Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός καινούργιου πληκτρολογίου. Σκέφτομαι κάτι σαν αυτό 

http://www.skroutz.gr/s/341338/Logitech-K360.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+k360

. Θέλω γνώμες για το συγκεκριμένο ή για κάποιο πάνω κάτω στην τιμή του . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Δημοσ.

To πήρα πριν κανα 2μηνο από την προσφορά του public. (έχω βάλει στην άκρη το Logitech illuminated :-D ) Για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. Εξαρτάται βέββαια και την χρήση που το θες, αλλά αν μιλάμε για απλή οικιακή χρήση νομίζω δεν θα βρείς κάτι καλύτερο (και ασύρματο) σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Εγώ δε τόχω ανοίξει ακόμα απο τότε που το πήρα απο τη προσφορά του public γτ εκείνες τις μέρες έπεξε και η προσφορά με το Cm Storm Trigger και δν άντεξα να μην αναβαθμιστώ...

Πάντως για 5 ευρώ που το είχαμε πάρει, δεν υπάρχει σχολιασμός...

Δημοσ.

Η χρήση είναι μια απο όλα , και για παιχνίδια και για internet και για ταινίες και για photoshop/προγραμματισμό , έχω ένα logitech τώρα σαν το κ200 αλλά αρχίζει και μας αφήνει χρόνους μετά απο 2 χρόνια καθημερινής 12ωρης + χρήσης

Δημοσ.

Είχα παλιά ένα σετακι απο logitech ποντίκι και πληκτρολόγιο στα 80 ευρό και τα δύο και μέχρι 2 χρόνια πριν με έβγαλαν μια χαρά . 5-6 χρόνια τα είχα. Σκυλιά είναι για αυτό σκέφτηκα και το κ360 σαν φτηνή επιλογή και καλή πιστεύω , παρόλο που βλέπω ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες πάνω 

Δημοσ.

Η χρήση είναι μια απο όλα , και για παιχνίδια και για internet και για ταινίες και για photoshop/προγραμματισμό , έχω ένα logitech τώρα σαν το κ200 αλλά αρχίζει και μας αφήνει χρόνους μετά απο 2 χρόνια καθημερινής 12ωρης + χρήσης

Επειδή μάλλον κάνεις "βαριά" χρήση μήπως να κοίταζες κάτι ανάλογο των απαιτησεών σου με αύξηση του budget ? Πολύ καλή λύση είναι το Cm Storm Trigger που παίζει ακόμα σε προσφορά

http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html?keyphrase=Cm+Storm+Trigger

Για την χρήση που ανάφερες δεν ξέρω αν είναι ιδανικό το Κ360 σε βάθος χρόνου. Έχω και ο ίδιος περιέργεια να δω πόσο κρατάνε οι μπαταρίες του, αλλά για gaming και ασύρματο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις (προσωπικά το έχω δοκιμάσει και σε παιχνίδια και έχει άμεση απόκριση αλλά δεν ξέρω πόσο κατεβάζει την αυτονομία αυτή η χρήση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...