Uberalles_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι σε Audi TT? Μου τρέχουν τα σάλια ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εψαχνε φιλος να παρει TT και του βρηκα αυτο. Μολις το ειδε εμεινε αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά δεν πολύ ψήνομαι για Mercedes. Για Scirocco;; Τι λέτε; Αυτό μου αρέσει πολύ! Πήρα τηλέφωνο για το συγκεκρινένο στο Link και μου είπανε ότι πουλήθηκε. Εγω το ερωτευτηκα παντως Και εγώ !!! Άλλα είναι 2λιτρο και 2θέσιο και το προσπερνάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη θα δεις πολλα αυτοκίνητα που μπορει να σε γλυκάνουν λόγω τιμής... προσεξε! Με τα πολυτελή παιζουν διάφορα που δε πάει καν το μυαλό σου! Και πιο πολύ προσοχή στα κυβικά, μεχρι 1800 αντεχονται, παραπάνω ξεφευγουν τα έξοδα τους σε όλα... Τώρα απο 1900 και πάνω θα παίρνουν κυριολεκτικά κεφάλια ετσι όπως το πάνε... Προσωπικά πήρα πρόσφατα το 116 και μου αρέσε πάρα πολύ αν σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη θα δεις πολλα αυτοκίνητα που μπορει να σε γλυκάνουν λόγω τιμής... προσεξε! Με τα πολυτελή παιζουν διάφορα που δε πάει καν το μυαλό σου! Και πιο πολύ προσοχή στα κυβικά, μεχρι 1800 αντεχονται, παραπάνω ξεφευγουν τα έξοδα τους σε όλα... Τώρα απο 1900 και πάνω θα παίρνουν κυριολεκτικά κεφάλια ετσι όπως το πάνε... Προσωπικά πήρα πρόσφατα το 116 και μου αρέσε πάρα πολύ αν σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία.. Για αυτό τα αποφεύγω τα 2λιτρα.. Βέβαια μέχρι του χρόνου ποιος ξέρει με ποιο κριτήριο θα είναι η φορολογία. Το 116 ποιο; Μάρκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το BMW σειρα 1 λεει μαλλον. Ειναι λιγο... 122 αλογα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το BMW σειρα 1 λεει μαλλον. Ειναι λιγο... 122 αλογα??? bmw 116i 2009 ειναι 1600 - 122 αλογα, δε σε καλυπτει μάλλον! Η καινουργια που βγαινει 1.6 TwinTurbo με 170 αλογα σου κανει; (118i F20) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 bmw 116i 2009 ειναι 1600 - 122 αλογα, δε σε καλυπτει μάλλον! Η καινουργια που βγαινει 1.6 TwinTurbo με 170 αλογα σου κανει; (118i F20) Πράγματι δεν με καλύπει Όσον αφορά για την 118i F20 που λες είναι καινούριο και δεν θέλω να αγοράσω καινούριο και λογικά θα είναι πολύ πιο πάνω από το budget μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πράγματι δεν με καλύπει Όσον αφορά για την 118i F20 που λες είναι καινούριο και δεν θέλω να αγοράσω καινούριο και λογικά θα είναι πολύ πιο πάνω από το budget μου. γύρω στα 25000 είναι απο οτι θυμάμαι που το ειχα δει στην αντιπροσωπεια και με αποσυρση πέφτει κι αλλο... Αν ειναι να δωσεις 20Κ για μεταχειρισμένο δεν θεωρω οτι οι 5Κ επιπλέον για καινουργιο θα σε κολώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ σε ευχαριστώ θα το έχω και αυτό στο νου μου. Δεν ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί το Audi A5 και A4 που χαζεύω τόσο καιρό. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4025665/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4086252/ αλλά αυτό που είναι ένα σκαλί πιο πάνω στα γούστα μου είναι το http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4083107/ και αυτό λίγο πιο πάνω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3976438/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη τα κοιτουσα προσφατα και πηρα γνώμες απο πολλες πλευρές, απέφυγε το Α4, βγάζει πολλά προβλήματα (γι' αυτό και κυκλοφορει αρκετά φθηνα)... Για το Α5 δε γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ σε ευχαριστώ θα το έχω και αυτό στο νου μου. Δεν ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί το Audi A5 και A4 που χαζεύω τόσο καιρό. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4086252/ Ευκαιρία! Παρατήρησε τελευταία φωτογραφία με ανοιχτό το καπό. Λείπει ολόκληρο το διαχωριστικό λάστιχο από το τροπέτο. Εννοώ το σημείο κάτω από το παρμπρίζ. Άρα ή παρμπριζ άλλαξε ή έφαγε χοντρό τρακάρισμα. Μάλλον το δεύτερο. Προτίμησε από ιδιώτη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι σε Audi TT? Και μετά έφυγε για Μπουρνάζι. Επειδη τα κοιτουσα προσφατα και πηρα γνώμες απο πολλες πλευρές, απέφυγε το Α4, βγάζει πολλά προβλήματα (γι' αυτό και κυκλοφορει αρκετά φθηνα)... Για το Α5 δε γνωρίζω... Ποιες είναι αυτές οι πλευρές να μαθαίνουμε και εμείς. Το Α5 πάντως το ίδιο είναι με 2 πόρτες λιγότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saab_21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 βρες Α5.παρε τηλεφωνο την ειρηνη που το δινει 23.000 και πες της σκαω 20.000 ζεστα για αμεση αγορα.θα λυγισει σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα