Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι όπως τα λες, πάντα είναι ανάλογα το κομμάτι και την υλοποίηση.

Ας πούμε η δικιά μου 670@stock είναι 3-5% πάνω από την 680@stock, αν κάνω O/C χτυπάει τα 1300 εύκολα, για να με φτάσει η 7970 ας πούμε θα πρέπει να πάει στα 1250.

Εχεις δοκιμασει να την πας 1300 και ηταν stable?? :P Εγω παντως πιστευω και με 1200 νομιζω θα ηταν μπροστα η 7970,δεν μπορω να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ πουθενα για μια τετοια συγκριση,τωρα αν το διαπιστωσες εσυ απο καπου θα ηθελα πολυ να το δω (σοβαρα ενδιαφερομαι).

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Psycho μπορώ να σου στείλω pm να με βοηθήσεις με το oc της 670, αν αντιμετωπίσω πρόβλημα? Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με oc κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Έχω αλλά είμαι σε 1680*1050.

αλλαζει αυτο απο τον πινακα ελεγχου,αναλυση οθονης και πατας προσαρμογη.και μπορεις να τρεξεις το benchmark του valley σε full HD

Δημοσ.

Δεν γίνεται..

περιεργο..

εισαι σιγουρος οτι επελελεξες αυτα που θα δεις στην εικονα με κοκκινο βελακι;

πρωτο το "ενεργοποιησει αναλυσεων κτλ" και μετα επιλεγεις 1080P

nydx61.png

Δημοσ.

Καμερα σε μενα. Σου βρηκα ατομο με 670 ftw με stable oc 1328mhz Core Clock στο Heaven 3.0

Ιδου τα αποτελεσματα http://img26.imageshack.us/img26/3408/gtx670heaven11061328680.jpg

Η δικια μου 7950 οταν ειχαν κανει το ιδιο τεστ ειχα βγαλει 52.5fps με ρολογια 1165/1575,οποτε.... :P

Κατι αλλο που που πιστευα και εγω,και ισως γνωριζεις και εσυ ειναι οτι:

"the memory bandwidth is probably going to hold it back in most cases anyway so above 1300mhz might not mean much."

Οποτε το φτωχο 256 memory bus ,σας κραταει πισω πιστευω οταν τις ocαρετε πανω απο 1300,πολυ μικρο gain στα fps κερδιζετε δλδ.

Εμ, τι να κάνω, αφού δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω σε Eyefinity ή σε μια 27άρα :P

Εγω για 27αρα παω τα χριστουγεννα,αν δεν αλλαξει κατι..

• Like 2
Δημοσ.

Μιλαμε για το Heaven 3.0 ετσι? και εγω οταν ειχα κανει το τεστ τους παλιους ειχα. Αφου ξερεις οτι δεν παιζει ρολο το clock cpu,γιατι το αναφερεις? :P Τοτε ειχα εγω Phenom 955 BE,φαντασου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...