Fulgore1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 1-3 ευρο εχει διαφορα ο WD με τον Seagate αρα ανετα διαλεγει οποιον θελει.Στα περι καρτας γραφικων αφου χωραει καλυτερη καρτα για πιο λογο να βαλει χειροτερη???Αλλωστε αναφερεται και το gaming στην χρηση. 3
Boutsisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Για θεμα budget ...εγω προτιμησα τα περισσοτερα απο plaisio γιατι ειναι ενα μαγαζι που λιγο πολυ ολοι ξερουν που εχει καταστημα(αν και ειναι ακριβο σε σχεση με άλλα). του φιλου giokou ειναι απο skroutz, τα μαγαζια που εχουν την κατώτερη τιμη σε αυτα που πρότεινε ειναι διαφορετικα εκτος του vision studio που εχει τα 3 απο τα 7 στη φτηνοτερη τιμη. Οποτε ο κωστης ή θα πρεπει να παει ξεχωριστα σε καθε ενα μαγαζι, ή θα πληρωσει μεταφορικα 3-4 φορες για να του ερθουν απο το πιο φτηνο μαγαζι, ή θα δωσει 4-5 ευρω παραπανω για το καθε ενα για να τα παρει ολα απο vision studio.
giokou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Για θεμα budget ...εγω προτιμησα τα περισσοτερα απο plaisio γιατι ειναι ενα μαγαζι που λιγο πολυ ολοι ξερουν που εχει καταστημα(αν και ειναι ακριβο σε σχεση με άλλα). του φιλου giokou ειναι απο skroutz, τα μαγαζια που εχουν την κατώτερη τιμη σε αυτα που πρότεινε ειναι διαφορετικα εκτος του vision studio που εχει τα 3 απο τα 7 στη φτηνοτερη τιμη. Οποτε ο κωστης ή θα πρεπει να παει ξεχωριστα σε καθε ενα μαγαζι, ή θα πληρωσει μεταφορικα 3-4 φορες για να του ερθουν απο το πιο φτηνο μαγαζι, ή θα δωσει 4-5 ευρω παραπανω για το καθε ενα για να τα παρει ολα απο vision studio. Δεν υπάρχει μόνο το (υπερβολικά ακριβό και δίχως καμία ποικιλία) Πλαίσιο. Υπάρχουν πολλά και πολύ πιο αξιόπιστα e-shops, τα οποία έχουν και φυσικό κατάστημα. Αν εσύ δε τα γνωρίζεις, τότε δεν γνωρίζεις και τα βασικά που πρέπει, για να προτείνεις συνθέσεις. Όσο για τις τιμές και τα μεταφορικά κτλ, σου είπα ήδη ότι θες διάβασμα... Επεξεργαστή & ram απ' το you.gr με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά. Κουτί & σκληρό δίσκο απ' το e-gate με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά. Τώρα μάλιστα που το βλέπω, είχα προσπεράσει τον κλασσικό Toshiba με μόλις + 3€ και πάλι από e-gate: http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=53945 Τροφοδοτικό, μητρική & κάρτα γραφικών απ' το computerbeast πληρώνοντας μόνο 1 φορά μεταφορικά... Έτσι τα έχω ΗΔΗ υπολογίσει, ΠΡΙΝ τα παραθέσω στον ενδιαφερόμενο. Διάβασμα φίλε μου, διάβασμα. Δε παίζουμε με των άλλων τα χρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα