theoritikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να εγκαταστήσω την 64 bit έκδοση των 7 σε pc με core 2 duo e6400, 2 giga ram, και radeon hd 5570. Θα το αντέξει το pc ή να μείνω στα windows xp? Επίσης, από ενα μικρό search που έκανα drivers για την motherboard μου υπάρχουν (gigabyte ga-965p-s3 revision 1.0) για τα 7, οχι όμως για το usb chipset. Θα υπάρχει θέμα αν βάλω τον driver των xp?
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιον είπες παλιό ρε;;; Όχι, μια χαρά είναι για τα 7 και ακόμα καλύτερα και τα 8 που είναι λίγο ποιο γρήγορα. Λογικά θα σου βρει driver από τα update,δεν άκουσα ποτέ να χρειάζεται usb chipset driver ξεχωριστά αλλά τέλος πάντων.
direwolf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 αν ανέβεις λιγο στη ραμ δε θα εχεις προβλημα. Βαλε αλλα 2gb , και θα εισαι κομπλε με τους drivers δε θα χεις προβλημα
tolis_01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ τα έχω σε πολύ πιο αργό pc (βλ. υπογραφή) και δεν έχω θέμα Νομίζω το ζήτημα είναι Windows XP vs Windows 7, τα 64bit δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από τα 32bit, σε απλή χρήση δεν πρόκειται να μεγαλώσουν τόσο οι απαιτήσεις σε ram.
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κατ' αρχάς ο υπολογιστής σου είναι πολύ καλός και δεν θα έχεις πρόβλημα ότι λειτουργικό και να επιλέξεις. Για να εκμεταλλευτείς όμως ένα 64bit λειτουργικό θα πρέπει να έχεις πάνω από 3GB ram και εφαρμογές γραμμένες για 64bit λειτουργικό αλλιώς είναι δώρο-άδωρο μιας και οι απαιτήσεις σε hardware των 64bit είναι λίγο παραπάνω από των 32bit. Με 2gb καλύτερα να βάλεις τα win7-32bit ή αν θέλεις να ψαχτείς να βάλεις τα 7άρια.
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κατ' αρχάς ο υπολογιστής σου είναι πολύ καλός και δεν θα έχεις πρόβλημα ότι λειτουργικό και να επιλέξεις. Για να εκμεταλλευτείς όμως ένα 64bit λειτουργικό θα πρέπει να έχεις πάνω από 3GB ram και εφαρμογές γραμμένες για 64bit λειτουργικό αλλιώς είναι δώρο-άδωρο μιας και οι απαιτήσεις σε hardware των 64bit είναι λίγο παραπάνω από των 32bit. Με 2gb καλύτερα να βάλεις τα win7-32bit ή αν θέλεις να ψαχτείς να βάλεις τα 7άρια. Μόνο στην θεωρεία και μόνο από μνήμη έχουν παραπάνω ανάγκη,στην πράξη αν δεν τρέχεις καμιά σοβαρή εφαρμογή ,video 3d cad ... που κάνει μεγάλη χρήση μνήμης, δεν θα δεις καμιά διαφορά στην κατανάλωση μνήμης. Πέρα από αυτό και μόνο τα windows που θα είναι σε 64bit θα έχει μια κάποια έστω ελάχιστη βελτίωση.
rfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 θα δεις elf, τα 64 σαν συστημα ζητανε απο μονα τους παραπανω μνημη για να λειτουργησουν. Οχι πολυ αλλα ζητανε ομως.
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ζητάνε αλλά δεν το καταλαβαίνεις,τρέχω τα 8 64bit με 1,5gb μνήμη και πάνε μια χαρά(μέχρι να ανοίξω καμιά 15 σελίδες στον chrome ) για αυτό λέω,αν δεν τα γεμίσει τα win με άχρηστα προγράμματα μια χαρά θα είναι με τα 2Gb. 1
Avatar_GR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ζητάνε αλλά δεν το καταλαβαίνεις,τρέχω τα 8 64bit με 1,5gb μνήμη και πάνε μια χαρά(μέχρι να ανοίξω καμιά 15 σελίδες στον chrome ) για αυτό λέω,αν δεν τα γεμίσει τα win με άχρηστα προγράμματα μια χαρά θα είναι με τα 2Gb. Λογικό! Δεν νομίζω να έχει απαιτήσεις ο φίλος να τρέχει photoshop, να κάνει rip ταινίες και να έχει ανοιχτά και καμιά 10αριά παράθυρα με flash σε τέτοιο μηχάνημα.
Hieg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά θα σου βρει driver από τα update,δεν άκουσα ποτέ να χρειάζεται usb chipset driver ξεχωριστά αλλά τέλος πάντων. Ο ts εχει το cd της μητρικης, που εχει μεσα driver για usb 2 για win xp, αυτον τον driver λεει, τα win 7 τον εχουν μεσα στην εγκατασταση, δεν χρειαζεται να τον βρει.
Vasilopoulos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Άνετα.Βάλε αλλα 2 GB ram για να απολάυσεις τα 64 βιτ.
theoritikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Με πείσατε με αυτά που γράψατε και έκανα εγκατάσταση το λειτουργικό Drivers για το usb δεν χρειάστηκα, το αναγνώρισαν από μόνα τους τα 7. Έχω ένα θεματάκι με την μνήμη μόνο. Είναι μόνιμα στο 70% η χρήση της, και μερικές φορές έχω κάτι μικρά κολλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει το avast που χρησιμοποιώ για antivirus ή κάτι άλλο. Θα δοκιμάσω να βάλω 2 giga ακόμα μήπως λυθεί το πρόβλημα.
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι φυσιολογικό να γεμίζει την μνήμη είναι ποιο αποδοτικό να υπάρχουν εκεί αρχεία που χρειάζονται συχνά παρά να κάθετε άδειο. Πάνε όμως στην διαχείριση εργασιών και ταξινόμησε τα με βάση την μνήμη ανέβασε το screenshot να δούμε μπας και έχεις κάτι παράλογο.
theoritikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα η μνήμη έπεσε από το 77% στο 50, και ο υπολογιστής δεν δείχνει να κολλάει. Μήπως γιατί σταμάτησε να κάνει updates?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα