Wspr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στα καλα του καθουμενου παγωνει το ποντικι.κανω restart τιποτα,τα ιδια:το πληκτρολογιο κανονικα,το ποντικι τιποτα! βγαζω ολα τα usb και βαζω ενα σετακι logitech που εχω,ena usb keyboard+mouse που παιρνουν και τα δυο απο το ιδιο usb stick.παλι τα ιδια.το keyboard λειτουργει το ποντικι τιποτα.δοκιμασα safe mode τιποτα. στο μονο που μου δουλεψε το ποντικι ειναι στο screen του repair mode,αλλα δεν επιδιορθωσε κ τιποτα και ετσι οταν ξαναμπηκα στα windows ποντικι γιοκ. Καμμια ιδεα πειτε ρε παιδια γιατι εξαντλησα ολες τις δικες μου Btw restore point δεν υπαρχει Thanks...! Sent from my iPhone using Insomnia
Boutsisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασες με κανα αλλο ποντικι? ή δοκιμασες το ιδιο ποντικι σε αλλον υπολογιστη ?
Wspr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει πιθανοτητα να χαλασαν κ τα δυο ποντικια την ιδια στιγμη.εξαλλου το ποντικι λειτουργει κανονικα στο repair mode...το προβλημα δεν ειναι στα ποντικια! Sent from my iPhone using Insomnia
amd1234 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 βαλε ποντικι με καλοδιο μηπος γινει κατι...
Wspr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το πρωτο ποντικι,ενα razer ειχε καλωδιο.σε safe mode δεν δουλευει το mouse.αποκλειεται να ειναι θεμα hardware... Sent from my iPhone using Insomnia
Wspr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Desktop ειναι παιδια... Sent from my iPhone using Insomnia
kaban22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα το ίδιο πρόβλημα και ήταν η μητρική.
Wspr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Και πως εξηγεις οτι το ποντικι δουλευει κανονικα σε repair mode? Παιζει να ειναι κανα κουλο virus? Sent from my iPhone using Insomnia
Wspr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλεψα το pc με το windows mouse απο keyboard,αλλα τωρα εχω ξεμεινει απο ιδεες! Μηπως θελω format μπας κ στρωσει; Sent from my iPhone using Insomnia
koko25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα κάνει σχεδόν τα πάντα,μόνο μετά από format λειτουργούσε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια.
sistah Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μπορουσες να κανεις ενα deep search με το antivirus σου και το Malwarebytesκαι απο εκει και περα συνεχιζουμε.
Wspr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να εχει γινει disable το mouse library? Αν ναι,πως κανω reinstall το library? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα