Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω απο κάρτες γραφικών αλλα μάλον πρέπει να ειναι πολυ καλή. Με ενδιαφέρει και η ποιότητα κατασκευής ειναι καλή?

Sent from my iPad using Insomnia

Φιλε μου,το συγκεκριμενο λαπτοπ,εχει ΔΥΟ 750Μ!Δηλαδη SLI.Εσυ ακομη για μια καταλαβαινεις;

Οταν λες ποιοτητα κατασκευης,τι ακριβως εχεις στο νου σου;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή να έχω ενα λαπτοπ που να αντέξει χρόνια και απλα να μην είναι ολο πλαστικουρα να εχει και αλουμίνιο.

Δημοσ.

Με διαφορα οτι καλυτερο εχει προταθει...και ειδικα για τα games. Mε sli και win 8 το βλεπω πολυ καλο.

Eκτος απο αυτα φοραει και καινουργιο επεξεργαστη Haswell αν δν κανω λαθος.

Δημοσ.

Δηλαδή να έχω ενα λαπτοπ που να αντέξει χρόνια και απλα να μην είναι ολο πλαστικουρα να εχει και αλουμίνιο.

Ειτε αλουμινιο,ειτε πλαστικο,ΠΙΟ γρηγορα θα πεταξεις το λαπτοπ σε μερικα χρονια,παρα να σου χαλασει και φθαρει.

Φιλος εχει ακομη αθανατο acer μια γκουμουτσα,που δουλευει εδω και χροοονια!!!ολο πλαστικο.

Το αν θα αντεξει,εχει σχεση μετα υποσυστηματα(μητρικη,cpu,memory κλπ.),παρα το υλικο κατασκευης περιμετρικα και σασι.

Απο εμπειρια ετων σου το λεω.

Τα Sony,βγαζουν και βγαλανε πολλα προβληματα,Τι να το κανεις,εαν ειναι και απο ανθρακονηματα;

Eσυ μαλλον ενδιαφερεσαι και για εξωτερικη ομορφια.Αυτο υπαγεται σε αλλα δεδομενα.

Δημοσ.

Παιδιά Ευχαριστώ!! Το λαπτοπ δηλαδή ειναι τούμπανο?? το μονο που με προβληματηζε ειναι οτι ειναι lenovo αλλα ειναι μια χαρα μαρκα οπότε παω σε αφτο?

Δημοσ.

Παιδιά Ευχαριστώ!! Το λαπτοπ δηλαδή ειναι τούμπανο?? το μονο που με προβληματηζε ειναι οτι ειναι lenovo αλλα ειναι μια χαρα μαρκα οπότε παω σε αφτο?

Το συμπερασμα παντα,ειναι δικο σου,δηλαδη του ενδιαφερομενου.Αν θες,και υπαρχει δυνατοτητα απο την στιγμη που δινεις τοσα χρηματα,δες το απο κοντα,και το σιγουρευεις.

Αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να το δεις,δες βιντεακια youtube.

Δες και ενα Crysis 3,

http://www.youtube.com/watch?v=itLjwy9T0zw

Bαλε την αναλυση σε 1080p,για να καταλαβεις περισσοτερα.Σου δειχνει και fps.

Δημοσ.

Το Lenovo έχει και πολύ καλά lbl ηχεία αλλά και φωτειζομενο πληκτρολόγιο.

Καλό θα ήταν να του κάνεις και μια επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια. Όλο το πακέτο στα 1300ευρώ θα σου βγει.

Έχει καλή κατασκευή. Έχει αρκετό αλουμινιο επάνω.

Δημοσ.

Δε ξέρω...

Κάποιος είχε πει εδώ μέσα ότι δημιουργεί προβλήματα το sli.

Δε παίζει σωστά στα games...δε ξέρω...

Δημοσ.

Ευχαριστώ :)) ελπίζω να κρατήσει αρκετό καιρό το λάπτοπ θα το πάρω σε 1 εβδομάδα κάπου.

Δημοσ.

Δε ξέρω...

Κάποιος είχε πει εδώ μέσα ότι δημιουργεί προβλήματα το sli.

Δε παίζει σωστά στα games...δε ξέρω...

Τα SLI συστήματα (πέρα από την αυξημένη κατανάλωση) μερικές φορές βγάζουν προβλήματα με συμβατότητες και drivers και η απόδοση σε κάποια games είναι πολύ κατώτερη απ' όσο θα 'πρεπε (γι' αυτό και βγαίνουν συνέχεια beta drivers). Όταν υπάρχει επιλογή για μονή κάρτα αντίστοιχων επιδόσεων με κατώτερες σε SLI τότε πάντα είναι καλύτερα η μονή.

Το Lenovo πάντως σε αυτή την τιμή και ειδικά με τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς λέει πάρα πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...