Προς το περιεχόμενο

Drupal vs Joomla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το drupal έχει πολύ καλά  modules για e-shop π.χ. ubercart ... Υπάρχουν και έτοιμες διανομές για e-shop όπως το Commerce Kickstart  B) 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου λέτε, εγώ γιατί τα σνομπάρω και τα 2 αυτά?

Ίσως επειδή δεν είσαι εντελώς Free στον σχεδιασμό της σελίδας (εμφάνιση-template); αυτό κυρίως.

Δημοσ.

Αν χρειάζονται και CMS δυνατότητες στο e-shop, τότε είναι αρκετά συνηθισμένο να χρησιμοποιούμε μια CMS πλατφόρμα με κάποιο e-commerce plugin (π.χ. Joomla με Virtuemart, Wordpress με WooCommerce, κλπ).

Αν από την άλλη μεριά θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως e-shop, τότε μια έτοιμη e-commerce πλατφόρμα είναι σίγουρα καλύτερη λύση. Αν κι έχω καιρό να παρακολουθήσω τις εξελίξεις, θυμάμαι πως το Magento περιλαμβάνει πολλές CMS δυνατότητες (ίσως πλέον έχουν προστεθεί και σε άλλες πλατφόρμες).

• Like 2
Δημοσ.

prestashop που ειναι ακριβως γιαυτη τη δουλεια οσο για το template βαζεις χερι και ποδι αμα θες :P στο css και το κανεις οπως ακριβως θες...! φιλε sonyxp με joomla μπορεις να κανεις κυριολεκτικα τα παντα... html5 animation, εφε jquery και να χτισεις απο το 0 το template σου, αρκει να το ψαξεις και σου δινει και την ευελιξια του ευκολου control panel για τον πελατη σου.

Δημοσ.

με ******** μπορεις να κανεις κυριολεκτικα τα παντα... html5 animation, εφε jquery και να χτισεις απο το 0 το template σου, αρκει να το ψαξεις και σου δινει και την ευελιξια του ευκολου control panel για τον πελατη σου.

Αυτο ισχύει παντου. Ευκολο control panel ειναι κάτι που ίσως να είναι λίγο υποκειμενικό μιας και πλέον όλα τα e-commerce εχουν ένα πολυ φιλικό περιβάλλον.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για eshop κανένα από τα δύο, αν θέλεις δοκίμασε wordpress πολύ καλύτερο eshop θα φτιάξεις, στο λέω από προσωπική πείρα,

βέβαια εξαρτάται και το είδος του eshop που θέλεις να δημιουργήσεις, ειπάρχουν και cms για eshop μόνο, magento, opencart, presta, μονοπωλούν την αγορά.

Δημοσ.

Δεν μου λέτε, εγώ γιατί τα σνομπάρω και τα 2 αυτά?

Ίσως επειδή δεν είσαι εντελώς Free στον σχεδιασμό της σελίδας (εμφάνιση-template); αυτό κυρίως.

Αν και offtopic, θα ήθελα να διαφωνήσω σε αυτό. Τουλάχιστον σε drupal δεν έχεις κανέναν περιορισμό.

Ontopic: ό,τι είπε ο migf1, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Αν θες να έχεις τα χαρακτηριστικά του CMS με έξτρα το e-shop, ακολουθείς λύση cms+e-commerce module, αλλιώς πας καθαρά σε κάποιο e-commerce και ξεμπερδεύεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...