Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπηρχε εγγυηση ουτε αποδειξη και το τσακαλι που μου την πουλησε δε σηκωνε τα τηλεφωνα για να αναλαβει τις ευθηνες του.

δικό σου λάθος. την ώρα της συναλλαγής, ειδικά αν είναι χέρι χέρι, το πρώτο πράγμα που όλοι μου ζητάνε πάντα είναι η απόδειξη και μετά κοιτούν το ίδιο το προϊόν 

βέβαια έχω πουλήσει και κάρτα εκτός εγγύησης, αλλά του πήγα την απόδειξη να του δείξω τουλάχιστον πόσο καιρό είναι χρησιμοποιημένη

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν την αγορασα απο το Insomnia..και δεν ηταν πιτσιρικας αλλα μαντραχαλος 38 χρονων :P

ειχα ενθουσιαστει κιολας και αλλου εχω δει που λενε οτι ειναι η καρτα register στο ονομα τους αλλα που να ξερω οτι θα πεσω σε στοκο.

σιγουρα λαθος μου και το πληρωσα,αλλη φορα δεν εχει τετοια :P και μεγαλο ρολο επαιξε και το θεμα τυχης.

Δημοσ.

Αρα Qsis τωρα που το εμαθαν ολοι,δεν θα πουλησεις ποτε την καρτα σου διοτι την εχεις oc ολη την ωρα,την πατησες!! Χαχα,γιαυτο μονο σε μεταχειρ 660ti,που το oc δεν ειχε και τοσο νοημα :D

Δημοσ.

ναι όλη μέρα όλοι οι χρήστες με το afterburner ασχολούνται για να κάνουν ρεκόρ στο hw bot 

αφου επερνες ενα προιον υποδεεστρο της 660ti και επρεπε να κανεις +20% overclock για να φτασεις τις επειδοσεις μιας 670/7970

ακομα και εσυ που ειναι στα 1000mhz, overclock την εχεις 24/7

Δημοσ.

δεν την αγορασα απο το Insomnia..και δεν ηταν πιτσιρικας αλλα μαντραχαλος 38 χρονων :P

ειχα ενθουσιαστει κιολας και αλλου εχω δει που λενε οτι ειναι η καρτα register στο ονομα τους αλλα που να ξερω οτι θα πεσω σε στοκο.

σιγουρα λαθος μου και το πληρωσα,αλλη φορα δεν εχει τετοια :P και μεγαλο ρολο επαιξε και το θεμα τυχης.

Καποιοι απλα μεταχειριζονται τα ηλεκτρονικα λες και ειναι υδραυλικοι και κρατανε καβουρες στα χερια τους. Το παθημα μαθημα λοιπον.

Τελος το οφ-τοπικ. 

Δημοσ.

αφου επερνες ενα προιον υποδεεστρο της 660ti και επρεπε να κανεις +20% overclock για να φτασεις τις επειδοσεις μιας 670

ακομα και εσυ που ειναι στα 1000mhz, overclock την εχεις 24/7

τροφή για σκέψη..

θα αγόραζες κάρτα από μένα που λίγο πολύ ξέρεις ότι δεν κάνω ταρζανιές και προσέχω το hw μου και παρατηρώ συνεχώς τι του συμβαίνει και το πιο βασικό μπορείς να με βρεις σε αυτό εδώ το φόρουμ και σε άλλο που έχω ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και μπορείς να με κάνεις ρόμπα αν σε κοροϊδεψω , ή θα αγόραζες από κάποιον που την έχει στοκ (από όσο λέει) σε κάποιο κουτί που ψήνεται τίγκα στη σκόνη.. ή μπορεί και όχι, αυτό θα το παίξεις λίγο λαχείο..

να μου πεις δηλαδή και ποια πρόκειται να χαλάσει πιο γρήγορα και πόσο εύκολα θα βρεις ή θα τα βρεις με  τον άλλο αν κάτι στραβώσει

Αρα Qsis τωρα που το εμαθαν ολοι,δεν θα πουλησεις ποτε την καρτα σου διοτι την εχεις oc ολη την ωρα,την πατησες!! Χαχα,γιαυτο μονο σε μεταχειρ 660ti,που το oc δεν ειχε και τοσο νοημα :D

εγώ δε θα υποχρεώσω κανένα να αγοράσει κάρτα από μένα πάντως, αυτό είναι το μόνο βέβαιο 

και ότι θα τη πουλήσω πάνω στην ώρα (λόγω της καλύτερης τιμής, που πάντα δίνω σε σχέση με άλλους)  είναι επίσης βέβαιο 

• Like 1
Δημοσ.

τροφή για σκέψη..

θα αγόραζες κάρτα από μένα που λίγο πολύ ξέρεις ότι δεν κάνω ταρζανιές και προσέχω το hw μου και παρατηρώ συνεχώς τι του συμβαίνει και το πιο βασικό μπορείς να με βρεις σε αυτό εδώ το φόρουμ και σε άλλο που έχω ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και μπορείς να με κάνεις ρόμπα αν σε κοροϊδεψω , ή θα αγόραζες από κάποιον που την έχει στοκ (από όσο λέει) σε κάποιο κουτί που ψήνεται τίγκα στη σκόνη.. ή μπορεί και όχι, αυτό θα το παίξεις λίγο λαχείο..

να μου πεις δηλαδή και ποια πρόκειται να χαλάσει πιο γρήγορα και πόσο εύκολα θα βρεις ή θα τα βρεις με  τον άλλο αν κάτι στραβώσει

δεν θα αγοραζα μεταχ... 7950 ουτε με σφαιρες!

Δημοσ.

δε μιλάω για το μοντέλο, αλλά για το χρήστη τώρα.. 

έστω ότι είχα nvidia, έστω ότι πουλάω τον intel μου που είναι o/c πάνω από 3.5 χρόνια χειμώνα καλοκαίρι και τον θες για ένα δεύτερο pc 

δε θα το συζητούσα να μην κάνω έστω και λίγο o/c σε οτιδήποτε (μέχρι και το κινητό μου είχα o/c :P αλλά το έριξα για αυτονομία ), το θέμα είναι αν εσύ θα με εμπιστευόσουν 

Δημοσ.

Οταν ο αλλος ειναι εναντια στο oc,οτι και αν του λεμε τωρα,τσαμπα πληκτρολογεις. Και δεν λεω,αλλη το γουσταρουν και παιρνουν τις παραπανω επιδοσεις που τους προσφερει η καρτα και αλλοι γουσταρουν stock και μεχρι εκει. Σεβαστες και οι δυο επιλογες.

Δημοσ.

καλα παιδια μη το πατε εκει το πραγμα.καντε μια αναζητηση στο google να δειτε ποσες χαλασμενες Nvdia αναφεροντε ;)ειδικα η 670 direct cuII.

εγω δυστυχως ειμαι παθων,ειχα και την 6950 και ηταν αψογη η καρτα,εκατσε η στραβη με την 7950,τι να κανουμε τωρα;να βγαλουμε γενικα συμπερασματα;οχι βεβαια.

αν εβρισκα καινουρια 7950 στα ιδια λεφτα με την 670,7950 θα επερνα ;)

Δημοσ.

Καλά μην το λες έτσι, μια χαρά είναι η 670 σου, η 7950 σε πιάνει μόνο με +13% OC, που δεν το λές και "light". Α και επειδή το πιπιλάμε πολύ, καλό το OC αλλά αν ήταν 100% safe θα τις είχαν έτσι και οι διάφοροι κατασκευαστές ;)

Δημοσ.

καλα παιδια μη το πατε εκει το πραγμα.καντε μια αναζητηση στο google να δειτε ποσες χαλασμενες Nvdia αναφεροντε ;)ειδικα η 670 direct cuII.

670 direct cuii TOP + asus gpu tweak =FAIL μαμακία της asus

Α και επειδή το πιπιλάμε πολύ, καλό το OC αλλά αν ήταν 100% safe θα τις είχαν έτσι και οι διάφοροι κατασκευαστές ;)

Και οι oc version των διάφορων κατασκευαστών τι είναι non safe ;
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...