Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το budget είναι μέχρι 1200 ευρώ και με ενδιαφέρει να έχει κορυφαία απόδοση σε ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας.

Πόσο ρόλο παίζουν ο ρυθμός ανανέωσης και πόσο τελικά η κατασκευαστές?

Ποιά εταιρεία έχει αυτή την στιγμή επιτύχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας?

Το να είναι smart δεν με ενδιαφέρει αλλά νομίζω πως πλέον σε αυτή την κατηγορία τιμών είναι όλες (όπως και 3D).

Δημοσ.

την καλυτερη ποιοτητα εικονας αυτη τη στιγμη την εχουν οι samsung , lg  με τις Ultra HD , που βγαλανε , αλλα ξεφευγουν στις τιμες , οποτε θα πας σε μια 1920x1080 led ή πλάσμα

για μενα οι samsung ειναι κορυφη αυτη τη στιγμη σε εικονα και σε 3D. 

εδω εισαι , πιστευω

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE55F6400AWXXH,99452,430514,625107.html?langId=-18

το refresh rate κανει την κίνηση να φαινεται πιο ζωντανη, πιο εντονη, πιο γρηγορη , αν εχεις δει ταινια σε πλασμα , θα το καταλαβεις! 

Δημοσ.

το ultra ειναι οντως απλησιαστο τωρα.

είμαι ανάμεσα λοιπόν σε samsung και lg λες ε? διαφέρουν πολύ σε ποιότητα εικόνας?

εχω μια lg cinema 3d και με βολέυει απίστευτα το 3d της (PASSIVE). με το 3d της samsung τι γίνεται (ACTIVE)?

ειναι καλύτερο? εχω ακούσει οτι κουράζει τα μάτια.

Δημοσ.

εχω δει πολλες ταινιες με το 3D της Samsung, δε με κουραζει , τα γυαλια ειναι πολυ ελαφρια , σου δινει και 2 ζευγαρια δωρο.

Ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο το 3D απτην LG :D

Δημοσ.

ρε παιδιά οι panasonic στις ανάλογες κατηγορίες τηλεοράσεων που μου προτείνατε, έχει ACTIVE η PASSIVE 3D γυαλιά?

μου έχουν μιλήσει με πάρα πολύ καλά λόγια για αυτές ενώ μου είπαν (σχετικό είναι αυτό βέβαια) πως έχουν καλύτερη εικόνα ακόμα και από samsung.

ισχύει?

Δημοσ.

ρε παιδιά οι panasonic στις ανάλογες κατηγορίες τηλεοράσεων που μου προτείνατε, έχει ACTIVE η PASSIVE 3D γυαλιά?

μου έχουν μιλήσει με πάρα πολύ καλά λόγια για αυτές ενώ μου είπαν (σχετικό είναι αυτό βέβαια) πως έχουν καλύτερη εικόνα ακόμα και από samsung.

ισχύει?

για ποιες PANASONIC ομως σου μιλησαν?  για LED ή για PLASMA? 

σε PLASMA οντως η Panasonic ειναι κορυφη..!   σε LED απο οσα εχω διαβασει, χρησιμοποιει τα πανελ της LG, αρα εχει παθητικο 3D..!!

επισης, δεν αναφερεις τι μεγεθος σε ενδιαφερει?    η δεν εχεις θεμα χωρου? 

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι θα βρεις καλυτερες παθητικες 3d, εκτος απο αυτες τις 2..!!  

επισης σε ποιοτητα εικονας, θα βρεις πολυ  καλα μοντελα σε SAMSUNG - SONY.

περισυ, που εψαχνα κι εγω για τηλεοραση, μου ειχαν κανει φοβερη εντυπωση 2 μοντελα που ειδα σε εκθεση του κωτσου, αναμεσα σε πολλα αλλα..!

η μια ηταν ενα μοντελο πλασμα PANASONIC (φυσικα..!!), αλλα αμεσω μετα, μου ειχε κανει ιδιαιτερη αισθηση ενα μοντελο της SONY..! αν θυμαμαι καλα ηταν σειρας HX720. και μιλαμε την εβλεπα αναμεσα σε μοντελα σειρας 8000 της SAMSUNG...! στη SAMSUNG τοτε φαινονταν ποσο "υπερβολικα" χρωματα ειχε διπλα σε αυτες τις 2!!  

πιστευω οτι και ο μονος σωστος τροπος να συγκρινεις εικονες, ειναι διπλα-διπλα και με σημα απο την ιδια πηγη...!!! αλλιως πεφτεις πολυ εξω..!!!

Δημοσ.

στη SAMSUNG τοτε φαινονταν ποσο "υπερβολικα" χρωματα ειχε διπλα σε αυτες τις 2!!  

Εγω παντως ειχα την εντυπωση πως στα περσινα μοντελα της samsung δεν υπηρχαν τοσο υπερβολες στα χρωματα, μεγαλυτερο κορεσμο συναντησα σε panasonic LED. 

Δημοσ.

Να πας στα μαγαζια να τις δεις να παιζουν και να εχεις μαζι σου ενα usb με διαφορα αρχεια να δεις αν και πως παιζουν 

Επισης προσεχε γιατι οι πωλητες προσπαθουν να σου πασαρουν παλια μοντελα σα σουπερ ευκαιριες 

Δημοσ.

Εγω παντως ειχα την εντυπωση πως στα περσινα μοντελα της samsung δεν υπηρχαν τοσο υπερβολες στα χρωματα, μεγαλυτερο κορεσμο συναντησα σε panasonic LED. 

ναι εγω ομως, μιλησα για PANASONIC PLASMA και SONY LED.  αυτες ειδα, για αυτες μπορω να εκφερω αποψη. 

απο την αλλη εξαρταται και απο το ματι του πελατη. αλλος θελει εντονα χρωματα, αλλος ηπια..! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...