Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας και θέλω να δώσω κατατακτήριες για τους Ηλεκτρολόγους στο Πολυτεχνείο. 1 από τα 3 μαθήματα είναι η C. Θα ήθελα κάποιος να μπορούσε να μου κάνει μαθήματα ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στην εξέταση του μαθηματος. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά γίνεται με ανοιχτές σημειώσεις.

Η ύλη είναι αυτή:

Προγραμματιστικές Τεχνικές

Η γλώσσα προγραμματισμού C. Απλοί τύποι δεδομένων, σταθερές και μεταβλητές, εκφράσεις, απλές εντολές. Δομές ελέγχου, συναρτήσεις και διαδικασίες, πέρασμα παραμέτρων, επανάληψη και αναδρομή. Σύνθετες δομές δεδομένων και εφαρμογές: πίνακες, δομές, ενώσεις, δείκτες, δυναμική παραχώρηση μνήμης, συναρτήσεις βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένοι και αφηρημένοι τύποι δεδομένων, στατικός και δυναμικός τρόπος υλοποίησης. Απόδοση αλγορίθμων και δομών δεδομένων. Πίνακες, ειδικές μορφές πινάκων, αλγόριθμοι αναζήτησης και ταξινόμησης. Γραμμικές λίστες: απλά και διπλά συνδεδεμένες λίστες, στοίβες, ουρές, κυκλικές λίστες, ταξινομημένες λίστες. Δυαδικά δέντρα, αλγόριθμοι διάσχισης, ισοζυγισμένα δέντρα, δέντρα αναζήτησης, δέντρα AVL. Γράφοι και αλγόριθμοι διάσχισης γράφων.

Το καλύτερο θα ήταν αν ήταν και από την σχολή. Επίσης σημαντικός είναι και ο οικονομικός τομέας.

Δημοσ.

Σε 3 μήνες μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι μάθημα. Τι άλλα μαθήματα έχει; μήπως να εστίαζες στην φυσική/μαθηματικά;

Δημοσ.

Τα άλλα μαθήματα είναι Ψηφιακά και Ηλεκτροτεχνία σε γενικές γραμμές. Το δύσκολο μάθημα θεωρείται η Ηλεκτροτεχνία.  Τα Ψηφιακά είναι μακράν το πιο εύκολο, αλλά θέλει τρομερή διαχείριση χρόνου. Είχα δώσει πριν 3 χρόνια και είχα γράψει σε όλα καλούς βαθμούς, αλλά δεν είχα περάσει. C θέλω να μάθω κιόλας όχι μόνο να περάσω ένα μάθημα. Για αυτό και θέλω τα ιδιαίτερα για να μπω σε μία λογική. Αν και έχω κάνει πολλά μαθήματα προγραμματισμού, δεν έχω καθόλου την προγραμματιστική λογική. Θέλω να ξεκινήσω από το 0 στον προγραμματισμο με C.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...