Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα εξής κομμάτια:

Cpu: i5 3570 3.4 Ghz Boost up to 3.8 Ghz

Motherboard: Gigabyte z77x-d3x

RAM: Corsair DDR3 16 GB 1600 Mhz

Graphic Card: Gigabyte 660 GTX 2 GB OC Windforce

PSU: COOLERMASTER 700 W SILENTPRO

Λειτουργικό: Windows 7 x64 bit

CPU COOLER: Corsair h110

PC CASE: Corsair 500r

HardDrive Main: SSD Samsung 840 Pro 128 Gb<- Τα Windows bootάρουν.

HardDrive Second: HDD Seagate 7200 rpm 1 Tera <- Τα παιχνίδια / εφαρμογές.

----------------------------------------

Download Speed: 7.01 Mbps

Upload Speed: 0.56 Mbps

Το πρόβλημα μου.

Σε παιχνίδια όπως το Metro LL, Rome Total War 2 έχει πρόβλημα με drop τα fps.

Το benchmark to Rome total war 2 έδειξε 28 fps (Full Settings).

Το GuildWars 2 (Το οποίο με ενδιαφέρει πιο πολύ) Σε μεγάλες pvp μάχες στο WvWvW το fps κυμαίνετε μεταξύ 10 - 21 (Full Settings).

Έχω ενημερωμένες εκδόσεις από drivers, ενημερωμένο Bios. Χρησιμοποιώ ccleaner, συντήρηση κτλπ... Ξέρω για τον SSD όχι ανασυγκρότηση και έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις για παραπάνω χώρο και ταχύτητα. (Σε περίπτωση που κάποιος το αναφέρει.)

Δοκίμασα πρόσφατα και ένα πρόγραμμα το IntelBurnTestV2 για να δει αν είναι stable to σύστημα και από τότε έγινε περισσότερο unstable... :S

Σε BenchMark με το Heaven DX11 3.0 μου έβγαλε αποτέλεσμα 28 Fps. (Με Full Settings)

To memtest όλα comple.

Το hwmonitor έχει θερμοκρασίες εν ώρα gaming: Cpu 49-52, Κάρτα γραφικών: 40-48

Τέλος στο Pc μου έχω απενεργοποιήσει κάποια Services για εξοικονόμηση μνήμης.

Δεν ξέρω τι φταίει κ γονατίζει το pc στα games μήπως είμαι υπερβολικός και είναι φυσιολογικά(Αν και δεν νομίζω)?.... Τα έχω παίξει!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να πω και εγώ... μακάρι να βρεθεί μια λύση.. γιατί είμαι απογοητευμένος, έχω δώσει τόσα λεφτά κ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κάποια games που θέλω.. 

Δημοσ.

Αν ειχα SSD θα εβαζα τα κυρια παιχνιδια και προγραμματα εκει, οχι στον απλο. Κατα τα αλλα το PC ειναι πολυ καλο, 28 fps ειναι λιγα. Αν θες βαλε ενα παιχνιδι στον SSD και δοκιμασε. Αλλα και αυτο που ειπα να κανεις λογικα μονο διαφορα στα load times θα δεις, δεν νομιζω να αλλαξει τα FPS. Δεν εχεις να χασεις τιποτα ομως, μπορεις να το δοκιμασεις.

Δημοσ.

'Εχεις τρόπο να παρακολουθήσεις το φορτίο της κάρτας την ώρα που παίζεις; (GPUz σε 2ο μόνιτορ ή κάτι αντίστοιχο). 40°-48° πολύ χαμηλή θερμοκρασία μου ακούγεται για GPU, σαν να μην παίρνει αρκετό ρεύμα.

Δημοσ.

Ορίστε μια εικόνα εν ώρα παιχνιδιού στο Guild Wars 2 (PvP 15-20 άτομα) Full settings, με τα προγράμματα  Gpuz - hwmonitor

post-234447-0-85681800-1378860341_thumb.png

Πείτε μου τι πρέπει να κάνω.. βασίζομαι πάνω σας :)

Δημοσ.

Βαλε απο bios πρωτη επιλογη την 660 και την onboard προσπαθησε να την κλεισεις τελειως.. Δωστης οσο λιγοτερη ραμ κτλ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οι ενδειξεις στα ρολογια του ειναι για καποιο λογο λαθος.. Παρα πολυ χαμηλα.. Γι αυτο κ εν ωρα gaming οι θερμοκρασιες/fps κτλ ειναι ολα κατεβασμενα.. Η καρτα ειναι κουμπωμενη καλα? Οι drivers ειναι οι τελευταιοι? Μηπως εχει on-board καρτα η μητρικη σου και κανει override τα specs της 660?

Δημοσ.

Αν βλέπω καλά, δεν έχει 2η οθόνη αλλά έχει ελαχιστοποιήσει το παράθυρο του παιχνιδιού και η κάρτα γυρνάει σε 2d οπότε φυσικά και ρίχνει τα ρολόγια. Το διάγραμμα θερμοκρασίας πάντως δείχνει <50° όσο ήταν 3d που είναι σίγουρα χαμηλό. Δοκίμασε σε Windowed mode και δες αν τα ρολόγια ανεβαίνουν κανονικά. Για το ρεύμα δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν ξέρω τα νορμάλ όρια της 660.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε μου συγνώμη..

Όσο για την internal graphic card την απενεργοποίησα μέσα από το bios. Και από το panel της nvidia έχω βάλει σαν προεπιλεγμένο επεξεργαστή Physx την κάρτα γραφικών μου (660 Gtx).

Την κάρτα γραφικών την κούμπωσα και σε άλλη pci slot που είχα αλλά πάλι τα ίδια.

Τα drivers της κάρτας γραφικών είναι ενημερωμένα στην τελευταία έκδοση.

Και ορίστε μια Photo σε windowed mode.

post-234447-0-79508600-1378905632_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...