Προς το περιεχόμενο

Child of Light

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε τρελαινουν κατι τετοια παιχνιδια ,τυπου limbo με μελαγχολικη μουσικη που δεν χρειαζεται να ειναι υπερπαραγωγες για να σε ταξιδεψουν ...Μου θυμιζουν παλιες καλες εποχες στα games .

• Like 4
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βγηκε gameplay απο την εκδοση του ps4 κατα την παρουσιαση του στο λονδινο. Το youtube ειναι γεματο. Θα σταθω στο καταπληκτικο artwork και το soundtrack. Στο αμαζον με προπαραγγελια βγαινει στα 10.94 ευρω ενω το steam το εχει 14.99ε. Θα κυκλοφορησει στις 30 απριλιου και συμφωνα με φημες η διαρκεια του ειναι πανω απο 10 ωρες

Δημοσ.

θα προτιμούσα Trine στυλ, άλλα και το hand-drawn δεν φαίνεται άσχημο

βέβαια και αυτό για steam sales θα μπει, καθαρά γιατί έχω πολλά άλλα στο to-do list :D

• Moderators
Δημοσ.

Θυμίζει λίγο από Aquaria, τουλάχιστον κάποια στοιχεία στο trailer (και λίγο η μουσική του, λίγο το voice-over και η βασική υπόθεση που αναφέρει).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φαινοταν ηδη απο τα trailer οτι θα ειναι καλο. Οπου υπαρχει καλο soundtrack, υπαρχει ενα ακομα καλυτερο αποτελεσμα. 

Προλαβα σημερα και ακουσα λιγη απο την μουσικη της συνθετριας, της Coeur De Pirate και την συμπαθησα

Δημοσ.

δυστυχώς αυτό το σύστημα μάχης είναι κατά τι γνώμη μου ξεπερασμένο και με απωθεί από το να ασχοληθώ

κατά τα άλλα πολύ όμορφο ονειρικό setting που σε ταξιδεύει ...

για χαλαρό casual gaming

Δημοσ.

Το τερμάτισα...πολύ ωραίο παιχνίδι με φοβερή μουσική...Βέβαια οι μάχες μετά από κάποιο σημείο γίνονται βαρετές άλλα αν είσαι φαν του είδους δε θα έχεις θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...