aetos1988 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μπααα, θέλω BF4 smooth gaming..Αν η 670 πέφτει σε 30άρια με τα settings που ανέφερα θα την στείλω για τσάι.. Θα στείλω και την 680 μου να την κάνει παρέα να μην νιώθει μοναξιά..
panos9553 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οι διαφορες των 5-6 καρε ετσι και αλλιως περνανε απαρατηρητες εκτος και αν μιλαμε για επιδοσεις επιπεδου 30-40 καρε οπου εκει ναι εχει διαφορα σιγουρα αλλα ποτε δεν χρειαστηκε να πεσω τοσο πολυ σε κανενα παιχνιδι ετσι και αλλιως Σε κανενα παιχνιδι δεν επεσες με την gtx 570 στα 30-40 fps??Σε τι αναλυση παιζεις??
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε Ikaruga, τι να μικρύνεις τον χρόνο ζωής του hardware σου μας δουλεύεις τώρα ; Αντί να αντέξει 20 χρόνια, θα αντέξει 15, λες και θα κρατήσεις το PC σου για πάνω από 5 χρόνια τα οποία τα βγάζει ακόμα και αν του ξετινάξεις τους πυκνωτές.. Το O/C δεν είναι όπως νομίζετε μερικοί, είναι μερικά παιχνίδια που έχουν μεγάλο boost, για παράδειγμα..
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για να γίνει degrade θέλει...προσπάθεια.
Ashmadia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αν φτάνει 1200 από μόνη της τότε μια χαρά (για μένα ) Σε γενικές γραμμές πάντως από τις nvidia που κλοκαρονται μονές τους με το boost δεν έχεις να κερδίσεις και τόσα πολλά παρεμβαίνοντας κι εσύ ο ίδιος. Ούτε εγώ θα τις πείραζα μάλλον Οι amd από την άλλη έχουν αρκετή δύναμη ανεκμετάλλευτη και είναι κρίμα να τις αφήσεις έτσι Λογικά κάποια στιγμή θα κάνουν κι αυτοί ότι κάνουν οι πράσινοι Το κανουν ηδη, αλλα σε πιο "ερασιτεχνικο" mode, αν μου επιτρεπεται να χρησιμοποιησω αυτες τις λεξεις. Η τεχνολογια υπαρχει, AMD Powertune, υλοποιειται σε ολες τις εκδοσεις boost, αλλα ενσωματωνεται με πιο αυστηρα ορια. Υπαρχει κατωτατο power-state, ανωτατο και ενδιαμεσα, αλλα ηδη αυτα μπορει να πιανουν θερμικα ορια ή καταναλωσης. Σε περιπτωση που δεν τα πιανουν, ανεβαινουν στο ανωτατο power state και τελος. Αντιθετα, το gpu boost στις νεες εκδοσεις του, κανει ΠΑΝΤΑ overclock, εφοσον μενει εντος των οριων, και το κανει δυναμικα. Δηλαδη δεν υπαρχει ανωτατο power-state, προκυπτει καθε φορα απο την χρηση. αφου επερνες ενα προιον υποδεεστρο της 660ti και επρεπε να κανεις +20% overclock για να φτασεις τις επειδοσεις μιας 670/7970 ακομα και εσυ που ειναι στα 1000mhz, overclock την εχεις 24/7 Εφτασε 660ti σε αποσταση 3 οροφων... Οι πρωτες εντυπωσεις (αναμενομενες βεβαια..) επιβεβαιωνουν ακριβως αυτο που περιγραφεις! 20 ποντους πισω απ την 7870ΧΤ στο valley στα 1680x1050... (1583 vs 1604) ultimate reverse facepalm
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε Ikaruga, τι να μικρύνεις τον χρόνο ζωής του hardware σου μας δουλεύεις τώρα ; Αντί να αντέξει 20 χρόνια, θα αντέξει 15, λες και θα κρατήσεις το PC σου για πάνω από 5 χρόνια τα οποία τα βγάζει ακόμα και αν του ξετινάξεις τους πυκνωτές.. Το O/C δεν είναι όπως νομίζετε μερικοί, είναι μερικά παιχνίδια που έχουν μεγάλο boost, για παράδειγμα.. Δεν ειναι μονο η μικροτερη διαρκεια ζωης. Ειναι η καταναλωση (ΜΕΓΑ θεμα για εμενα), ειναι οι θερμοκρασιες, ειναι ο θορυβος και η γενικη κατασταση λειτουργιας. Οκ το θεμα με την διαρκεια ζωης προφανως και δεν ειναι και σοβαρος λογος δεδομενου της ανθεκτικοτητας των νεων προιοντων αλλα ειναι ομως ενας ακομα λογος επανω και σε ολα τα αλλα που προαναφερα. Τωρα για το αν καποια παιχνιδια κερδιζουν πολυ ή οχι προφανως και εχει να κανει με το αν ασχολεισαι με το συγκεκριμενο παιχνιδι και τι τελικα κερδιζεις. Παραδειγμα αν παιζω Witcher 2 και το τρεχω με 40 frames ποση διαφορα θα δω δηλαδη αν καταφερω να αυξησω αλλα 5 frames? Κλαιν μαιν ον δε λαιν δηλαδη. Αν ειναι να ασχοληθω σε τετοιο βαθμο με νουμερακια τοτε απλα ριχνω απο τις ρυθμισεις καμια σκια, κανα ΑΑ, κανενα LOD και ετοιμο το παιχνιδι. Πανο, για τα παιχνιδια που παιζω εγω μιλαω. Δεν ασχολουμαι με αυτα που ασχολουνται οι περισσοτεροι.
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για τις 7950 μιλάμε για μετρημένο κέρδος (και σε παιχνίδια) της τάξεως του 30% οχι 12% από το 40 στο 45 fps που λες Προφανώς δε μιλάμε για αμελητέα διαφορά 2
t0ne_de4f Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά δε κρατήθηκα κ εγώ κ πήρα την MSI 670 PE! Πολύ δυνατή καρτα κ ήσυχη. Από 5850 πολύ μεγάλο upgrade! Θεωρώ ότι δύσκολα θα βγει νεα κάρτα AMD τώρα τον οκτώβρη με ίδιες επιδόσεις στα 265ε κ πόσο μάλλον σε καλή υλοποίηση. Για να δούμε... 2
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει η 9870 για να κρίνεις
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για τις 7950 μιλάμε για μετρημένο κέρδος (και σε παιχνίδια) της τάξεως του 30% οχι 12% από το 40 στο 45 fps που λες Προφανώς δε μιλάμε για αμελητέα διαφορά Μα και εγω αυτο λεω. Οτι θα πρεπει να εχω τετοιες διαφορες για να παρω το ρισκο και το εξτρα κοστος που θα προκηψει (απο ρευμα ντε). Για 5-10 και 15% βελτιωση ουτε καν κανω το βημα.
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 έεεεεεεελα μωρέ; πόσο να κάψει; να κάψει σαν παλιότερης τεχνολογίας κάρτες που είχαμε; ας κάψει..
Zaknafein Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Από στοκ σε +20% Power στο CCC η διαφορά είναι περίπου 50w σε μέση κατανάλωση κατά τη διάρκεια gaming, σε idle / 2d 0 διαφορά φυσικά(μετρημένα στην πρίζα). Αν σκεφτείς ότι για τα everyday OC χρειάζεσαι το μισό ή και λιγότερο (εγώ πχ είμαι στο +5%) θα δεις ότι η διαφορά είναι σχεδόν αμελητέα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 έεεεεεεελα μωρέ; πόσο να κάψει; να κάψει σαν παλιότερης τεχνολογίας κάρτες που είχαμε; ας κάψει.. Στην Ελλαδα τιποτα, στην Κυπρο ομως το ρευμα ποναει και μαλιστα πολυ. Στην Ελλαδα ουτε που θα με ενδιεφερε το θεμα καταναλωσης αλλα βλεπεις εχουμε αλλαγες που με αναγκαζουν και γι αυτο ανοιξα και αναλογο τοπικ για βοηθεια επιλογης καρτας γραφικων με κυριο στοχο την χαμηλη καταναλωση. Τελος παντων μην το κουραζω παραπανω καθως απλα το ολο θεμα ξεκινησε απο το γεγονος του οτι ειμαι απλα τυπος που θελει να αγοραζει -> βαζει προιον -> τελειωνει με οτιδηποτε (εκτος drivers και ρυθμισεις profile παιχνιδιων) και επισης δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται και δρα ετσι. 1
STORM1978 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα τιποτα, στην Κυπρο ομως το ρευμα ποναει και μαλιστα πολυ. Στην Ελλαδα ουτε που θα με ενδιεφερε το θεμα καταναλωσης αλλα βλεπεις εχουμε αλλαγες που με αναγκαζουν και γι αυτο ανοιξα και αναλογο τοπικ για βοηθεια επιλογης καρτας γραφικων με κυριο στοχο την χαμηλη καταναλωση. Τελος παντων μην το κουραζω παραπανω καθως απλα το ολο θεμα ξεκινησε απο το γεγονος του οτι ειμαι απλα τυπος που θελει να αγοραζει -> βαζει προιον -> τελειωνει με οτιδηποτε (εκτος drivers και ρυθμισεις profile παιχνιδιων) και επισης δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται και δρα ετσι. Συμφωνω και επαυξανω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα