Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά όλα οκ μου φαίνονται εδώ. Θα ήθελα να μπορούσες να δοκίμαζες μια άλλη gpu μήπως το θεμα μας δεν είναι η κάρτα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοεί ότι έχει 2 pci slot και δοκίμασε και το 2ο χωρίς όμως να δει διαφορά.

Ναι αυτό ακριβώς.

Άμα έκανα format λέτε να επιδιορθωθεί το πρόβλημα? η θα είναι πάλι το ίδιο?

Δημοσ.

Δανείσου μια άλλη gpu και δες τι γίνεται. Μπορεί να μην είναι η κάρτα το θέμα.

Καλό κάνεις κακό δεν κάνεις με το format αλλά πριν το κάνεις δες λίγο αυτό που σου προτείνω.

Τα κομμάτια σου είναι εντός εγγύησης;

Δημοσ.

Δανείσου μια άλλη gpu και δες τι γίνεται. Μπορεί να μην είναι η κάρτα το θέμα.

Καλό κάνεις κακό δεν κάνεις με το format αλλά πριν το κάνεις δες λίγο αυτό που σου προτείνω.

Τα κομμάτια σου είναι εντός εγγύησης;

Ναι εντός εγγύησης είναι..

Μια απορία...

Πήγα να κάνω ενημέρωση την κάρτα γραφικών από το site της http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-n660oc-2gd/download/bios

Τώρα μου έχει χάσει τελείως το σήμα.. και έχω συνδεθεί με το dvi του motherboard. Κάθε φορά που συνδέω την κάρτα γραφικών στο pci slot δεν έχω σήμα ακόμα και αν είναι συνδεδεμένο το monitor cable στο motherboard. Τι κάνω τώρα?? Πως το κάνω αναίρεση να ξανά επανέλθει το σήμα  στη κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Τι ακριβώς να κοιτάξω μέσα στο bios?

Βασικά αυτό που χρειάζομαι είναι να επαναφέρω την προηγούμενη ενημέρωση της κάρτας γραφικών αλλά δεν ξέρω πως αφού όταν την συνδέω στο pc δεν έχω σημα

Δημοσ.

Τι εννοείς σήμα; Δεν την αναγνωρίζει; Βλέπει μόνο της μητρικής;

Στη διαχείριση συσκευών την βλέπει;

Μπες στο bios και δες τι γίνεται με τις gpu, αν είναι αυτή η περίπτωση.

Δημοσ.

η καρτα γραφικων οταν ειναι τοποθετημενη στο pci slot και εχει το hdmi καλωδιο της οθονης δειχνει οτι λειτουργει.. αλλα μου βγαζει signal lost η οθονη μου.. οποτε δεν μπορω να μπω στο bios οταν την εχω συνδεδεμενη...

Οταν την βγαζω τελειως απο το pc (απο το pci slot) και συνδεσω το hdmi απο την οθονη μου στο motherboard τοτε εχω σημα στην οθονη κανονικα.

Στην περιπτωση που εχω συνδεδεμενο το hdmi στο motherboard και την καρτα γραφικων επισης τοποθετημενη στο Pci slot, δεν μου δινει σημα το motherboard (signal lost στην οθονη) ενω δειχνει το pc οτι λειτουργει κανονικα.

Δημοσ.

Φίλε μου δοκιμάζοντας πάς. 

Βάλε πάνω μια άλλη κάρτα γραφικών που δουλεύει διαπιστευμένα.

Αν την δεί τότε έχουμε θέμα με την κάρτα.

Αν οχι τότε έχεις θέμα με τη mobo και θα τους πεις ότι δεν βλέπει τη gpu.

Aν είσαι σαλονίκη και θες βοήθεια, τσάμπα εννοείται, ή αν θες να σου φέρω δοκιμαστικα μια gpu, πάλι τσάμπα εννοείται, 

πες το να το κανονίσουμε.

Δημοσ.

μπεσ σε σαφε μοντ με φ8 οταν εμφανιστει η παυλα για τους δισκους και κανε απεγατασταση οτιδιποτε δριβερ της nvidia .κατεβασε πριν το driver sweper και κανε ενα καθαρισμο ενω εισαι σε σαφε μοντ. μετα αν μπουταρει κανονικα και εχεισ εικονα κατεβασε δριβερ μονο απο τοσιτε τησ nvidia  τους τελευταιους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...