MIKETSAK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 γεια χαρα σε ολους τους συμφοριτες , εχω αυτο το game και θελω να το ρυθμίσω για controller . εχω ενα usb gamepad αλλα στο παιχνίδι στα options δεν εχει επιλογή για το control,υπάρχει καποις τροπος pach η κατι αλλο ωστε να γινει. το συγκεκριμενο gamepad δουλευει αυτοματα σε όλλα μου τα games ,μονο σε αυτό δεν δουλεύει. ευχαριστω
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Και βέβαια έχει επιλογή και δουλεύει χειριστήριο κανονικά
MIKETSAK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στο configuration λες; ενω εχω συνδεμενω το gamepad μονο αλλαγες για keyboard βγαζει . θα δοκιμασω να εγκαταστισω μια αλλη εκδοση. Sent from my iPhone using Insomnia
Barnabas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγω το ιδιο θεμα εχω με τον MIKETSAK! Αν βρειτε τη λυση, γραψτε την!
MIKETSAK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασα και με xbox3 emul για controls αλλα τπτ . Sent from my iPhone using Insomnia Εγκατεστησα και την 15 gb εκδοση αλλα παλι τπτ. Οποιο παιδι μποει να μας βρει λυση ειμαι ευνομων !! Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά εγώ το παιχνίδι το έχω αγορασμένο και το ασύρματο xbox δουλεύει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα δοκίμασα να μπω και στο παιχνίδι με το χειριστήριο σβηστό έχοντας μόνο πληκτρολόγιο και μόλις άνοιξα το controller άρχισε να δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε μήπως είναι πρόβλημα του θείου; αν και δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο..
MIKETSAK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχω x box controler εχω ενα usb trustmaster παιζει σε ολλα τα συνχρονα games , απο dmc μεχρι need for speed . Αν εχεις κανα ξεμπαρκο usb και κανεις δοκιμη ,σε ευχαριστω . Εσυ το εχεις αυθεντικο; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα