Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, σε PC φιλου προκειται να μπει μια Radeon HD7770 που μολις παρελαβε και τωρα εχει πανω μια Nvidia GTS 450. Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος διαγραφης των οδηγων της Nvidia πρωτου μπει η Radeon? Σκεφτομουν αρχικα να διαγραψω τους οδηγους (απεγκατασταση απο διαχειριση συσκευων) και επειτα με Revo Uninstaller να διαγραψω ο,τι της Nvidia υπαρχει software-wise. Υπαρχει καποιος σωστοτερος/καλυτερος τροπος? 

Δημοσ.

Κανε uninstall κανονικά απο το control panel και μετα βγάλε τα υπολείμματα με το driver sweeper (επιλέγεις nvidia display και psysx)

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια! 

by the way μολις την επιασα στα χερια μου και μου κανε λιγο εντυπωση η ψυκτρα της.. δειτε τι λεω:

CameraZOOM-20130911111129666_zps60a63637

CameraZOOM-20130911111148101_zps71b88ca0

CameraZOOM-20130911111230861_zps3df0c4fd

CameraZOOM-20130911111328945_zps55b4c6e0

δεν θα πρεπε να ναι 100% στην εντελεια ή εγω ειμαι υπερβολικα ψειρας?

Δημοσ.

τη εχει; δεν βλέπω κάτι

αν ηταν σφραγισμενη τοτε εισαι οκ

εχει κατι σημαδακια πανω στην ψυκτρα της, εγω τα βλεπω και στις φωτογραφιες που ανεβασα  :blink:

Το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες είναι το DDU, το Sweeper είναι μάπα.

ευχαριστω, αυτο θα χρησιμοποιησω :)

Δημοσ.

CameraZOOM-20130911111148101_zps71b88ca0

Σφιξε αυτη την βιδα, ψιλο-μεταχειρισμενη ειναι...

ε.. εκει απλα παρατηρεις το φαινομενο γνωστο ως διαθλαση που αλιωνει οπτικα τα αντικεμενα. :-D

brokpen.jpg

μια χαρα ειναι η βιδουλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μεταχειρισμενη. Απλα στα εργοστασια δε δουλευουν με γαντακι μιας χρησης και ρομποτ αλλα με τα χερια και ο χαλκος/αλουμινιο ειναι πολυ ευκολο να κανει σημαδια. Η βιδα νομιζω καλα ειναι απλα φαινεται ετσι επειδη αλλοιωνεται η εικονα απο τον ελικα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μεταχειρισμενη. Απλα στα εργοστασια δε δουλευουν με γαντακι μιας χρησης και ρομποτ αλλα με τα χερια και ο χαλκος/αλουμινιο ειναι πολυ ευκολο να κανει σημαδια. Η βιδα νομιζω καλα ειναι απλα φαινεται ετσι επειδη αλλοιωνεται η εικονα απο τον ελικα.

τελεια, και εγω σ'αυτο το συμπερασμα κατεληξα και ναι το υλικο του ελικα κανει το οπτικο illusion με την βιδα  :ph34r:

παντως με το προγραμματακι αυτο μια χαρα, βγηκαν τσακ μπαμ οι οδηγοι και τα παντα της nvidia και πλεον η 7770 ειναι με τους τελευταιους beta drivers. 

thnx guys!

Δημοσ.

Το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες είναι το DDU, το Sweeper είναι μάπα.

Τόσα χρόνια δουλεύουν σχεδόν όλοι με το sweeper και κάνει την δουλειά του μια χαρά.

Απο πότε έγινε μάπα ?

Δεν τεκμηριώνεις καθόλου αυτο που λες.

Δημοσ.

Το μαμείς λίγο, όντως.

Το sweeper κάνει εξαιρετική δουλειά, την οποία προσωπικά σε άλλες λύσεις δεν έχω συναντήσει.

AtimanUninstaller: 2 φορές μου ρήμαξε το σύστημα, με τους σωστούς "διακόπτες", έτρεχα και δεν έφτανα να το συμμαζέψω (πρόβλημα σε όσους έχουν AMD πλατφόρμα κι όχι μόνο GPU).

O διάδοχος του sweeper κάνει δουλειά μόνο στη full έκδοση κι όχι στη free.

H τελευταία official ΑΜD εφαρμογή...έχει τα θέματά της.

Το DDU πρώτη φορά το συναντώ/ακούω.

Μιας και το θέμα για τον starter έχει λήξει και συνεχίζουμε, θέλεις να δώσεις λίγες πληροφορίες για αυτό?

• Like 1
Δημοσ.

Το DDU πρώτη φορά το συναντώ/ακούω.

Μιας και το θέμα για τον starter έχει λήξει και συνεχίζουμε, θέλεις να δώσεις λίγες πληροφορίες για αυτό?

https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v7-0/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...