Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι όλο και περισσότερο την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Τώρα θα είναι σε έναν μήνα ή σε έναν χρόνο δεν το γνωρίζω αλλά είναι πότε θα μου την βαρέσει.

Έχω δει διάφορα αυτοκίνητα αλλά θα σας αναφέρω τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν για να ακούσω τις προτάσεις σας:

• Θα με ενδιέφερε μεταχειρισμένο λόγω των πολύ καλών τιμών που έχουν.
  • Διαθέσιμο budget: 20.000.
  • Το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει άλογα πάνω του, δηλαδή 150 το λιγότερο.
  • Ωραίο εσωτερικά και εξωτερικά.
  • Να μην καίει υπερβολικά, δηλαδή μέχρι 10λίτρα/100χιλιότερα (μικτά) το θεωρώ κομπλέ.
  • Να μην έχει τρελό κόστος συντήρησης.
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με budget 20000 ευρώ είναι πολύ πολύ λίγα τα μεταχειρισμένα που δεν μπορείς να πάρεις. Πλέον βρίσκεις και cayenne με αυτά τα λεφτά.

150 άλογα με μέχρι 10λ/100χλμ θα βρεις στα καινούρια turbo αυτοκίνητα. Οι καταναλώσεις (ανάλογα και με το πόδι σου) εκεί περίπου θα παίζουν.

Το ωραίο εσωτερικά και εξωτερικά, θα διαφέρει ανάλογα με το γούστο του καθενώς. Οπότε κοιτάς αυτό που αρέσει σε ΕΣΕΝΑ και οχι αυτό που θα αρέσει σε εμένα πχ.

Το κόστος συντήρησης εξαρτάται φυσικά και απο τα ετήσια χλμ που καλύπτεις. Υπάρχει υπερπληθώρα αυτοκινήτων με το προφίλ που "φωτογραφίζεις" , τόσο σε καινούρια (που δεν αξίζουν αυτόν τον καιρό για εμένα) όσο και σε μεταχειρισμένα.

Ποια αμάξια έχεις δει?

Δημοσ.

Στην ειδοποιηση για νεο θεμα που μου ηρθε εγραφες και οτι :

Τώρα έχω ένα Hyundai Coupe, χρονολογίας 01' και του έχω και γκάζι πάνω. Το αναφέρω στο ότι με ενδιαφέρει η οικονομία

Οτι και να παρεις γιατι δεν το ξανασκεφτεσαι το υγραεριο ? Εχω ενα Honda CRV /2008 και δυο Audi TT πιο παλια σε ηλικια χωρις προβλημα.

150 αλογα με καταναλωση βενζινης οσο λες πολυ δυσκολο

Τοσο μου εκαιγε το Honda Civic 2008 με βενζινη αλλα ηταν 140 αλογα αν δεν σε ενοχλει και παρα πολυ καλο αυτοκινητο αλλα νομιζω ειναι πιο ψηλα η τιμη του απο 20.000

Για πετρελαιο δεν σε ενδιαφερει ?

Δημοσ.

150 αλογα με καταναλωση βενζινης οσο λες πολυ δυσκολο

Γιατί είναι δύσκολο? Τα περισσότερα 1.4 -1.6 turbo που κυκλοφορούν (και φτάνουν την συγκεκριμένη ιπποδύναμη - ή και την ξεπερνούν) , μπορούν να πετύχουν σχετικά εύκολα τον στόχο των 10λίτρων...

Δημοσ.

Γιατί είναι δύσκολο? Τα περισσότερα 1.4 -1.6 turbo που κυκλοφορούν (και φτάνουν την συγκεκριμένη ιπποδύναμη - ή και την ξεπερνούν) , μπορούν να πετύχουν σχετικά εύκολα τον στόχο των 10λίτρων...

Οσους εχουν turbo δεν εξρω κανενα με τοση καταναλωση..Τα 1800αρια ΤΤ  turbo των παιδιων μου αν δεν ειχαν υγραεριο θα ηταν σε ακηνησια.Ειδικα το ενα που ειναι και quatro

Δημοσ.

Το 1800 άρι του ΤΤ έκαιγε παραπάνω απ'οτι θα δικαιολογούσε η ιπποδύναμή του απο τότε που ήταν καινούριο ακόμα. Έκτοτε όμως οι τεχνολογίες έχουν αλλάξει. Ο μεταβλητός χρονισμός μαζί με τον άμεσο ψεκασμό έχουν κάνει θαύματα στον τομέα της κατανάλωσης.

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί εάν είναι βενζινοκίνητο ή diesel ή ακόμα με υγραέριο.

Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι 12.000 ετησίως και το αυτοκίνητο το θέλω για καθημερινή χρήση.

Κάποια από αυτά που μου αρέσουν

• Golf GTI & TSI
  • Seat Leon Cupra & Leon
  • Scirocco
  • Alfa Romeo Giulietta

Πόσα άλογα είναι το ΤΤ που έχεις βάλει υγραέριο @Γιάννη Platano και ποιο μοντέλο;;

Δικές σας προτάσεις παιδιά;

Δημοσ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3852278/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3857029/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3858934/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3793422/ dieselaki

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3998760/

αυτες ειναι οι προτασεις μου.1600 και 1800 κυβικα με αρκετους ιππους και νορμαλ καταναλωση για τα κυβικα και την ιπποδυναμη τους

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί εάν είναι βενζινοκίνητο ή diesel ή ακόμα με υγραέριο.

Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι 12.000 ετησίως και το αυτοκίνητο το θέλω για καθημερινή χρήση.

Κάποια από αυτά που μου αρέσουν

• Golf GTI & TSI
  • Seat Leon Cupra & Leon
  • Scirocco
  • Alfa Romeo Giulietta

Πόσα άλογα είναι το ΤΤ που έχεις βάλει υγραέριο @Γιάννη Platano και ποιο μοντέλο;;

Δικές σας προτάσεις παιδιά;

180 αλογα και τα δυο

Το ενα του 1999 και το αλλο του 2001 quatro

Δημοσ.

Από την λίστα που έχεις βάλει - αν και δεν ήταν ποτέ η προσωπική μου συμπάθια - το GTI είναι η πιο λογική επιλογή.

Τα δίνουν όσο τα 1400άρια (λόγω σήματος) και αγοράζεις πολύ αυτοκίνητο για τα λεφτά του.

Διάλεξε ένα με γνώμονα μόνο τα χιλιόμετρα και την τιμή (χέσε το DSG) και θα είσαι πολύ καλά με ένα σχετικά στριφτερό hatchback που κάνει τα πάντα. Αν δεν έχεις θέμα με χώρους κοίτα και το δυνατό Mito αν φτάνει το budget σου ως εκεί :)

Δημοσ.

@saab_21σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Τα 2 πρώτα Audi ήταν ωραία.

To 3-5 απαίσια :):) Γούστα αυτά.

το diesel Πολύ ωραίο αλλά 2λίτρο...

Πολύ ωραία τα ΤΤ!! Δεν είχαν θέματα με το υγράεριο που είναι τόσα άλογα;;

Ωραίο και το MITO αλλά η Giulietta πιο ωραία :)

Δημοσ.

@saab_21σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Τα 2 πρώτα Audi ήταν ωραία.

To 3-5 απαίσια :):) Γούστα αυτά.

το diesel Πολύ ωραίο αλλά 2λίτρο...

Πολύ ωραία τα ΤΤ!! Δεν είχαν θέματα με το υγράεριο που είναι τόσα άλογα;;

Ωραίο και το MITO αλλά η Giulietta πιο ωραία :)

Οχι κανενα...Μεχρι 240 αλογα μου ειπαν δεν υπαρχει προβλημα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...