SavvinDiesel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους... Ενδιαφέρομαι για την αγορά τηλεόρασης κι επειδή μία φορά αγοράζεις τηλεόραση (κλασσική δικαιολογία) θα ήθελα να αποκτήσω μία 65άρα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος, από προσωπική εμπειρία αν γίνεται (κάτοχος 65άρας), αν η απόσταση θέασης κάτω των 3 μέτρων σε τόσες ίντσες είναι αποδεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρα στο κουράγιο σου!!! Πές μας τι θα γίνει μετα!!! (όχι δεν είμαι κάτοχος 65άρας και δεν ξέρω αν αντέχεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο απο 55" (όχι δική μου ) έχω εμπειρία. 3 μέτρα απόσταση, φαντάζομαι πως αντέχεται η 65αρα. Τώρα αν εννοείς 2 μέτρα... Πας σ' ένα μαγαζί που έχει μια τέτοια και δοκιμάζεις τις αντοχές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αντεχεται άνετα για ταινία.. Εδώ άλλοι βλέπουν στις 80 ιντσες με προβολι απο τέτοια απόσταση.. Αν όμως αρχίσεις να βλέπεις αντ1, σταρ κλπ κλπ τότε δε ξέρω αν θα αντέχεται να σου πω την αλήθεια.. Για ταινίες θα ειναι απόλαυση πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι στα 2,5m με 55" και σύμφωνα μ αυτό έχω το ίδιο viewing angle με 65" στα 3m. Μια χαρά είναι, δε μου πήρε ούτε 1 λεπτό να συνηθίσω (πριν ήμουν με 21" στην ίδια απόσταση). Επίσης αν και περίμενα να μην αντέχω το SD σε τηλεοπτικό σήμα λόγω πιξελιάσματος, τελικά δεν είναι και τόσο τραγικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα