wazzaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μόλις το τερμάτισα....Εντυπώσεις??Τρομερο παιχίδι. Δεν περίμενα τέτοιο παιχνίδι σε δύο διαστάσεις....Ωραίο σύστημα με lvl up , φοβερο hair fluid!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Επαναλαμβανόμενο fight system (κάτι που προσωπικα δεν με πειραξε μιας που οι συνδιασμοί τεράτων αλλάζανε...)και ποιο δεν είναι στο κάτω κάτω???Φοβερή μουσική όπως ήδη έχει πει ο gavros10 . Με τρέλενε όποτε έπαιζε....Ωραίο συστημα με τους χαρακτήρες και μου άρεσε απίστευτα το crafting... Αρνητικά που παρατήρησα είναι ότι θα περίμενα να ήτανε λίγο μεγαλύτερο. 10 Chapter δεν είναι πολλά για τέτοιο παιχνίδι.Με λίγα λόγια το προτείνω. Αξίζει το χρόνο σας. Ειδικά στους λάτρες τον 2D παιχνιδιών.ΥΓ: Στα ghost έφτασα σε σημείο να ρίχνω 1000 Damage με το Skill της Aurora. Χωρις Critical ή κάτι άλλο!!!! Απλά ηταν Vanurable σε Light damage.... 1
zvarthangalos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Θα το συνέχιζα ευχαρίστως αν δε είχε αυτό το τραγικό fight system 1
wazzaa Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν είναι τρομερο αλλά έχει την φάση του άμα το νιώσεις
stratigos24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θυμάμαι καλά, το είχα δει σε κάποιο πολυκατάστημα σαν ντέμο που το είχαν (νομίζω σε κονσόλα Wii U) όταν είχε βγει και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον η ατμόσφαιρα που έβγαζε. Μετά το ξέχασα και τώρα που το έδωσε δωρεάν η Ubi το θυμήθηκα 😜 Το έβαλα για λίγο να το δω και έπαιξα καμία ώρα τελικά ίσως και λίγο παραπάνω. Πολύ καλό, μαρεσει και το σύστημα μάχης καθώς και η ατμόσφαιρα που βγάζει. Μουσική απλά φανταστική. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από stratigos24 2
stratigos24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δωρεάν από Ubisoft μέχρι 5/5... Ορμάτε και ευχαριστηθείτε!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα