Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Ψάχνω λάπτοπ για μια φίλη, 15άρι, σε τιμή μέχρι 700 ευρω, για βασικές εργασίες, σερφαρισμα, ταινίες και μουσική. Αυτό που την απασχολεί περισσότερο είναι να έχει αξιοπρεπή οθόνη, καλό ήχο και να έχει όσο το δυνατόν κομψό σασί.

Ε δε βγάζω άκρη!

Απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα, για οθόνη με ανάλυση μεγαλύτερη από 1366x768 οι τιμές πάνε στο χιλιάρικο. Όσο για σασί στην κατηγορία των 700 ευρώ, πάνω κάτω είναι τα πλαστικά που παίζουν και στα 400-500 ευρώ, απλώς έχουν καλύτερα σπεκς σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, που όπως αναφέρω και στην αρχή δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία.

Έχετε καμια ιδέα;

Δημοσ.

700 ευρω για ενα λαπτοπ το οποίο θα είναι για απλή χρήση θα είναι πολλά.Εγώ θα σου πρότεινα να έβελπες λαπτοπ με τιμή περίπου στα 350 ευρω.

Δημοσ.

To πρώτο acer φαίνεται ενδιαφέρον, το δεύτερο είναι 17άρι και ψάχνω 15άρι. Το toshiba φαίνεται καλό, δεν έχει όμως οπτικό δίσκο.

700 ευρω για ενα λαπτοπ το οποίο θα είναι για απλή χρήση θα είναι πολλά.Εγώ θα σου πρότεινα να έβελπες λαπτοπ με τιμή περίπου στα 350 ευρω.

Αυτό λέω κι εγώ, αλλά δεν προορίζεται για μένα. Γι αυτό ψάχνω, μήπως με τα παραπάνω χρήματα βρω κάτι καλύτερο σε εικόνα και ήχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...