A_panM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό! Μου κολλάει το σύστημα, ο επεξεργαστης είναι στο φουλ και η θερμοκρασία όπως είναι λογικό ανεβαίνει....Τι παίζει?Τόσο βαρύς έχει γίνει ο firefox? ΥΓ: Αυτή η διεργασία αδράνειας του συστήματος τι ρόλο βαράει?
hawkpilot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό! Μου κολλάει το σύστημα, ο επεξεργαστης είναι στο φουλ και η θερμοκρασία όπως είναι λογικό ανεβαίνει....Τι παίζει?Τόσο βαρύς έχει γίνει ο firefox? ΥΓ: Αυτή η διεργασία αδράνειας του συστήματος τι ρόλο βαράει? Ο firefox είναι στο 7%. Αυτό που επιβαρύνει το σύστημα είναι ο media player. Η διεργασία αδράνειας είναι το ποσοστό του επεξεργαστή που κάθεται - ακριβώς αντίθετο από αυτό που φαντάζεσαι. Το σύστημα είναι αδρανες κατά 38% που σημαίνει ότι οι ενεργές διεργασίες καταναλώνουν το 62% του επεξεργαστή.
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το «διεργασία αδράνειας» σου δείχνει πόσο αδράνεια δηλαδή πόσο δεν κάνει τίποτα ο cpu σου. Ο firefox απλά καταναλώνει μνήμη που είναι φυσικό αφού αποθηκεύει ότι πρέπει να εμφανίζει στης καρτέλες που ανοίγεις. Με τον windows medis player τι κάνεις και τρώει 36% της cpu;;; (Και τη cpu έχεις μια και τα λέμε... )
A_panM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ακουω μουσικη με τον media player τιποτα παραπανω...εχω τον t3200 laptop...τι γίνεται? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
hawkpilot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ακουω μουσικη με τον media player τιποτα παραπανω...εχω τον t3200 laptop...τι γίνεται? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τίποτε visualizations στον media player? Δοκίμασε κάποιον άλλο πχ VLC και δες αν έχεις το ίδιο θέμα.
A_panM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα.Στις default ρυθμίσεις είναι..
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μμμ... Στο wmplayer.exe γιατί δε λέει δίπλα Windows Media Player ? (στο pc μου το λέει ) Αν κλείσεις το wmplayer η διεργασία συνεχίζει να τρέχει ?
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Α_πανΜ καλησπερα.....αποτι καταλαβα μαλλον εχεις σκουληκια στο pc σου για να λες οτι κολαει!λοιπον κανε ενα σκαν με το αντιβαιρους που εχεις (αν εχεις)ΑΝ δεν εχεις κατεβασε το avast...και μετα κατεβασε το malwarebytes anti malware και το superantispyware...οταν θα κανεις εγκατασταση το malwarebytes antimalware θα σου ζητησει να ενεργοποιησεις την pro εκδοση θα πατησεις απορρριψη/decline.....πριν κανεις σκαν πρωτα θα τα κανεις update και μετα σκαν...και για περισσοτερη σιγουρια μπες σε safe mode αφου εχεις κανεις update σε αυτα που σου ειπα!και οπως φυσικα ξεκινα και σκαναρε! πληρης σκαναρισμα θα κανεις!ΑΥΤΑ!!!!!
A_panM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν ανοίγω το WMP όπως φαίνεται στην εικόνα το εμφανίζει.Δεν ξέρω γιατί στην προηγούμενη εικόνα δεν το εμφάνισε. Όταν το κλείσω κλείνει και το progress... Antivirus έχω το nod32.Όπως λέει και ο συμφορουμίτης από πάνω θα κάνω πλήρης σκανάρισμα για τυχόν σκουλίκια. ΥΓ: Καθάρισα τους broswers με το ccleaner και παρατηρώ βελτίωση...
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια αφου παρατηρεις βελτιωση...κανε και ανασυγκροτηση με auslogics defrag free και κατεβασε το atf cleaner Site: http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/atf_cleaner,1.html">πατα με!!για να το κατεβασεις και οταν το ανοιξεις τσεκαρε οοοολα τα κουτακια....και οπως ειπα και ποιο πανω..σκαναρισμα..για κανα σκουληκι σε κοβω! 1
A_panM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αυτό λέω να κάνω, αν και είχα κάνει πριν κανά μήνα χωρίς να βρω κάτι....
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό! Μου κολλάει το σύστημα, ο επεξεργαστης είναι στο φουλ και η θερμοκρασία όπως είναι λογικό ανεβαίνει....Τι παίζει?Τόσο βαρύς έχει γίνει ο firefox? ΥΓ: Αυτή η διεργασία αδράνειας του συστήματος τι ρόλο βαράει? Βάλε winamp να ησυχάσεις. Πολύ καλύτερο και πιο ελαφρύ 1
A_panM Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Scan με nod32 έγινε χθές, 1 ώρα και 10λεπτά.Κάτι μικοβιάκια βρήκε..Σειρά έχει τώρα το malwarebytes.
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ειδες;;;κατι ζουζουνια μπηκαν!και μετα απτο malwarebytes σειρα εχει το superantispyware!
A_panM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι σε εξέλιξη το malwarebytes αυτή τη στιγμή...Αναμένουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα