Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η SLK είπαμε πανέμορφη αλλά πιστεύω και θα καίει ΠΑΡΑ πολύ και μεγάλο κόστος συντήρησης.

Λαθος πιστευεις. Εχω mercedes χρονια τωρα...

Να σου δωσω ενα παραδειγμα σερβις μεγαλο Α λαδια, φιλτρο λαδιων ,τακακια ,υγρα φρενων και ολο τον σχετικο ελεγχο στα υπολοιπα σημεια 220 ευρω ολα μαζι με εργασια. Τα τακακια ειχαν 120 ευρω. Και καθαρισες για 25000κμ...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λαθος πιστευεις. Εχω mercedes χρονια τωρα...

Να σου δωσω ενα παραδειγμα σερβις μεγαλο Α λαδια, φιλτρο λαδιων ,τακακια ,υγρα φρενων και ολο τον σχετικο ελεγχο στα υπολοιπα σημεια 220 ευρω ολα μαζι με εργασια. Τα τακακια ειχαν 120 ευρω. Και καθαρισες για 25000κμ...

220 ευρω σε επισιμη αντιπροσωπεία η σε δικό σου μηχανικό; ; Οταν λες καθάρισες για 25.000 χλμ λογικα εννοείς για τα τακάκια ε ? Το service Σου δεν είναι ανα ετος ή ανα 15.000 χλμ ? (όποιο έρθει πρώτο δηλαδή)

Δημοσ.

Τι κατανάλωση έχεις;

Στο Ε200 εκαιγε 18.5 ευρω τα 188 χλμ ηταν γυρω στο 9 με 9.3 αν εννοεις αυτο αλλα ερχομουν ταπα. Η μετρηση που σου αναφερω ειχε γινει παρα πολλες φορες και παντα πληρωνα το ιδιο.

Φαντασου εκανα Αθηνα Καλαματα  μια φορα την βδομαδα πηγαινε-ελα. Αν δεν το ζοριζα θα ηταν πιο κατω απο τα 18.5 ευρω.

Και επειδη σιγουρα οταν λες τι καταναλωση ειχες θα εχεις το 9λτ/100χλμ αυτο δεν ειναι ακριβες να ξερεις.Το μηχανημα μετραει λαθος σχεδον παντα.

Σκεψου τωρα μια SLK που ειναι 400κιλα πιο ελαφρια απο το Ε200 ποσο θα καιει....

220 ευρω σε επισιμη αντιπροσωπεία η σε δικό σου μηχανικό; ; Οταν λες καθάρισες για 25.000 χλμ λογικα εννοείς για τα τακάκια ε ? Το service Σου δεν είναι ανα ετος ή ανα 15.000 χλμ ? (όποιο έρθει πρώτο δηλαδή)

Φυσικα σε δικο μου μαστορα εξειδικευμενο συνεργιο.

Σε 25000χλμ θα κανω ξανα μεγαλο σερβις αυτο εννοω.

Σε 14000-15000 αλλαζω λαδια.  Τακακια κρατανε ενα 30000χλμ μου εχουν βγαλει και παραπανω.

Το σερβις μου το μεγαλο ειναι ανα 25000χλμ και τα λαδια του καθε 14000χλμ . Παντα ερχονται πρωτα τα χλμ στο 6μηνο εχω κανει 20000 με 25000 αναλογος.

Δημοσ.

Στο Ε200 εκαιγε 18.5 ευρω τα 188 χλμ ηταν γυρω στο 9 με 9.3 αν εννοεις αυτο αλλα ερχομουν ταπα. Η μετρηση που σου αναφερω ειχε γινει παρα πολλες φορες και παντα πληρωνα το ιδιο.

Φαντασου εκανα Αθηνα Καλαματα  μια φορα την βδομαδα πηγαινε-ελα. Αν δεν το ζοριζα θα ηταν πιο κατω απο τα 18.5 ευρω.

Και επειδη σιγουρα οταν λες τι καταναλωση ειχες θα εχεις το 9λτ/100χλμ αυτο δεν ειναι ακριβες να ξερεις.Το μηχανημα μετραει λαθος σχεδον παντα.

Σκεψου τωρα μια SLK που ειναι 400κιλα πιο ελαφρια απο το Ε200 ποσο θα καιει....

Φυσικα σε δικο μου μαστορα εξειδικευμενο συνεργιο.

Σε 25000χλμ θα κανω ξανα μεγαλο σερβις αυτο εννοω.

Σε 14000-15000 αλλαζω λαδια.  Τακακια κρατανε ενα 30000χλμ μου εχουν βγαλει και παραπανω.

Το σερβις μου το μεγαλο ειναι ανα 25000χλμ και τα λαδια του καθε 14000χλμ . Παντα ερχονται πρωτα τα χλμ στο 6μηνο εχω κανει 20000 με 25000 αναλογος.

Δε τα λες πολλά . Hyundai accent του 2003 έχω. Το μεγάλο μπουζια φίλτρα λάδια τακάκια  μου βγαίνει στα 150 -200 ευρώ . Τακάκια (φθηνά όχι κάτι το ιδιαίτερο σε φρενάρισμα) και εργασία (αλλαγή 2 ζευγάρια στο μπροστινό άξονα πίσω έχει ταμπούρα ) μου βγαίνουν 40 ευρώ. 

Σίγουρα η mercedes έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά αλλά σε εξωτερικό μάστορα η εργασία για service πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα με φθηνά αυτοκίνητα όπως έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Δε τα λες πολλά . Hyundai accent του 2003 έχω. Το μεγάλο μπουζια φίλτρα λάδια τακάκια  μου βγαίνει στα 150 -200 ευρώ . Τακάκια (φθηνά όχι κάτι το ιδιαίτερο σε φρενάρισμα) και εργασία (αλλαγή 2 ζευγάρια στο μπροστινό άξονα πίσω έχει ταμπούρα ) μου βγαίνουν 40 ευρώ. 

Σίγουρα η mercedes έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά αλλά σε εξωτερικό μάστορα η εργασία για service πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα με φθηνά αυτοκίνητα όπως έχω καταλάβει.

Nαι ετσι ειναι. Παραδειγμα αλλαγη κομπρεσερ στου πατερα μου ηθελαν στην mercedes 999+300εργασια= 1290ευρω μαζι με εργασια.

Πηραμε το ιδιο ακριβως κομπρεσερ που θα εβαζε η mercedes απο εμπορο καινουργιο και το πηγα σε εναν δικο μου...

Συνολικο κοστος εργασια μαζι με φρεο και κοστος κομπρεσερ ??? 550ευρω ολα μεσα.

Εκει που θελω να καταληξω οτι και mercedes μπορεις να παρεις αν το ψαξεις μπορεις να το συντηρησεις ανετα και να πληρωνεις οσα θα πληρωνες και για ενα αλλο αυτοκινητο στα ιδια κυβικα φτηνοτερης μαρκας.

Δημοσ.

H 316 όχι γιατί είναι λίγα άλογα.

Η 320 ΠΟΛΥ ωραία αλλά είναι λίτρο και το αποφεύγουμε.

Βέβαια βρήκα ένα με diesel!

Κάποιες είναι euro 4 diesel όμως. Τσέκαρε το.

Δημοσ.

ψαξε αθηνα και βρες Α5.το αμαξι δεν παιζεται.με 20.000 που διαθετεις θα βρεις παρα πολλα.θα τους τρεχουν ολους τα σαλια στις μαντρες με τοση αναδουλεια που εχει πεσει

Δημοσ.

Κάποιες είναι euro 4 diesel όμως. Τσέκαρε το.

To μόνο που βρήκα ήταν αυτό για 320.

Την 316 δεν μας κάνει γιατί όπως είπα λίγα άλογα..

ψαξε αθηνα και βρες Α5.το αμαξι δεν παιζεται.με 20.000 που διαθετεις θα βρεις παρα πολλα.θα τους τρεχουν ολους τα σαλια στις μαντρες με τοση αναδουλεια που εχει πεσει

Να αρχίσω να πάω σε μάντρες και να ρωτάω;;

Δημοσ.

To μόνο που βρήκα ήταν αυτό για 320.

Την 316 δεν μας κάνει γιατί όπως είπα λίγα άλογα..

Να αρχίσω να πάω σε μάντρες και να ρωτάω;;

δες και στο car.gr τι εχει απο Α5 αθηνα και παρε τηλεφωνο ρωτα.ακομα και πιο πανω να τα εχουν απο τα 20.000 κανε το παζαρι σου

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...