sevant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μου χάλασε η κάρτα γραφικών και θέλοντας να βρω τα αρχεία μου πήρα μια θήκη για να μετατρέψω το σκληρό 2.5΄΄ σε εξωτερικό. Δεν μπορώ να βρω όμως τα αρχεία μου έγγραφα κα ι φωτογραφίες.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
direwolf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εννοεις δεν υπαρχουν στο σκληρο ? ή δε μπορεις να βρεις που ειναι ?
sevant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν στο σκληρό αλλά δεν μπορώ να τα βρώ.
MauMaus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πως ξερεις οτι υπαρχουν εννω δε μπορεις να τα δεις ? η θηκη δουλεψε ? γινε λιγο πιο κατανοητος ..
sevant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η θήκη έχει δουλέψει μου εμφανίζει παρα πολλά αρχεία αλλά είναι τα προγραμματα αλλά πουθενα δεν έχω ανοιξει έγγραφα ή φωτογραφίες
sevant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει παιδιά το βρήκα απλά στην αρχή δεν άνοιγε ο φάκελος γιατί είναι μεγάλος. Περιέχονται στον φάκελο χρήστες. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα