Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες την πέμπτη παίρνω το καινούργιο μου s3 και θελω να μαθω τα εξης:

1.ποσο πρεπει να το φορτισω την πρωτη φορα

2.θελω να βρω μια λυση να το φορτιζω εν κηνηση(γιατι θα το δουλευω πολυ)εχω δει καποια batery bank στο ebay αλα δεν ξερω αν κανουν για αυτην δουλεια

3.θελω να παρω ενα android tv tuner για να βλεπω τηλεοραση εν κηνιση και εχω βρει τρεις στην ελλδα απο πλαισιο (turbo x) απο e - shop (tv cube νομιζω) κσι το γνωστο σε ολους tv zen τα εχει παρει κανεισ εχουν καλη αποδοση εν κινιση

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

1) 12-15 ωρες ειναι η ταριφα, αν και η τεχνολογια προχωραει και οι μπαταριες εξελίσσονται και λιγοτερο να το αφησεις δεν θα εχεις θεμα

2) Καλα ποσες ωρες θα εισαι εν κινηση και θα χρειαζεται να το φορτισεις  ? 

3) Στη θεση σου δεν θα κοιταζα καν το turbo-x

Δημοσ.

1. θα το φορτισεις μεχρι να γεμισει και μετα το βγαζεις οποτε θες.Οι 12-15 ωρες που λεει ο φιλος παραπανω ηταν για παλαιοτερου τυπου μπαταριες(απορω αν οι πωλητες ακομα λενε αυτη τη χαζομαρα-αφηστε το να φορτισει 8ωρες κλπ)

2-3 δεν ξερω να σου απαντησω.

Δημοσ.

1) 12-15 ωρες ειναι η ταριφα, αν και η τεχνολογια προχωραει και οι μπαταριες εξελίσσονται και λιγοτερο να το αφησεις δεν θα εχεις θεμα

δεν υπαρχει καμια ταριφα, μολις φορτισει το βγαζεις απο την πριζα

• Like 1
Δημοσ.

1.εσας παιδια με της μεθοδους φορτισης που εφαρμοσαται ποσες μερες σας κραταει

2.εχει δοκιμασει κανεις καμια android tv tuner να παρω καμια αποψη

Δημοσ.

1.εσας παιδια με της μεθοδους φορτισης που εφαρμοσαται ποσες μερες σας κραταει

2.εχει δοκιμασει κανεις καμια android tv tuner να παρω καμια αποψη

1) με ανοιχτο wi -fi συνεχεια και παιχνιδια δεν τη βγαζει τη μερα 

2)οχι

Δημοσ.

Γεια σας παίδες την πέμπτη παίρνω το καινούργιο μου s3 και θελω να μαθω τα εξης:

1.ποσο πρεπει να το φορτισω την πρωτη φορα

2.θελω να βρω μια λυση να το φορτιζω εν κηνηση(γιατι θα το δουλευω πολυ)εχω δει καποια batery bank στο ebay αλα δεν ξερω αν κανουν για αυτην δουλεια

3.θελω να παρω ενα android tv tuner για να βλεπω τηλεοραση εν κηνιση και εχω βρει τρεις στην ελλδα απο πλαισιο (turbo x) απο e - shop (tv cube νομιζω) κσι το γνωστο σε ολους tv zen τα εχει παρει κανεισ εχουν καλη αποδοση εν κινιση

ευχαριστω εκ των προτερων

Το φορτιζεις φυσικα μεχρι να γεμισει και οχι κανα 24ωρο για ονομα του θεου.Εν κινησει τι εννοεις?Αν κυκλοφορεις με αυτοκινητο φορτιζε το εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...