Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια, σε PC φιλου προκειται να μπει μια Radeon HD7770 που μολις παρελαβε και τωρα εχει πανω μια Nvidia GTS 450. Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος διαγραφης των οδηγων της Nvidia πρωτου μπει η Radeon? Σκεφτομουν αρχικα να διαγραψω τους οδηγους (απεγκατασταση απο διαχειριση συσκευων) και επειτα με Revo Uninstaller να διαγραψω ο,τι της Nvidia υπαρχει software-wise. Υπαρχει καποιος σωστοτερος/καλυτερος τροπος?
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε uninstall κανονικά απο το control panel και μετα βγάλε τα υπολείμματα με το driver sweeper (επιλέγεις nvidia display και psysx)
TEOKOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καινούργια πράματα νάναι καλά ο psycho http://www.insomnia.gr/topic/289137-nvidia-forceware-με-ambient-occlusion/page-29 https://docs.google.com/file/d/0B0CqLU9SU7_0R1ZYUUJaWlh6bFU/preview?pli=1 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω παιδια! by the way μολις την επιασα στα χερια μου και μου κανε λιγο εντυπωση η ψυκτρα της.. δειτε τι λεω: δεν θα πρεπε να ναι 100% στην εντελεια ή εγω ειμαι υπερβολικα ψειρας?
micahel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τη εχει; δεν βλέπω κάτι αν ηταν σφραγισμενη τοτε εισαι οκ
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες είναι το DDU, το Sweeper είναι μάπα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τη εχει; δεν βλέπω κάτι αν ηταν σφραγισμενη τοτε εισαι οκ εχει κατι σημαδακια πανω στην ψυκτρα της, εγω τα βλεπω και στις φωτογραφιες που ανεβασα Το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες είναι το DDU, το Sweeper είναι μάπα. ευχαριστω, αυτο θα χρησιμοποιησω
Hieg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σφιξε αυτη την βιδα, ψιλο-μεταχειρισμενη ειναι...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σφιξε αυτη την βιδα, ψιλο-μεταχειρισμενη ειναι... ε.. εκει απλα παρατηρεις το φαινομενο γνωστο ως διαθλαση που αλιωνει οπτικα τα αντικεμενα. μια χαρα ειναι η βιδουλα. 1
Zapee995 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι μεταχειρισμενη. Απλα στα εργοστασια δε δουλευουν με γαντακι μιας χρησης και ρομποτ αλλα με τα χερια και ο χαλκος/αλουμινιο ειναι πολυ ευκολο να κανει σημαδια. Η βιδα νομιζω καλα ειναι απλα φαινεται ετσι επειδη αλλοιωνεται η εικονα απο τον ελικα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι μεταχειρισμενη. Απλα στα εργοστασια δε δουλευουν με γαντακι μιας χρησης και ρομποτ αλλα με τα χερια και ο χαλκος/αλουμινιο ειναι πολυ ευκολο να κανει σημαδια. Η βιδα νομιζω καλα ειναι απλα φαινεται ετσι επειδη αλλοιωνεται η εικονα απο τον ελικα. τελεια, και εγω σ'αυτο το συμπερασμα κατεληξα και ναι το υλικο του ελικα κανει το οπτικο illusion με την βιδα παντως με το προγραμματακι αυτο μια χαρα, βγηκαν τσακ μπαμ οι οδηγοι και τα παντα της nvidia και πλεον η 7770 ειναι με τους τελευταιους beta drivers. thnx guys!
venumis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες είναι το DDU, το Sweeper είναι μάπα. Τόσα χρόνια δουλεύουν σχεδόν όλοι με το sweeper και κάνει την δουλειά του μια χαρά. Απο πότε έγινε μάπα ? Δεν τεκμηριώνεις καθόλου αυτο που λες.
salonika91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω με το driver sweeper το κανω παντα
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες είναι το DDU, το Sweeper είναι μάπα. Το μαμείς λίγο, όντως. Το sweeper κάνει εξαιρετική δουλειά, την οποία προσωπικά σε άλλες λύσεις δεν έχω συναντήσει. AtimanUninstaller: 2 φορές μου ρήμαξε το σύστημα, με τους σωστούς "διακόπτες", έτρεχα και δεν έφτανα να το συμμαζέψω (πρόβλημα σε όσους έχουν AMD πλατφόρμα κι όχι μόνο GPU). O διάδοχος του sweeper κάνει δουλειά μόνο στη full έκδοση κι όχι στη free. H τελευταία official ΑΜD εφαρμογή...έχει τα θέματά της. Το DDU πρώτη φορά το συναντώ/ακούω. Μιας και το θέμα για τον starter έχει λήξει και συνεχίζουμε, θέλεις να δώσεις λίγες πληροφορίες για αυτό? 1
TEOKOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το DDU πρώτη φορά το συναντώ/ακούω. Μιας και το θέμα για τον starter έχει λήξει και συνεχίζουμε, θέλεις να δώσεις λίγες πληροφορίες για αυτό? https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v7-0/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα