Προς το περιεχόμενο

I phone 5 vs iphone 5c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

<p>Αφου αμα βαλεις θηκη δεν εχεις καμια premium αισθηση του μεταλλου! Ποιο το νοημα? :P</p>

Αν και δε χρησιμοποιώ θήκη, έχω αγοράσει ένα ultra slim back cover διαφανές.

Ακόμα και με το cover που ακυρώνει την αίσθηση της αφής, η αίσθηση της όψης του μετάλλου δεν ακυρώνεται.

Οσον αφορά το προηγούμενο, θα ήταν χαζό για μια εταιρεία να έβγαζε 2 μοντέλα που θα ήταν καλύτερα από το 5.

Η τακτική της είναι πολύ έξυπνη ώστε να μείνει κανένα iPhone στο ράφι.

Και επειδή παρατήρησα σύγχυση με τις τιμές,

αναφέρομαι πάντα στις τιμές που ορίζει η Apple και πωλούνται από τους παρόχους στην Ελλάδα.

Οταν λέει πως το 5C πωλείται 599€ στη Γερμανία δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει αντίστοιχο σκρουτζομάγαζο που θα το βρίσκεις φθηνότερα.

Αλλά ως βάση για την σύγκριση έχουμε αυτή την τιμή.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Θες να μου πεις δηλαδη οτι θα παρω μεταχειρισμενο 5 και οχι καινουργιο 5C για την αισθηση της οψης του μεταλλου???? χαχαχα

Δημοσ.

<p>Θες να μου πεις δηλαδη οτι θα παρω μεταχειρισμενο 5 και οχι καινουργιο 5C για την αισθηση της οψης του μεταλλου???? χαχαχα</p>

Το μεταχειρισμένο και το γελάκι που κολλάει;

Το 5C, όσο υπάρχει το 5, είναι μια αδιάφορη συσκευή.

Για αυτό ο αντίπαλος της από μέσα θα σταματήσει να παράγεται.

Ξαναδιάβασε το πρώτο μου ποστ και αν ακόμα σου προκαλεί γέλιο, μην το αφήσεις να εξελιχθεί.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Μα οπως και να το κανεις γιατι να παρεις κατι μεταχειρισμενο ενω μπορεις να παρεις κατι καινουργιο??? Για το πλαστικο?? Ουτως η αλλως θηκη θα του βαλεις!! Ασε που ουτε καν φαινεται οτι ειναι πλαστικο και θα ειναι και κατευθειαν με IOS 7 μεσα! Για μενα οποιος προτιμησει με τα ιδια λεφτα ενα 5αρι μεταχειρισμενο απο ενα καινουργιο 5C θα κανει μεγαλη χαζομαρα!

αυτο που λες ειναι κατι εντελως διαφορετικο και παντα σε σχεση με τα γουστα του καθενος, εγω θεωρω για παραδειγμα αγορα μεταχειρισμενου τηλεφωνου σε τοσο ακριβη τιμη ενα πολυ κακο deal, αλλα θεωρητικα ισχυει η περιπτωση καποιος να αγορασει μεταχειρισμενο 5 σε υψηλοτερη τιμη απο αυτη που θα το αγοραζε αν κυκλοφορουσε. 

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς είναι μια αδιαφόρη συσκευή γιατί είναι το 5 με ελάχιστα καλύτερη μπαταρία, το έκανε πλαστικο-χρωματιστό για να πιάσει και όλους αυτούς που χρόνια τώρα λένε 'αυτά τα iphone βαρετά μόνο άσπρο-μαυρο" , Στην ουσία για εμένα δεν παρουσίασε τίποτα φέτος η apple παρόλα αυτά με το ios7 εκανε την διαφορά και πάλι.

Δημοσ.

Διαβασε το

Ξαναδιάβασε το πρώτο μου ποστ και αν ακόμα σου προκαλεί γέλιο, μην το αφήσεις να εξελιχθεί.

Sent from my iPhone

Διαβασε πιο πανω τα σχολια που λεμε οτι τα μεταχειρισμενα 5 θα εχουν περιπου ιδια τιμη με τα 5C και θα δεις που κολλαει το γελακι!

Και μιας και σ αρεσουν τα αποφθεγματα, τα ρητα, οι παροιμιες η οπως αλλιως θες να πεις αυτο που ειπες παρε και απο μενα ενα :

Το λαθος αγαπητε Βρουτε δεν ειναι στ' αστερια αλλα μεσα μας !! (Γουιλιαμ Σαιξπηρ)

Δημοσ.

Διαβασε το

Sent from my iPhone

Διαβασε πιο πανω τα σχολια που λεμε οτι τα μεταχειρισμενα 5 θα εχουν περιπου ιδια τιμη με τα 5C και θα δεις που κολλαει το γελακι!

Και μιας και σ αρεσουν τα αποφθεγματα, τα ρητα, οι παροιμιες η οπως αλλιως θες να πεις αυτο που ειπες παρε και απο μενα ενα :

Το λαθος αγαπητε Βρουτε δεν ειναι στ' αστερια αλλα μεσα μας !! (Γουιλιαμ Σαιξπηρ)

Φίλε μου η τιμή των μεταχειρισμένων είναι υποκειμενική.

Η τιμή που θα πουλάνε οι πάροχοι ανά τον κόσμο είναι συγκεκριμένη.

Ζοριζεσαι χωρίς λόγο και το κοιτάζουμε το θέμα.

Μια γνώμη δεν την στηρίζεις σε υποθετικά στοιχεία αλλά σε δεδομένα.

Anyway...

It's all right to hold a conversation, but you should let go of it now and then. - Richard Willard Armour

Sent from my iPhone

Επειδή ακριβώς είναι μια αδιαφόρη συσκευή γιατί είναι το 5 με ελάχιστα καλύτερη μπαταρία, το έκανε πλαστικο-χρωματιστό για να πιάσει και όλους αυτούς που χρόνια τώρα λένε 'αυτά τα iphone βαρετά μόνο άσπρο-μαυρο" , Στην ουσία για εμένα δεν παρουσίασε τίποτα φέτος η apple παρόλα αυτά με το ios7 εκανε την διαφορά και πάλι.

Ακριβώς.

Αλλά προβλέπω ο ρυθμός πωλήσεων του και όχι οι συνολικές πωλήσεις να είναι τέτοιος που θα δείξει στην Apple πως το πλαστικό απέτυχε.

Το θεωρώ fail να υπάρχει πλαστικό iPhone.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Εντάξει όχι fail γιατί το ipod touch πουλούσε αλλά με δικους του ρυθμους, απευθυνεται και σε άλλο κοινο απλα η τιμή δεν ειναι καλη θα μπορουσε να κοψει λιγο απο το hardware να κραταγε το 5αρι στην αγορα με μειωμενο 100δολαρια και να εβγαινε το 5c με 200 δολαρια κατω.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει όχι fail γιατί το ipod touch πουλούσε αλλά με δικους του ρυθμους, απευθυνεται και σε άλλο κοινο απλα η τιμή δεν ειναι καλη θα μπορουσε να κοψει λιγο απο το hardware να κραταγε το 5αρι στην αγορα με μειωμενο 100δολαρια και να εβγαινε το 5c με 200 δολαρια κατω.

OK υπερβάλλω ίσως με το "fail" αλλά πλαστικό iPhone δεν θα αγόραζα.

Ωστόσο ο ρυθμός πωλήσεων θα δείξει αν το πείραμα πέτυχε.

• Like 1
Δημοσ.

Λες τοση ωρα να μην εχουμε προσδιορισει οτι σε περιπτωση που οι 2 τιμες (μεταχειρισμενου και καινουργιου) ειναι ιδιες τι γινεται??

Λες τοση ωρα να μιλαμε ετσι και να περιμενουμε να μας πεις οτι η τιμη στο μεταχειρισμενο ειναι υποκειμενικη??

Ειπαμε στην αρχη που σου ειπα να διαβασεις οτι εστω οτι οι 2 τιμες ειναι οι ιδιες!

Οταν ξεκινας μια συζητηση την ξεκινας σε μια βαση! Ετσι δημιουργηθηκαν και τα μαθηματικα και ολοκληρη η συμπαντικη θεωρια!

Αυτο ειναι κατι περισσοτερο απο εγκλημα!! Ειναι λαθος!! (Πριγκηπας Φον Μετερνιχ)

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html?from=catspan η πραγματικοτητα ειναι αυτη και αν το iphone 5c ειναι ακριβοτερο οπως λενε παραπανω απο τιμες Γερμανιας δεν βρισκω λογο να το προτιμησει καποιος απο το Iphone 5.

Μονο που δεν θα υπαρχει πια το 5! Θα το αντικαταστησουν με το 5C αρα δεν εχεις επιλογη.

Δημοσ.

Όσο πουλιέται το 5, ακόμα και ακριβότερα από το νέο 5C, παραμένει καλύτερη αγορά.

Ο μόνος ενδοιασμός μου έγκειται στο αν και έχει ίδιο hardware με το 5C, η Apple θα το αφήσει μια γενιά πίσω σε updates από το 5C.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...