seedrr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μετά απο 3 μήνες περίπου έχω έτοιμο το "Angry Greeks" ή στα Ελληνικά "Η Οργή Των Ελλήνων" ! Απευθύνετε κυρίως σε παιδιά αλλά και σε μεγάλα παιδιά Είναι Browser Game , δηλαδή παίζεται κατευθείαν απο την σελίδα χωρίς εγκατάσταση κτλ. Είναι φτιαγμένο σε Flash ActionScript 3.0. Τις επόμενες βδομάδες θα κυκλοφορήσει και σε Android και ΙPhone. http://youtu.be/HFHFxOngvvs Angry Greeks Αν σας αρέσει πατήστε κάνα Like ή Share να το προωθήσουμε, θα είστε και οι πρώτοι ! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2013 από seedrr 1
marios_geo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλαξε τίτλο, οργή είναι rage. Angry πάει πιο πολύ σε θυμωμένος.
MauMaus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ο ανθρωπος χρησιμοποιει το Angry για να ''παιξει'' με το Angry birds και ο αλλος του λεει αλλαξε το καντο rage Greeks επειδη σημαινει οργη λεει ! ο θυμος των ελληνων λοιπον μεγαλε θελει να πει ο ανθρωπος το επιασες τωρα η να το παμε αλλη μια ??
micahel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ ωραίο το θέμα φίλε μπορεις να παιξεις λιγο με τις ζωες 1
ydrargyros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το τερματίσεις παίρνεις φουλ σύνταξη 350 ευρά? 5
marios_geo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ο ανθρωπος χρησιμοποιει το Angry για να ''παιξει'' με το Angry birds και ο αλλος του λεει αλλαξε το καντο rage Greeks επειδη σημαινει οργη λεει ! ο θυμος των ελληνων λοιπον μεγαλε θελει να πει ο ανθρωπος το επιασες τωρα η να το παμε αλλη μια ?? ! Αει, εσύ έχεις ξεφύγει. Αν θέλει να πει θυμός, γιατί γράφει οργή;
seedrr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια. @marios_geo . Η μετάφραση του τίτλου είναι "ελεύθερη". Όπως πχ. οι τίτλοι των περισσότερων ταινιών που στα Ελληνικά μερικές φορές είναι τελίως διαφορετική. Ο Αγγλικός τίτλος παραπεμπτει στο angry birds του οποίου το παιχνίδι είναι παρωδία κατά κάποια έννοια. @micahel. Μπορώ ευκολα να αλλάξω τετοιες παραμέτρους. Τι πιστεύεις θέλει περισσότερες ζωές ; Στα ποιο προχωρημένα επιπεδα έχει αρκετές ζωές , είναι τα πορτοκαλί μπαλόνια ! 1
micahel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στην αρχη βαλε 2-3 ζωες μεχρι να μαθει ο αλλος το παιχνιδι, γιατι αν δει οτι χανει θα το παρατισει
marios_geo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και μπήκες να μαζέψεις κριτικές, σου λέω ότι υπάρχει μερίδα ανθρώπων που κοιτάν τέτοιες λεπτομέρεις. Εγώ αν έβλεπα στο market τέτοια "ελεύθερη" μετάφραση, θα προσπερνούσα. Πάντωε σαν παιχνίδι είναι καλό. 1
seedrr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως σαν παιχνίδι είναι καλό. Ευχαριστώ ! είναι η πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια . Ελπίζω το επομενο να είναι ακομα καλύτερο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πρώτο πράγμα που είδα στο trailer"ΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ" Καλό concept κατά τ'άλλα. 1
seedrr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Φτου Γ@...Τ0 Οχι πως είμαι ειδικός στην ορθογραφία αλλά αυτο βγαζει μάτι!!! Ο Δαίμων του τυπογραφείου φταίει σίγουρα θα κοιτάξω να το σώσω με κάποιον τρόπο.. Ξέρει κανεις αν μπορουμε στην ιδια διευθυνση του youtube να ανεβάσουμε αλλο videο;; γιατι το εχω στείλει και με εmail και δεν μπορω να το αλλαξω εκει. Ευχαριστω GhostRiderSOV !!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Απ' όσο γνωρίζω, δεν γίνεται να κάνεις replace video στο ίδιο url. Α, κι ένα άλλο μικρό nitpick, Pag / Beni χρειάζονται πιο χοντρό sprite. :P
seedrr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι και γρήγορος και γνωρίζεις και πολλά. Οντως δεν αλλάζε,ι δυστηχως, το video στο συγκεκριμένο url . Το διόρθωσα μπακαλίστικα με ενα caption , μέχρι να ετοιμασω το νεο video Τωρα φαντασου για ενα γραμμα κανω ξανα rendering apo to After Effects για να το περασω στο Camtasia που κανω το edit και να κανω copy paste ola ta texts στο youtube και νεο upload ... με το Internet να σερνετε αυτες τις μερες. Για το sprte sheet εχεις δικαιο αλλά χοντρή δουλεια να τους χοντρήνω τώρα . Βασικά εχει αρκετες ατελειες για ενα εμπειρο ματι αλλα ειναι η πρωτη δουλεια (που καταφερα να τελιωσω) και ήμουν επιεικείς σε αρκετα πραματα που ξερω οτι μπορουνε να βελτιωθουν. Eπίσης μιας και μιλάμε για το sprite sheet Δεν θα μπορουσα να μην αναφερω οτι μου το εκανε ο GLYRAS που γνωρισα εδω μεσα πριν μερικες βδομάδες οταν παρουσιασε το παιχνιδι του για ANDROID. Mάλιστα αρχικα μου τον ειχε κανει χοντρο αλλα δεν ταιριαζε με τους αδυνατους χαρακτηρες. Ισως σε μια μεταγενέστερη εκδοση θα το αξιοποιήσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα