venumis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τι καλύτερο κάνει από το driver sweeper δεν βλέπω! Και επειδή είμαι από το κινητό και βαριόμουνα να διαβάζω αν είναι εργαλείο της nVidia κλαφτα Χαράλαμπε! Άσε που το sweeper δεν καθαρίζει μόνο οδηγούς από κάρτες γραφικών.
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v7-0/ Ευχαριστώ, θα ρίξω μια ματιά. Τι καλύτερο κάνει από το driver sweeper δεν βλέπω! Και επειδή είμαι από το κινητό και βαριόμουνα να διαβάζω αν είναι εργαλείο της nVidia κλαφτα Χαράλαμπε! Άσε που το sweeper δεν καθαρίζει μόνο οδηγούς από κάρτες γραφικών. Έλα μου ντε... Σωστότατος.
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει στη τελική δοκιμάζεις για κάποιο καιρό και βλέπεις ο ίδιος ποιό σε ικανοποιεί.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει παιδια εγω πιστευω ειναι γουστο αυτο. Εγω προσωπικα με driver sweeper εκανα τις δουλειες μου παντα και με το revo uninstaller μιας και αυτο μπορει να βγαλει ολα τα υπολειμματα που μενουν και δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιησεις το sweeper. Παντως εγω θα δωσω μια δοκιμη στο ddu μπορει να ειναι καλο
Han Solo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ο σωστος τροπος ειναι ενας .... αποθηκευεις τα αρχεια σου σε εναν αλλο σκληρο δισκο και ξαναπαιρνας τα windows . ετσι θα ξερεις οτι για οποιοδηποτε προβλημα συναντησεις οτι δεν θα φταιει τουλαχιστον καποια αποτυχια στην αφαιρεση των προηγουμενων οδηγων με καποιο προγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα