Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια επειδή έχω την motherboard: Asus maximus vi hero και CPU: Intel core i7 4770k στα 3,9 και είχα ram Kingston 1600 mhz λοιπόν σήμερα παράγγειλα αυτές!

http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-kingston-hyper-x-beast-ddr3-2400mhz-2x4gb

είναι κομπλέ? συμβατή? και σε ταχύτητες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια επειδή έχω την motherboard: Asus maximus vi hero και CPU: Intel core i7 4770k στα 3,9 και είχα ram Kingston 1600 mhz λοιπόν σήμερα παράγγειλα αυτές!

http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-kingston-hyper-x-beast-ddr3-2400mhz-2x4gb

είναι κομπλέ? συμβατή? και σε ταχύτητες

Τι εννοεις αρνητικα σχολια για την Maxims VI και i7?? Μια χαρα συμβατες τις βλεπω απλα δεν νομιζω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Εάν έχετε κάτι καλύτερο στα 100 ευρώ 2χ4 πείτε μου , πριν έρθουν όμως μεθαύριο δηλαδή :P

το αρνητικό είναι ότι και καλά έχω πολύ χαμηλές ram για το υπόλοιπο pc και εφόσον πάμε να στήσουμε κάτι καλό , ψάχνω ram.Εάν έχετε κάτι καλύτερο στα 100-120 ευρώ πείτε μου.

Δημοσ.

εχω 200 ευρω για ram το θεμα ειναι αυτες οι beast μαρεσουν και εικονικα το θεμα ειναι να ειναι καλες....αρκετα καλες γιατι εχω χαλασει πολυ χρημα πανω στο κουτι και θελω να ειναι πολυ κομπλε στην αρχη εκανα καποια λαθη και τωρα προσπαθω να το φτιαξω γιαυτο...

Δημοσ.

περα απο διαφορα games έχω κάποια servers στον υπολογιστή μου και θέλω να πηγαίνει τέρμα στα πάντα..αλλά και για προσωπική ευχαρίστηση....!!!!!

παραγγειλα τις beast 2x8 ελπιζω να ειναι καλες οσο δειχνουν...σας ευχαριστω ολους!

Δημοσ.

Φιλε κατι ενημερωτικο, ο cpu σου παιζει μονο μεχρι 1600....... αρα οτι μνημη βαλεις πανω απο 1600, τσαμπα λεφτα δινεις να ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...