Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι να μην παρεις το SuperSlim 500GB στην ιδια τιμη που κυκλοφορει και με παιχνιδι ωραιο μαζι το οποιο αξιζει 25 ευρω τουλαχιστο. 230 ευρω εχει ιδια τιμη με το Slim 160GB. Δηλαδη και παιχνιδι μαζι και τριπλασια χωρητιτκοτα δισκου.

http://stechi.skroutzstore.gr/p.Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-Black-God-of-War-Ascension-God-of-War-DualShock-3-Ellinikis-antiprosopeias.832032.html

Εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο το Σλιμ με τα ιδια τσιπακια μεσα και χαρακτηριστικα και επομενως πιο δυσκολο για βλαβη

Κοιτα εδω τα συγκριτικα χαρακτηριστικα των κονσολων να δεις

http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models

Και στο λεει αυτο καποιος που εχει Σλιμ.

Λογος αγορας Σλιμ σημερα ειναι μονο αν θελεις να το χακαρεις και αυτο αν το παρεις μεταχειρισμενο. Τα καινουρια Σλιμ δεν χακαρονται

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι να μην παρεις το SuperSlim 500GB στην ιδια τιμη που κυκλοφορει και με παιχνιδι ωραιο μαζι το οποιο αξιζει 25 ευρω τουλαχιστο. 230 ευρω εχει ιδια τιμη με το Slim 160GB. Δηλαδη και παιχνιδι μαζι και τριπλασια χωρητιτκοτα δισκου.

http://stechi.skroutzstore.gr/p.Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-Black-God-of-War-Ascension-God-of-War-DualShock-3-Ellinikis-antiprosopeias.832032.html

Εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο το Σλιμ με τα ιδια τσιπακια μεσα και χαρακτηριστικα και επομενως πιο δυσκολο για βλαβη

Κοιτα εδω τα συγκριτικα χαρακτηριστικα των κονσολων να δεις

http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models

Και στο λεει αυτο καποιος που εχει Σλιμ.

Λογος αγορας Σλιμ σημερα ειναι μονο αν θελεις να το χακαρεις και αυτο αν το παρεις μεταχειρισμενο. Τα καινουρια Σλιμ δεν χακαρονται

Συμφωνώ.

Θα προσθέσω όμως πως το Slim είναι ακόμα δικαιολογημένη αγορά, λόγω:

1) καλύτερης ποιότητας κατασκευής από την πλαστικούρα superslim

2) λόγω slot-in blu-ray και όχι μηχανικού sliding blu-ray που έχει το superslim

3) λόγω aesthetics, αισθητικά το slim είναι πολύ πιο ωραίο από το superslim. (βέβαια για κάποιους μπορεί να μη μετράει αυτό).

Δημοσ.
1) καλύτερης ποιότητας κατασκευής από την πλαστικούρα superslim

2) λόγω slot-in blu-ray και όχι μηχανικού sliding blu-ray που έχει το superslim

+1

Δημοσ.

fat ρε πιο σλιμ και σουπερ σλιμ, πλαστικουρα και σουπερ πλαστικουρα επρεπε να λέγονται...

Ε καλά χαίρω πολύ. Και εγώ έχω Fat. 60gb. :P

Αλλά πού να βρεις Fat τέτοια εποχή - που να λειτουργεί σωστά - και κυρίως πόσοι ξέρουν να αγοράσουν ένα fat και να το διατηρήσουν (με αλλαγή πάστας, ανεμιστήρα, κτλ...)

• Like 1
Δημοσ.

Θελω σλιμ επειδη 1ον εχω ακουσει οτι το σουπερ σλιμ μπορει ν αρχίσει να κολλαει κλπ. Δεν ξερω αλλα δεν θελω να το διακυνδηνευσω. Επεισης και για την ποιοτητα κατασκευης! Αν ομως δεν ισχύει κατι απο αυτα διορθωστε με! :)

Δημοσ.

Οσο επίφοβο είναι να βγάλει πρόβλημα το Slim τόσο είναι να βγάλει και το Super Slim. Πολύ λίγο, δηλαδή. Πρέπει να είσαι εσύ είτε άτυχος είτε τελείως απρόσεκτος/επιπόλαιος με την κονσόλα (να την έχεις κλεισμένη σε κανένα έπιπλο χωρίς εξαερισμό, για παράδειγμα, ή στο πάτωμα μες στη σκόνη). Η ποιότητα κατασκευής, για να μην μπερδευτείς, αφορά το εξωτερικό περίβλημα, και είναι περισσότερο αισθητικό θέμα. Το μόνο που δεν ξέρω, κι ας το επισημάνει κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω, είναι αν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος να χαλάσει το καπάκι του drive. Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι τέτοιο, αλλά είναι το μόνο που θα σκεφτόμουν ως ζήτημα λόγω της εξωτερικής του ποιότητας.

Δημοσ.

Οσο επίφοβο είναι να βγάλει πρόβλημα το Slim τόσο είναι να βγάλει και το Super Slim. Πολύ λίγο, δηλαδή. Πρέπει να είσαι εσύ είτε άτυχος είτε τελείως απρόσεκτος/επιπόλαιος με την κονσόλα (να την έχεις κλεισμένη σε κανένα έπιπλο χωρίς εξαερισμό, για παράδειγμα, ή στο πάτωμα μες στη σκόνη). Η ποιότητα κατασκευής, για να μην μπερδευτείς, αφορά το εξωτερικό περίβλημα, και είναι περισσότερο αισθητικό θέμα. Το μόνο που δεν ξέρω, κι ας το επισημάνει κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω, είναι αν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος να χαλάσει το καπάκι του drive. Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι τέτοιο, αλλά είναι το μόνο που θα σκεφτόμουν ως ζήτημα λόγω της εξωτερικής του ποιότητας.

Ε δεν το λες το καπάκι και ποιοτικό...όπως είπα είναι πλαστικούρα ολόκληρο το superslim. Άσε που τρίζει.

Να χαλάσει τώρα το θεωρώ δύσκολο σε γενικές γραμμές, πάντως σίγουρα είναι καλύτερο να έχεις slot-in μηχανισμό, παρά sliding.

Άσε που καθε φορά που θα το ανοίγεις (+ όσες φορές μπορεί κάποιος να το ξεχάσει ανοικτό) θα σκονίζεται πιο εύκολα το εσωτερικό του blu-ray και ειδικά το ματάκι.

Δημοσ.

Κορταν το ματακι σκονιζεται ουτως η αλλως.

Εχω το δικο μου σλιμ 3 χρονια. Σπανια βαζω μεσα δισκους (ξερεις γιατι) εκτος απο BR για να δω. Ειχα να δω BR ενα χρονο και οταν πηγα να βαλω τωρα δεν επαιζε. Το ανοιξα, το καθαρισα και ολα οκ

• Like 1
Δημοσ.

Κορταν το ματακι σκονιζεται ουτως η αλλως.

Εχω το δικο μου σλιμ 3 χρονια. Σπανια βαζω μεσα δισκους (ξερεις γιατι) εκτος απο BR για να δω. Ειχα να δω BR ενα χρονο και οταν πηγα να βαλω τωρα δεν επαιζε. Το ανοιξα, το καθαρισα και ολα οκ

Αυτό λέω ρε συ. Φαντάσου σκονίζεται στο slim που έχει slot-in και το ρουφάει. Σκέψου πόσο θα σκονίζεται στο superslim που ανοίγει όλο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...