Προς το περιεχόμενο

castelvania lords of shadows ultimate edition - controller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους τους συμφοριτες , εχω αυτο το game και θελω να το ρυθμίσω για controller . εχω ενα usb gamepad  αλλα στο παιχνίδι στα options  δεν εχει επιλογή για το control,υπάρχει καποις τροπος pach η κατι αλλο ωστε να γινει. το συγκεκριμενο gamepad δουλευει αυτοματα σε όλλα μου τα games ,μονο σε αυτό δεν δουλεύει. ευχαριστω 

Δημοσ.

Στο configuration λες; ενω εχω συνδεμενω το gamepad μονο αλλαγες για keyboard βγαζει . θα δοκιμασω να εγκαταστισω μια αλλη εκδοση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δοκιμασα και με xbox3 emul για controls αλλα τπτ . :-(

Εγκατεστησα και την 15 gb εκδοση αλλα παλι τπτ. Οποιο παιδι μποει να μας βρει λυση ειμαι ευνομων !!

Δημοσ.

παιδιά εγώ το παιχνίδι το έχω αγορασμένο και το ασύρματο xbox δουλεύει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα

δοκίμασα να μπω και στο παιχνίδι με το χειριστήριο σβηστό έχοντας μόνο πληκτρολόγιο και μόλις άνοιξα το controller άρχισε να δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα

οπότε μήπως είναι πρόβλημα του θείου; αν και δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο.. 

Δημοσ.

Δεν εχω x box controler εχω ενα usb trustmaster παιζει σε ολλα τα συνχρονα games , απο dmc μεχρι need for speed . Αν εχεις κανα ξεμπαρκο usb και κανεις δοκιμη ,σε ευχαριστω . Εσυ το εχεις αυθεντικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...