KAGERO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εχω ενα android κινητο και θελω να αποθηκευσω ολες μου τις επαφες στο pc ! η μονη λυση ειναι η δακτυλογραφηση ?? δεν μπορω να τα μεταφερω στον υπολογιστη σαν αρχειο ? ευχαριστω προκαταβολικα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ydrargyros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να τα τραβήξεις μέσω καλωδίου με την εφαρμογή του κινητού σου. Πες μας και μοντέλο, να ψάξουμε! Επίσης καλή δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή για android το Site: http://www.fjsoft.at/en/">MyPhone Explorer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 απλα εφ'οσον εχεις λογαριασμο gmail κανεις ενα sync τις υπαρχουσες επαφες σου με το gmail και δεν θα ξαναχρειαστει να ασχοληθεις ποτε επι του θεματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 sony ericsson live with walkman ... ναι απλα μετα θα θελω να της ξαναπερασω στο κινητο μου και να μην χρειαστει να τις ξαναγραφω απο την αρχη απλα να πατησω μεταφορα και να μπουν στο κινητο μου ! ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς είτε με το MyPhoneExplorer είτε να τις μεταφέρεις στη SIM και μετά μόλις ξαναβάλεις τη SIM (ή σε αυτό ή σε άλλο κινητό) κάνεις αντιγραφή στο κινητό. Μπόρεις επίσης να εκμεταλευτείς το cloud της google αφού είναι android αρκεί να έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό έστω μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 σας ευχαριστωωω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα