Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια.
Εχθες αγορασα απο το πλαισιο το παραπανω πληκτρολογιο...στην lcd οθονη του κατι δεν μου παει καλα βλεποντας κατι περιεργες γραμμες επειδη δεν ξερω αν ολες οι lcd οθονες ειναι ετσι η συγεκριμενα εγω εχω καπιο ελλατοματικο προιν και για να μην το πηγενω αδικα στο πλαισιο θα ηθελα οπιως απο σας το εχει να μου πει τη γνωμη τουpost-218140-0-02015900-1378861289_thumb.jpg

**αυτες οι γραμμες σαν σταξιμο ειναι που με προβληματιζουν**

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Δεν ειναι φυσιολογικό εμενα στο δικό μου g15 δεν υπάρχουν τετοιες γραμμές , πήγαινε το πισω απο εκει που το πήρες και ζήτα καινούργιο

• Like 1
Δημοσ.

:shock: :shock: :shock:

Εμενα βγαζει γραμμες η οθονη οταν βλεπει τετοια. :P

/salute

Δεν είναι φυσιολογικό , να περάσεις μια βόλτα απο εκεί να στο αλλάξουν 

Κι εγώ θα το πήγαινα πίσω, δε μου φαινεται φυσιολογικό.

Σαν κολλημενα pixel ειναι.. Ναι πηγαινε το πισω μιας και το χεις φρεσκο να σου δωσουν καινουργιο..

Δεν ειναι φυσιολογικό εμενα στο δικό μου g15 δεν υπάρχουν τετοιες γραμμές , πήγαινε το πισω απο εκει που το πήρες και ζήτα καινούργιο

Ρε παιδια το πηγα μου το αλλαξαν ολα ok αλλα και το καινουριο που μου δωσανε παλι το ιδιο κανει μηπως ειναι ετσι ολα?τι να κανω να το ξαναπαω?

Δημοσ.

Ρε παιδια το πηγα μου το αλλαξαν ολα ok αλλα και το καινουριο που μου δωσανε παλι το ιδιο κανει μηπως ειναι ετσι ολα?τι να κανω να το ξαναπαω?

Έλεος ..... αποκλείεται να ειναι ετσι με γραμμές εμενα το δικό μου δεν εχει τίποτα και φαντάζομαι και αλλα παιδιά το ιδιο θα σου πουν , πήγαινε το δείξε το τους σε ενα υπολογιστή και το αλλο που θα σου δώσουν δοκίμασε το επι τοπου στο μαγαζί

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος ..... αποκλείεται να ειναι ετσι με γραμμές εμενα το δικό μου δεν εχει τίποτα και φαντάζομαι και αλλα παιδιά το ιδιο θα σου πουν , πήγαινε το δείξε το τους σε ενα υπολογιστή και το αλλο που θα σου δώσουν δοκίμασε το επι τοπου στο μαγαζί

Οκ φιλε παω τωρα να το κανω ετσι

Δημοσ.

Ε στην τελική μίλα με την Logitech να σου στείλουν άλλο μπας και ειναι απο αλλη παρτιδα ξερω γω; Μηπως εχουν ελλατωματικα κομματια στο καταστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...