Προς το περιεχόμενο

Child of Light

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος που ξερει απο μουσικη, μπορει να μου πει με ποιο μοιαζει το Aurora's Theme απο το soundtrack? Στο 3.31 ξεκιναει απο εδω . Δεν μπορω να θυμηθω με ποιο μοιαζει και εχω τρελαθει

Δημοσ.

Λοιπόν άρχισα να το παίζω. Τελείωσα το πρώτο chapter και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Για άλλη μια φορά στην Ubisoft βγάζω το καπέλο.....

Πολύ ωραίο και αρκέτα καλύτερο από το Limbo που είχα παίξει. Έχει περισσότερα πράγματα να κάνεις(βέβαια το Limbo ήτανε πιο σκοτεινό και σε αυτό το κερδίζει)

Παρολ'αυτά, ξέρεις κανείς λεπτομέρεις για το crafting? κατάλαβα πως κάνεις τις πέτρες και ότι κερδίζεις πράγματά κάνοντας Crafting. Σου δίνουνε διάφορα πράγματα. Αλλά εννοώ περισσότερες λεπτομέρειες.
Δηλαδή ποιός είναι ο καλύτερος συνδιασμός. Πως φτιάχνω καλό για άμυνα (για επίθεση κάτι βρήκα) και γενικώς αν ξέρουνε κανενα guide που να έχουνε βρει.....

Δημοσ.

Αυτό με τα πετράδια που μαζεύεις . Τα κάνεις crafting και σου αυξάνουνε κάτι... Αναλόγως τι είναι το καθένα.....
Μπορείς να κάνεις ή 2 ή 3 πετράδια Craft ταυτόχρονα. Φαντάζομαι τα 3 είναι καλύτερα.....

Για να πας στο Craft πάτα Esc και πήγαινε Oculi και μετά craft Oculi.
Αφού το κάνεις Craft πατάς σε ένα απο τα τρία κάτω απο το Craft Oculi και τα κάνεις equip

Δημοσ.

Already sto 4o chapter.

Ενω ξεκινάει πολύ δυνατά, νομίζω το βαρέθηκα ήδη.

Το Limbo πολύ ανώτερο μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα. Το καλό με το Limbo είναι ότι είχε πολλούς γρίφους αλλά δεν ήτανε στυλ lvl up με crafting κτλ.... Απλά πολλούς γρίφους κάτι που μου άρεσε αλλά το καθένα έχει τα θετικά του.... Μόλις φτάσω 4 chapter θα σας ενημερώσω....

Δημοσ.

Στο chapter 4 ειμαι και εγω επισης ,μπορω να πω εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα αλλα το combat system το χαλαει πολυ ..Θα προτιμουσα να ειχε γριφους οπως το Limbo ,κακως βαλανε συστημα μαχης σε τετοιο παιχνιδι ..

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι θα το παιξω οταν το αγορασω. Θα μιλησω ομως για το soundtrack. Εδω και 3 μερες το εχω ακουσει πανω απο 15 φορες ολοκληρο. Ειναι απιστευτο και μπαινει ανετα στην λιστα με τα καλυτερα soundtrack παιχνιδιων

• Like 2
Δημοσ.

Και μόνο για την αφίσα του Amano έκανα παραγγελία την φυσική έκδοση για το ps4 (πρώτο παιχνίδι και στην κονσόλα)

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα το παιξω οταν το αγορασω. Θα μιλησω ομως για το soundtrack. Εδω και 3 μερες το εχω ακουσει πανω απο 15 φορες ολοκληρο. Ειναι απιστευτο και μπαινει ανετα στην λιστα με τα καλυτερα soundtrack παιχνιδιων

Συμφωνώ απόλυτα.... Τα soundtrack μπορούνε να μπούνε άνετα σε Cd για το αυτοκίνητο με τίτλο relaxing Music...

Καλή ιδέα μου έδωσα, μου φαίνεται θα το κάνω αυτό.....

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ το animation στα μαλλιά της Aurora - τόσο fluid!

Συμφωνώ απόλυτα...

Πάει και το δεύτερο Chapter.

Φαρμάρω τώρα και πάω για Magic built!  Κανείς κανένα καλό μέρος για farming? Θέλω να ανεβάσω lvls. Το πρώτο boss στο τέλος 2ου Chapter δεν ήταν και τόσο δύσκολο ειδικά άμα προσέξεις ότι είναι vulnerable σε light Damage.

ακούγουμε λες και παίζω RPG.... :P

Πόσα chapter έχει?

• Like 1
Δημοσ.

ακούγουμε λες και παίζω RPG.... :P

Μα RPG είναι, απλά ενός υποείδους που δεν έχουμε δει σχεδόν ποτέ στα PC αλλά φοριέται αρκετά στις κονσόλες. Έχει πάρει βασικές ιδέες από το Grandia 2, το Paper Mario και το Valkyrie Profile. Προσωπικά η ελεύθερη εξερεύνηση στις 2 διαστάσεις μου έφερε στο νου διάφορα Metroidvania.

Όπως και να'χει, ψήφος εμπιστοσύνης και από εμένα στο παιχνίδι. Πολύ καλή επολογή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Chapter 5 και συνεχίζω... ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....

Μπορει να είναι λίγο επαναλαμβανόμενο το fight system αλλά λόγο του level up βοηθάει απίστευτα να τεστάρεις τα "νέα" skills.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ CRAFTING. όποιος έχει διάθεση να του εξηγήσω, ας μου πει :P

EDIT : Chapter 8 έφτασα μόλις.

Πριν μπει το chapter 8 είχα τρελαθεί. Εκεί που δείχνει το βίντεο με την μητέρα της,αφού τελείωσε και ξυπνάς στο κελί, προσπαθούσα να κόψω το βίντεο και δεν μπορούσα....
Έλεγα " ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ@@τ@!!! ESC , SKIP , Click click κάτι,κάπως να σταματήσω αυτό το βίν..... οοοο το τραγούδι...." εκείνη την στιγμή άρχισε η μελωδία τις φλογέρας και σταμάτησα να πατάω πλήκτρα, έβαλα τις μπουνιές μου στο σαγόνι και χάζεψα την μελωδία...ΤΡΕΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΕΜΕ!!!!!

Επεξ/σία από wazzaa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...