα καλα δεν ειπαμε να παει με την τσάντα του αξιον μαν. παρε μια τσάντα ταχυδρόμου να σε βολεψει. αμα κουβαλας χαρτια σημειωσεις μπλοκ στυλο κινητο πορτοφολι κανα κομπιουτερακι που θα τα βαλεις στην τσέπη? επισης αρχιτεκτονική, στο σχεδιο, βαλε κανα 3αρι μολυβια, γομα, διαβητη, χαρακες, το Τ. ίσως σας δώσουνε αυτες τις πλαστικές τις σκληρές. ή τα κοψανε αυτά?
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Βρες μια Fred perry. Ας ειναι και κινέζικη... Οταν λεμε τσαντα, ενοουμε messenger bag!
Amakatzis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καλα δεν ειπαμε να παει με την τσάντα του αξιον μαν. παρε μια τσάντα ταχυδρόμου να σε βολεψει. αμα κουβαλας χαρτια σημειωσεις μπλοκ στυλο κινητο πορτοφολι κανα κομπιουτερακι που θα τα βαλεις στην τσέπη? επισης αρχιτεκτονική, στο σχεδιο, βαλε κανα 3αρι μολυβια, γομα, διαβητη, χαρακες, το Τ. ίσως σας δώσουνε αυτες τις πλαστικές τις σκληρές. ή τα κοψανε αυτά? Τι πρώτη μέρα να πάω με ένα τετράδιο; Τι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα