DeathEagle Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω σλιμ επειδη 1ον εχω ακουσει οτι το σουπερ σλιμ μπορει ν αρχίσει να κολλαει κλπ. Δεν ξερω αλλα δεν θελω να το διακυνδηνευσω. Επεισης και για την ποιοτητα κατασκευης! Αν ομως δεν ισχύει κατι απο αυτα διορθωστε με! Ευκολο να το βρεις. Αλλα αμα θες μια λυση καλη , τραβα παρε το super slim 500 gb μαζι με το gta v 310 ευρουλακια απο το πλαισιο.
cortaN@ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ευκολο να το βρεις. Αλλα αμα θες μια λυση καλη , τραβα παρε το super slim 500 gb μαζι με το gta v 310 ευρουλακια απο το πλαισιο. Eγώ 250 και 300 ευρώ στο superslim δε θα δινα σε καμία περίπτωση πάντως.. Το θεωρώ υπερτιμημένο - ειδικά στα ελληνικά μαγαζιά. 1
skar1983 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ευκολο να το βρεις. Αλλα αμα θες μια λυση καλη , τραβα παρε το super slim 500 gb μαζι με το gta v 310 ευρουλακια απο το πλαισιο. slim ζητησε super slim του προτεινες...
mtzs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Eγώ 250 και 300 ευρώ στο superslim δε θα δινα σε καμία περίπτωση πάντως.. Το θεωρώ υπερτιμημένο - ειδικά στα ελληνικά μαγαζιά. Εγω προτεινα αυτο με τα 230 ευρω επειδη δινει μαζι εναν ΑΑΑ τιτλο το GOWA και εχει και 500αρη σκληρο. Συμφωνα με τις τιμες που παιζουνε τους τελευταιους 4-5 μηνες που δεν εχω δει καμια προσφορα το θεωρω τιμια τιμη. Και λογω δισκου φυσικα. Αν πει να βαλεις σκληρο δισκο 500 στο 12GΒ θελεις αλλα 60 ευρω μαζι με το mounting bracket 1
tolisk99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως 230€ και με 500GB είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω. Πάντως είδα κάπου (δεν θυμάμαι που) ότι το Super Slim 500GB κολλάει σε μερικά Games λόγο της μεγάλης χωρητικότητας... Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρω.
cortaN@ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως 230€ και με 500GB είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω. Πάντως είδα κάπου (δεν θυμάμαι που) ότι το Super Slim 500GB κολλάει σε μερικά Games λόγο της μεγάλης χωρητικότητας... Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρω. Υπαρχουν αναφορες για καποια superslims που κολλανε, αλλα οι αναφορες εχουν να κανουν κυριως με το μοντελο των 12GB. Προσωπικα δεν πιστευω πως το "κολλημα" οφειλεται στη χωρητικοτητα του σκληρου δισκου η της flash των 12, αλλα σε καποιο conflict η σε καποια πιο αργη μεταδοση των data απο και προς το storage. Εγω προτεινα αυτο με τα 230 ευρω επειδη δινει μαζι εναν ΑΑΑ τιτλο το GOWA και εχει και 500αρη σκληρο. Συμφωνα με τις τιμες που παιζουνε τους τελευταιους 4-5 μηνες που δεν εχω δει καμια προσφορα το θεωρω τιμια τιμη. Και λογω δισκου φυσικα. Αν πει να βαλεις σκληρο δισκο 500 στο 12GΒ θελεις αλλα 60 ευρω μαζι με το mounting bracket Σωστος ως συνηθως +1
tolisk99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά κάτι που μου ήρθε τώρα. Έχουν Wi-Fi? Εχει μόνο το ένα? Θέλω να συνδέομαι ασύρματα χωρίς να μπλέκομαι με καλώδια κλπ.
tolisk99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία σε ευχαριστώ! Μάλλον άω προς σλιμ αλλά και το σούπερ σλιμ μου φαίνεται καλό... Βασικά οι μόνες φοβίες μου για το σουπερ σλιμ είναι μήπως πέσω σε συσκευή που κολλάει ή αν παρουσιάσει πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα