Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι.

Οκ,ωραίο αμάξι,σαράντα χιλιάρικα καινούριο στην πιο απλή έκδοση,άλλα επ ουδενί δέν ζητάς τέτοια ποσά σε μετέχειρο.Οχι με 100000km.

Μάλλον είναι τα ασημένια στεφάνια...

Δημοσ.

Volvo S60 καινούριο που έρχεται κοντά στα 21-22 χιλιάδες ευρώ ;

Όχι δεν μου άρεσε :(

Μιλαμε για το πιο πετυχημενο μεντελο της μερσεντες...προσωπικα τρελενομαι!

Το θέμα είναι όπως εσύ τρελαίνεσαι έτσι να τρελαθώ και εγώ :)

Δεν λέω ωραίο φαίνεται και σίγουρα από πιο κοντά θα είναι ακόμα πιο ωραίο αλλά δεν...

Δημοσ.

Το 2ο είναι ωραίο! Είναι 1800 κυβικά και με κλάση ρύπων Euro 4 αλλά 207 g/km

Βέβαια καίει ΠΑΡΑ πολύ :(

ρε παιδια τα Merc εχουν τρελλο κοστος συντηρησης...

Αλήθεια;;

Δημοσ.

Το 2ο είναι ωραίο! Είναι 1800 κυβικά και με κλάση ρύπων Euro 4 αλλά 207 g/km

Βέβαια καίει ΠΑΡΑ πολύ :(

Αλήθεια;;

Λαθος πιστευεις. Εχω mercedes χρονια τωρα...

Να σου δωσω ενα παραδειγμα σερβις μεγαλο Α λαδια, φιλτρο λαδιων ,τακακια ,υγρα φρενων και ολο τον σχετικο ελεγχο στα υπολοιπα σημεια 220 ευρω ολα μαζι με εργασια. Τα τακακια ειχαν 120 ευρω. Και καθαρισες για 25000κμ...

Στο Ε200 εκαιγε 18.5 ευρω τα 188 χλμ ηταν γυρω στο 9 με 9.3 αν εννοεις αυτο αλλα ερχομουν ταπα. Η μετρηση που σου αναφερω ειχε γινει παρα πολλες φορες και παντα πληρωνα το ιδιο.

Φαντασου εκανα Αθηνα Καλαματα  μια φορα την βδομαδα πηγαινε-ελα. Αν δεν το ζοριζα θα ηταν πιο κατω απο τα 18.5 ευρω.

Και επειδη σιγουρα οταν λες τι καταναλωση ειχες θα εχεις το 9λτ/100χλμ αυτο δεν ειναι ακριβες να ξερεις.Το μηχανημα μετραει λαθος σχεδον παντα.

Σκεψου τωρα μια SLK που ειναι 400κιλα πιο ελαφρια απο το Ε200 ποσο θα καιει....

Φυσικα σε δικο μου μαστορα εξειδικευμενο συνεργιο.

Σε 25000χλμ θα κανω ξανα μεγαλο σερβις αυτο εννοω.

Σε 14000-15000 αλλαζω λαδια.  Τακακια κρατανε ενα 30000χλμ μου εχουν βγαλει και παραπανω.

Το σερβις μου το μεγαλο ειναι ανα 25000χλμ και τα λαδια του καθε 14000χλμ . Παντα ερχονται πρωτα τα χλμ στο 6μηνο εχω κανει 20000 με 25000 αναλογος.

Σου εχω απαντησει και στις δυο αποριες σου.

Ειναι ιδιες μηχανες και στο Ε200 και στην CLK 200 και στο C200 . Iδιες καταναλωσεις ιδια ανταλακτικα.

Το κοστος συντηρησης ειναι οσο και σε ενα αλλο 1800αρι οι τιμες που σου ειπα για μεγαλο σερβις ειναι λογικες.Δεν βλεπω κατι υπερβολικο.

Δημοσ.

Γενικά δεν πολύ ψήνομαι για Mercedes.

Για Scirocco;; Τι λέτε;

Αυτό μου αρέσει πολύ!

To συγκριμενο μου κανει για πολυ λιωμενο...

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΑΕΙ 10000ΕΥΡΟ ΕΧΤΡΑ 1 ΓΝΗΣΙΟ ΛΟΥΚ S4,ΖΑΝΤΕΣ ΒΒS 19ΓΝΗΣΙΕΣ ΤΥΠΟΣCHK ,ΛΑΣΤΙΧΑ 245/35/19 CONTINETAL ,ANARTISI KW VARIANT 3,ΓΝΗΣΙΑ ΦΡΕΝΑ S4,ΔΙΠΛΕΣ ΕΧΑΤΜΙΣΕΙΣ ΙΝΟΧ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΤΡΑ!

και επειδη ειναι απο μαντρά εχει γραψει οτι γουσταρει στα specs 99% εχει προγραμμα και ιστοριες πανω.

Κατι σε Audi TT?

πολυ ωραιο ...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...