PanosCy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, θα μπορούσατε να μου πείτε που θα πρέπει να κάνω τις αλλαγές ώστε να διώξω όλη τη μαυρίλα από αυτό το κατά άλλα όμορφο θέμα; https://drupal.org/project/gratis και αν έχετε κάποια άποψη για το ποιο χρώμα θα ταίριαζε στη θέση του... ευχαριστώ πολύ
sougiasdj Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνω στο css θα κάνεις τις αλλαγές. Εκτός και αν στο admin/appearance/settings/theme_name σου δίνει τις ανάλογες επιλογές. Τώρα για το χρώμα θα επέλεγα μια μικρή διχρωμία Γρι κλειστό πάνω και γρι ανοιχτό του πάγου κάτω.
PanosCy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το ξέρω πως πρέπει να γίνει στο css, αυτό που δεν ξέρω είναι που ακριβώς; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2013 από PanosCy
warlock9_0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 #top-bar, #footer, #menu-wrapper και το μενού για να βρεις σε ποιο αρχείο είναι το καθένα κάνε δεξί κλικ πάνω του και inspect element
Federacion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παρεπιμπτόντως γνωρίζεται site με free drupal themes αλλα για επαγγελματική και όχι προσωπική χρήση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα