Προς το περιεχόμενο

Advanced Recovery σε Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάλεξε από εδώ http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16053#files την έκδοση που θέλεις και κατέβασέ την, είναι σε μορφή zip... Βάλε την στην sd-card εσωτερική ή εξωτερική. Μπες στο stock recovery που έχεις και flashαρε το zip! Αυτό ήταν...

Παταω Install Update from external SD?

Δημοσ.

Παταω Install Update from external SD?

Ναι... Install Update from external sd-card ή Apply zip from external sd-card. Όπου το έχεις αντιγράψει... Αν το έχεις στην εσωτερική επέλεξε σκέτο sd-card...

Δημοσ.

Ναι... Install Update from external sd-card ή Apply zip from external sd-card. Όπου το έχεις αντιγράψει... Αν το έχεις στην εσωτερική επέλεξε σκέτο sd-card...

Το apply zip from SD δεν υπαρχει στο stock recovery.Εχει update from ADB,from external storage και from cache.Πατησα το external storage επελεξα το αρχειο αλλα μου εβγαλε "failed to verify whole-file signature"  Τωρα?

Δημοσ.

Να σου κάνω μια ερώτηση; Με ποιό τρόπο έκανες root;

Μεσω odin φυσικα απλα εκανα το 1ο:

1.Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire - Μπορείτε να κρατήσετε τον counter '0'

Κατεβάζουμε το αρχείο CF Auto Root package και αποσυμπιέζουμε το .tar αρχείο που έχει μέσα.

Διαδικασία:

• Ανοίγουμε το Odin και επιλέγουμε PDA.
  • Επιλέγουμε το παραπάνω .tar αρχείο.
  • Κλείνουμε τη συσκευή και κάνουμε reboot in download mode (volume down+home button+power button και στη συνέχεια, μόλις εμφανιστεί η οθόνη προειδοποίησης, επιλέγουμε volume up για να μπούμε σε download mode).
  • Συνδέουμε τη συσκευή στο PC και περιμένουμε μέχρι να να προστεθεί στο port με επιτυχία (Το κουτάκι στο Pc Odin θα γίνει light blue)
  • Επιλέγουμε ‘Start’ και περιμένουμε.
  • Όταν τελειώσει η διαδικασία, θα δούμε 'PASS' στο κουτάκι ID :COM, και μπορούμε να αποσυνδέσουμε τη συσκευή από το PC.
  • Κάνουμε Reboot τη συσκευή και πλέον έχουμε superSU στο application drawer.

2. Root with Advanced CWM - By Chenglu

Κατεβάζουμε το CWM recovery from Chenglu, και αποσυμπιέζουμε το cwm-root-n7100.tar.md5 που έχει μέσα.

Διαδικασία:

• Ανοίγουμε το Odin και επιλέγουμε PDA.
  • Επιλέγουμε το παραπάνω .tar αρχείο.
  • Κλείνουμε τη συσκευή και κάνουμε reboot in download mode (volume down+home button+power button και στη συνέχεια, μόλις εμφανιστεί η οθόνη προειδοποίησης, επιλέγουμε volume up για να μπούμε σε download mode).
  • Συνδέουμε τη συσκευή στο PC και περιμένουμε μέχρι να να προστεθεί στο port με επιτυχία (Το κουτάκι στο Pc Odin θα γίνει light blue).
  • Επιλέγουμε ‘Start’ και περιμένουμε.
  • Όταν τελειώσει η διαδικασία, θα δούμε 'PASS' στο κουτάκι ID :COM, και μπορούμε να αποσυνδέσουμε τη συσκευή από το PC.
  • Κάνουμε Reboot τη συσκευή και πλέον έχουμε superSU στο application drawer.

Οπως και να εχει φιλε ευχαριστω αλλα τα καταφερα.Περασα το CWM μεσω ROM Manager

Δημοσ.

Σου το λέω γιατί έχω δει και άλλους τρόπους. Μακάρι να είχα βοηθήσει... Εν πάση περιπτώσει, εφόσον ήθελες advanced CWM γιατί εξαρχής δεν ακολούθησες τον 2ο τρόπο; Έχω το Νοτε 2 εδώ κι ένα χρόνο και του έχω αλλάξει τα φώτα, αλλά δεν είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα! Anyway... 

Δημοσ.

Σου το λέω γιατί έχω δει και άλλους τρόπους. Μακάρι να είχα βοηθήσει... Εν πάση περιπτώσει, εφόσον ήθελες advanced CWM γιατί εξαρχής δεν ακολούθησες τον 2ο τρόπο; Έχω το Νοτε 2 εδώ κι ένα χρόνο και του έχω αλλάξει τα φώτα, αλλά δεν είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα! Anyway...

Νομιζα πως ειχα κατεβασει το 2ο αρχειο αλλα εκανα λαθος γι'αυτο :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...