Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

29c56z8.png

οριστε φιλε.το ετρεξα εγω.670 stock

βρήκα ένα παλιό μου valley στην αναλυσή σου που είχα ανεβασμένο στο photobucket μου (έχω απεγκαταστήσει το valley για να το τρέξω με νεότερους οδηγούς, όχι ότι θα άλλαζε και κάτι) 

2.5% πίσω από 670 λοιπόν 

fghdfg_zps4fffe1f0.png

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ομως δεν ειναι στοκ vs στοκ,αν δεν ξεφευγει κατι. Σε αυτα ολοι γνωριζουμε το αποτελεσμα,στο oc vs oc ειναι το θεμα μας. Πες του γλιγορου να την ανεβασει λιγο και μετα ισως να καταληξουμε καπου.

Δημοσ.

επίσης κι εγώ δεν έχω i7 ivy που λογικά του δίνει κάτι ψιλά, ούτε έχω κλοκάρει στα επίπεδα άλλων ενδεικτικά το έβαλα 

αυτό που έχω τσεκάρει αρκετές φορές με τη δική μου είναι ότι η 680 μου ρίχνει 8-9% και η 770 ένα σίγουρο 15%

μου φαίνεται απολύτως λογικό το παραπάνω νούμερο 

Δημοσ.

overclock απο εμενα δυσκολα να δειτε :P

η καρτα με το boost πιανει μεχρι 1200 απο μονη της ετσι οπως βγηκε απο το κουτι.αν σας βοηθαει αυτο.

Δημοσ.

Αν φτάνει 1200 από μόνη της τότε μια χαρά (για μένα :P )

Σε γενικές γραμμές πάντως από τις nvidia που κλοκαρονται μονές τους με το boost δεν έχεις να κερδίσεις και τόσα πολλά παρεμβαίνοντας κι εσύ ο ίδιος. Ούτε εγώ θα τις πείραζα μάλλον

Οι amd από την άλλη έχουν αρκετή δύναμη ανεκμετάλλευτη και είναι κρίμα να τις αφήσεις έτσι

Λογικά κάποια στιγμή θα κάνουν κι αυτοί ότι κάνουν οι πράσινοι

Δημοσ.

Αν φτάνει 1200 από μόνη της τότε μια χαρά (για μένα :P )

Σε γενικές γραμμές πάντως από τις nvidia που κλοκαρονται μονές τους με το boost δεν έχεις να κερδίσεις και τόσα πολλά παρεμβαίνοντας κι εσύ ο ίδιος. Ούτε εγώ θα τις πείραζα μάλλον

Οι amd από την άλλη έχουν αρκετή δύναμη ανεκμετάλλευτη και είναι κρίμα να τις αφήσεις έτσι

Λογικά κάποια στιγμή θα κάνουν κι αυτοί ότι κάνουν οι πράσινοι

κατσε να σου πω τον πονο μου.

δεν παρεμβαινω με τα overclock και τις ιστοριες γιατι αγορασα 7950 μεταχειρισμενη(χωρις εγγυηση εκει ηταν το μεγαλο λαθος) και απο οτι ελεγε ο προηγουμενος ιδιοκτητης "παει πολυ ψηλα".ε αυτο το πολυ ψηλα μου εφαγε 250€ :mad: η καρτα καηκε στα χερια μου μετα απο 2 βδομαδες χωρις να εχω πειραξει τιποτα.

ατυχια βεβαια το ιδιο μπορει να συμβει και σε αυτην που εχω τωρα,αλλα εμενα με επηρεασε και δεν προκειται να ασχοληθω με αυτα.γιαυτο ειπα για τα γιαουρτια και τα κολπα.

δεν ξερω αν ανεβαινει ή οχι η δικια μου αλλα και στα reviews που κοιτουσα παλιοτερα η 7950 εβγαινε καλυτερη(σε συνθηκες Overclock).

οσο σκεφτομαι ομως οτι με τα χρηματα που εδωσα θα ειχα 780 με πιανει πανικος :P

Δημοσ.

Ποιος ξέρει τι της έκανε ο κάφρος.. Και για να την έδωσε και τόσο γρήγορα μόνο ύποπτο μπορεί να είναι

Εγγύηση δεν είχες;

Πάντως η δική σου πηγαίνει 1200 που είναι πολύ πιο πάνω από το επίσημο boost που ανακοινώνεται, οπότε ουσιαστικά κάνει ο/c από μόνη της

Και να ανεβάσεις κι άλλο εσύ το κέρδος θα είναι πολύ μικρό

Δημοσ.

δεν υπηρχε εγγυηση ουτε αποδειξη και το τσακαλι που μου την πουλησε δε σηκωνε τα τηλεφωνα για να αναλαβει τις ευθηνες του.

Δημοσ.

Γι αυτο να κοιτας παντα post count και βαθμολογιες αν υπαρχουν απο αλλους χρηστες. Δεν λεμε οτι ολοι οσοι εχουν 1-2 post και μηδενικες βαθμολογιες ειναι ντε και καλα απατεωνες αλλα μια παραπανω προσοχη χρειαζεται με αυτους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...