Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη δική της πρόταση για τα μικρά Windows 8.1 tablets παρουσίασε στο Βερολίνο η Toshiba με το μοντέλο Encore.Το Encore διαθέτει οθόνη 8' ιντσών με ανάλυση 1280 x 800, 2 GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ εσωτερικά διαθέτει την τελευταία γενιά των Intel Atom και συγκεκριμένα τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Bay Trail που υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις από αυτόν που βρίσκουμε στο Acer W3. Ακόμα βλέπουμε ενσωματωμένο δέκτη GPS, υποστήριξη Bluetooth 4.0 και θύρες micro USB 2.0, micro HDMI, micro SD.

Η κατασκευή του tablet έγινε σε συνεργασία με τη Microsoft όχι μόνο εξαιτίας των Windows 8.1 αλλά και για την καλύτερη συνεργασία του Encore με το Skype κάνοντας χρήση των διπλών μικροφώνων και της 2mp κάμερας της συσκευής. Η αυτονομία της συσκευής φτάνει τις 8 ώρες κάτι που αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών.

Όπως και όλα τα μικρά Windows 8 tablets που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από τις 18 Οκτωβρίου και μετά, έτσι και το Encore διαθέτει προεγκατεστημένο δωρεάν το Office 2013 Home and Student Edition με τις πλήρεις εκδόσεις του Word, Excel και Powerpoint.

Ως κατασκευή, το Encore στηρίζεται στο πλαστικό ενώ η οθόνη διαθέτει ικανοποιητικά χρώματα χωρίς εκπλήξεις. Η ταχύτητα απόκρισης κατά τα λίγα λεπτά δοκιμής μας, κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα ενώ το μοντέρνο περιβάλλον των Windows 8 επιτρέπει διάφορες λειτουργίες που δεν βρίσκουμε σε android tablets ή το iPad όπως το να έχουμε δύο εφαρμογές ανοιχτές στο ίδιο παράθυρο.

Toshiba Encore - Πρώτη επαφήToshiba Encore - Πρώτη επαφή

Το Encore κυκλοφορεί το τελευταίο τρίμηνο του έτους με τελική τιμή €299, κάνοντας το ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Windows 8.x tablets της αγοράς.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή!!!

Με 299 έχεις ένα ταμπλετ με δυνατότητες desktop (φυσικά περιορισμένες στο hardware του ταμπλετ).

Έχει θύρα hdmi οπότε συνδέεται σε εξωτερική οθόνη οπότε μια χαρά!

Αν έχει και τίποτα 3g / 4g και μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό πληκτρολόγιο / ποντίκι / trackpad, τότε νομίζω ότια θα πάει πολύ καλά.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή!!!

Με 299 έχεις ένα ταμπλετ με δυνατότητες desktop (φυσικά περιορισμένες στο hardware του ταμπλετ).

Έχει θύρα hdmi οπότε συνδέεται σε εξωτερική οθόνη οπότε μια χαρά!

Αν έχει και τίποτα 3g / 4g και μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό πληκτρολόγιο / ποντίκι / trackpad, τότε νομίζω ότια θα πάει πολύ καλά.

Εχει αρκετα καλες επιδωσεις ο νεος atom soc,αν σκεφτουμε οτι η gpu που θα ενσωματωνει θα ειναι η hd4000 των ivy bridge και η cpu θα ειναι περιπου 2-3φορες πιο δυνατη απο τη προηγουμενη γενια!

Απλα για χαρη του ανταγωνισμου θα ηταν καλο να ειχε μια fullhd οθονουλα!

• Like 2
Δημοσ.

Αρκετά καλή υλοποίηση και σε πολύ προσιτή τιμή! ;)

Αν σκεφτεις οτι μονο τα ms office ειναι 100€,για να τα αποκτήσεις νομιμα!

Δημοσ.

μα 7 ωρες λειτουργιας? να το κανω τι ρε παιδιαααα?

Γιατι τα αλλα βγαζουν πολυ περισσοτερη!

Το nexus7 με το ζοριν μου βγαζει το 7-8ωρο σε πολυ απλη χρηση κυριως browsing!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε να δεις... θα πεταχτούν κάποιοι και θα μιλήσουν για διπλάσια αυτονομία...

Το μηχάνημα φαίνεται πολύ καλό. Μόνο μεγαλύτερη ανάλυση θα ήθελα και αυτό είναι σχετικό.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω tablet με W8 και μαλιστα δυνατο (για ταπλετ) με i5 κτλ επιτρεψτε μου να πω ότι είναι πολυ καλο για δουλεια και σερφαρισμα αλλα για παιχνίδια κτλ και εφαρμογες Google Play κτλ ξεχαστε το.

Δημοσ.

Επειδη εχω tablet με W8 και μαλιστα δυνατο (για ταπλετ) με i5 κτλ επιτρεψτε μου να πω ότι είναι πολυ καλο για δουλεια και σερφαρισμα αλλα για παιχνίδια κτλ και εφαρμογες Google Play κτλ ξεχαστε το.

προφανώς το θέλουν όλοι γιατί δεν είναι κάνα σαποιο arm μηχάνημα αλλά κανονικός υπολογιστής μπορούν να βάλουν μέσα από win xp μέχρι ubuntu και hackintoch να κανουν κανονικά την δουλειά τους και να τρέχουν της εφαρμογές που έχουν στο pc προφανώς δεν το θέλουν για παιχνιδάκια κλπ

ακομι και εφαρμογές κλπ απο google play αν θέλουν μπορούν να έχουν με το bluestack :-)

• Like 2
Δημοσ.

Εχει αρκετα καλες επιδωσεις ο νεος atom soc,αν σκεφτουμε οτι η gpu που θα ενσωματωνει θα ειναι η hd4000 των ivy bridge και η cpu θα ειναι περιπου 2-3φορες πιο δυνατη απο τη προηγουμενη γενια!

Απλα για χαρη του ανταγωνισμου θα ηταν καλο να ειχε μια fullhd οθονουλα!

Είναι όντως δυνατή η hd 4000 που έχει ο bay trail,αλλά είναι η μισή δύναμη της HD 4000 των ivy bridge ,σύμφωνα με δημοσιεύματα που διάβασα σε άλλα site.

Το καλό όμως είναι ότι ,αν όπως λέει η Intel είναι 3 φορές πιο γρήγορο από τους τωρινούς atom,μιλάμε για τάξεις snapdragon 800 σε windows!

Το σκορ που έχει ο z2580 στο 3dMARK είναι στα 6800,άρα ελπίζω για γραφικά ίσως και ανώτερα των snapdragon 800.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθω εγω ενα 12ιντσο W8 εχω για κυριο ταμπλετ αλλα ειναι κατα κυριο λογο εργαλειο δουλειας. Μην περιμενει κανεις να παιζει παιχνιδια κτλ ή να σκοτώνει την ωρα του με ενα W8 ταμπλετ. Και φυσικα με αυτη την αναλυση και στις 8 ιντσες δουλεια δεν γινεται.

Βεβαια για καποιον που κατα κυριο λογο θέλει εναν υπολογιστη σε μορφη ταμπλετ τα W8 είναι μονοδρομος και δεν υπάρχει συγκριση με Android και iOS.

Πάντως αν βγει 8αρι με full HD ισως να το παρω απλα ως δεύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...