geovaspf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω τη γνώμη σας.. Έχω το εν λόγω hi-fi της Technics TECHNICS SC-EH 790 και το έχω συνδέσει στην onboard κάρτα ήχου της παρακάτω μητρικής Asrock 890GX Extreme3, ώστε να το χρησιμοποιώ σαν speakers για τον υπολογιστή μου. Τα έχω συνδέσει με καλώδιο από την υποδοχή HD Audio jack του υπολογιστή στην υποδοχή Stereo line in via 2 x RCA/phono του hi-fi. Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά μιας σχετικά φθηνής κάρτας ήχου αξιόπιστης εταιρείας, ας πούμε η ASUS XONAR DG είναι μια καλή λύση. Αν δηλαδή θα καταλάβω διαφορά στην ποιότητα και στην ένταση του ήχου, η χρήση που κάνω είναι αποκλειστικά multimedia (μουσική,ταινίες). Καθώς και ποιός είναι ο προτεινόμενος τρόπος σύνδεσης της κάρτας ήχου με το hi-fi. Να σημειώσω ότι όταν αυξάνω την ένταση του ήχου από 16 db και άνω έως 0, γίνεται αισθητό με κλιμακωτό ρυθμό ένα έντονο θρόυσμα, νομίζω αυτό είναι ο λευκός θόρυβος. Με την κάρτα ήχου αυτός ο θόρυβος θα μειωθεί ή είναι χαρακτηριστικό των ηχείων. Οι γώμες σας είναι ευπρόσδεκτες..
MauMaus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 οχι φιλε δεν αξιζει ! δε θα δεις σχεδον καμμια διαφορα ! την διαφορα την κανουν ο ενισχυτης κ τα καλα ηχεια ! η καρτα ειναι πεταμενα λεφτα .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα