Προς το περιεχόμενο

sony 32u2000 mpeg4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση συγνωμη αν έχει αναφερθεί αλλά ψάχνω δύο μέρες κ άκρη δε βγάζω, ο πατέρας μου θέλει να βλέπει χωρίς αποκωδικοποιητη ψηφιακά γιατί δε θέλει δεύτερο κοντρόλ, διάβασα για μια κάρτα αλλά δε βλέπω να έχει το μοντέλο το δικό μου αλλά πχ το 32u3000. Ξέρουμε κάτι; τι μπορώ να πάρω που να βλέπει ψηφιακά χωρίς δεύτερο χειριστήριο; Ευχαριστώ.

Sony 32U2000

Δημοσ.

Εφόσον δεν ειναι μεσα στην λιστα με το compatibility της μοντουλας (καρτας) δεν γλιτώνετε τον δέκτη. Πέραν αυτου και να έκανε η μοντουλα σε sony κανει προβλήματα με κολλήματα κτλ.

Αρα η μαθαίνει να ανοίγει την tv με το ενα κοντρόλ και να κανει ζαππινγκ με το αλλο, φωνη κτλ η αγοράζετε νέα. Παντως απο την στιγμη που ολα τα καναλια ειναι ψηφιακα δεν υπαρχει τοσο θεμα με τα 2 κοντρολ.

Δημοσ.

Η παίρνει δεκτή και παίρνει κι ένα πολυτηλεχειριστήριο με το οποίο θα ελέγχει και δεκτη και τηλεόραση (και μερικές ακόμα συσκευές αν θέλει). Το lidl καθε τόσο βάζει ένα στα 8-9 ευρώ κι ειναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα. Αλλα τα πολυ τηλεχειριστήρια θελουν να επιλεγείς την πηγη που θα ελέγχεις μεσω κουμπιών. Μερικές φορες οταν ξεχνιέσαι και δεν το κανεις αναρωτιέσαι γιατι τίποτα δεν παιζει. Αντε εγω και συ μεσα σε 2 με 3 δευτ να καταλαβουμε το γιατι.

Οι μεγαλοι άνθρωποι συνηθως δεν λενε να το συνηθίσουν και τα περισσότερα τα βρισκω κολλημένα στον τοιχο.

Μιλαω απο εμπειρία......

Δημοσ.

τα περισσότερα τα βρισκω κολλημένα στον τοιχο.

:-D

Όχι απο δική τους πρωτοβουλία, ούτε για λόγους ασφαλείας, να υποθέσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...